Vasilis9707
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2017
- Like
- 613
- Πόντοι
- 86
δεν μιλάω για ντουέτο.Ποια κοπέλα θα προτιμούσες μεταξύ των δύο.είσαι σίγουρος ότι καττυ και μαρία κάνουν ντουέτο?
δεν μιλάω για ντουέτο.Ποια κοπέλα θα προτιμούσες μεταξύ των δύο.είσαι σίγουρος ότι καττυ και μαρία κάνουν ντουέτο?
Μεταξύ των δύο μιλφ Εύα30 και Στέλλας;αν ήθελα πιπίνι καθαρά gfe, βυζί φυσικό, γλυκό πρόσωπο, την κάττυ...
σε 30άρα, πιο hard, πιο "κορμί" (αλλά στήθος φτιαχτό) την μαρία...
δεν θα χάσεις με καμία
ρε παιδια μια βοηθεια γιατι τα εμπλεξα....αλλη ειναι η Liza vip και αλλη η λιζα 2017? η δευτερη ποια ειναι?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εδώ Βασιλακη δεν είναι ανακριτικο . Διαβαζεις κριτικες για κάθε μια κοπελα και ρωτας αντε 1-2 αποριες. Παραπερα γινεσαι κουραστικοςΜεταξύ των δύο μιλφ Εύα30 και Στέλλας;
Μεταξύ των δύο μιλφ Εύα30 και Στέλλας;
Παρε ένα τηλέφωνο την Άννα πιπινακι.Εχει καλή παρτενέρ έχω μάθει.Βεβαια λίγο πιο ακριβά.παιδες παιζει κανα αλλο ντουετο εκτος απο Stella/Svetlana? πριν ενολιγο μιλησα μαζι της και μου ειπε ξανα ραντεβου απο Δευτερα.
Οστοσο Δευτερα δεν θα ειμαι στην μπουρδελιαρικη Αθηνα και ψαχνω κατι για τωρα τωρα.
Παρε ένα τηλέφωνο την Άννα πιπινακι.Εχει καλή παρτενέρ έχω μάθει.Βεβαια λίγο πιο ακριβά.
Παρε ένα τηλέφωνο την Άννα πιπινακι.Εχει καλή παρτενέρ έχω μάθει.Βεβαια λίγο πιο ακριβά.
έτσι μου πε και μένα..... για 180 - 200 περίπου.....
κ οι δυο μαζι να υποθεσω??
Κ λεσβιαν σοου??
δεν ρώτησα λεπτομέρειες, διότι 1 + 1, σε αυτά τα πράγματα, δεν κάνουν 2.
πρεπει να είναι η ελλη ...Α εχει η αννα φιλη για ντου??
μαλλον γυρισε η ντανιελα
Νομίζω Έλλη squirt....με την κατερίνα20 έχει κάνει σίγουρα.
έλλη?