borbi2525
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 23
- Like
- 7.208
- Πόντοι
- 5.696
Αμα η γυναίκα ξέρει να στήνεται..! τα λόγια είναι περιττά..!:-* :-*
Αμα η γυναίκα ξέρει να στήνεται..! τα λόγια είναι περιττά..!:-* :-*
:-* :-*
Αμα η γυναίκα ξέρει να στήνεται..! τα λόγια είναι περιττά..!
Την τέταρτη φορά δεν μας λες πόσο την χρεώνεις να υποθέσω δώρο![]()
Αμα η γυναίκα ξέρει να στήνεται..! τα λόγια είναι περιττά..!

που είναι εξαιρετικό για ενδιάμεσο από τις μάχες (καταλήγεις std εκεί)Είναι τρομερή στα στησίματα ...
Είχα βάλει και κριτική που δεν μπήκε ποτέ , οπότε κάλιο αργά παρά ποτέ.
Πεντακάθαρη , γυναίκαρα με καμπύλες όχι κοριτσάκι , προσφέρει τα πάντα για να σε κάνει να περάσεις καλά , ευχάριστη στο social time , δεν κοιτάει ρολόι![]()
![]()
Μασαζάκι με λαδάκι και παιχνίδι με λαδώματα φουλ![]()
που είναι εξαιρετικό για ενδιάμεσο από τις μάχες (καταλήγεις std εκεί)
Ανεπιφύλακτο stdάκι ειδικά για αυτούς που θέλουν χρόνο και διάρκεια να ευχαριστηθούν μια συνεύρεση
Κοριτσάρα αφού την χρέωση την έχεις ανάλογα με το πόσες φορές τελειώνει κάποιος και αναγράφεις μέχρι 3 φορές αυτός ρωτάει πόσο χρεώνεται η τέταρτη φορά? Σωστά? Ps. Μεγαλε είσαι γίγαντας 4 φορές...?!δεν καταλαβαίνω την ερώτηση σου
Ωπα μπερδεύτηκα. Χρεώνει τη φορά στο πρωκτικό επιπλέον; Μία φορά +30, 2η φορά συν άλλα 30 κτλπ; Ή είναι εφάπαξ. Συν 30 ευρώ και μπορείς να τελιώσεις 3 φορές με πρωκτικό. Ρωτάω γιατί εγώ ενδιαφέρομαι ΚΥΡΙΩΣ για πρωκτικό.Κοριτσάρα αφού την χρέωση την έχεις ανάλογα με το πόσες φορές τελειώνει κάποιος και αναγράφεις μέχρι 3 φορές αυτός ρωτάει πόσο χρεώνεται η τέταρτη φορά? Σωστά? Ps. Μεγαλε είσαι γίγαντας 4 φορές...?!
Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι πως αν κάνουμε και τις 3 ΚΑΙ πρωκτικό τότε θα πάει το δώρο σου 90+30 ευρώ. Σωστά; Αν έχω καταλάβει λάθος πες μου
Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι πως αν κάνουμε και τις 3 ΚΑΙ πρωκτικό τότε θα πάει το δώρο σου 90+30 ευρώ. Σωστά; Αν έχω καταλάβει λάθος πες μου
ΟΚΣωστα. Και εως 2 ωρες.
Κοριτσάρα αφού την χρέωση την έχεις ανάλογα με το πόσες φορές τελειώνει κάποιος και αναγράφεις μέχρι 3 φορές αυτός ρωτάει πόσο χρεώνεται η τέταρτη φορά? Σωστά? Ps. Μεγαλε είσαι γίγαντας 4 φορές...?!