Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

stojansolun

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
118
Πόντοι
0
καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους τους μαχητές......έχει κανείς πληροφορίες για τα πιτσιρίκια έξω από τα ΤΕι στην Σίνδο? είχε μια ψιλοκαλή πιάτσα με φοιτητάκια, και πολύ ωραία και ψιλοφθηνά...αξίζει η βόλτα προς τα εκεί???

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.971
Πόντοι
3.936
καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους τους μαχητές......έχει κανείς πληροφορίες για τα πιτσιρίκια έξω από τα ΤΕι στην Σίνδο? είχε μια ψιλοκαλή πιάτσα με φοιτητάκια, και πολύ ωραία και ψιλοφθηνά...αξίζει η βόλτα προς τα εκεί???
πιατσα στα τει ποτε ειχε ρε τυπε?

nicollesgr1234

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2015
Like
4
Πόντοι
0
Ύστερα από αρκετό καιρό επιτέλους μόνος και για να μην χάσω χρόνο κατευθείαν στην πιάτσα.Πέρασμα από Γιαννιτσών γύρω 10.30. Στην αρχή της είχε ένα crossακι, λίγο πιο κατω 2 μωρά (το ένα αδύνατο με κοντό μαλλί εάν πρόσεξα καλό  εμφανισιακά), παρακάτω 4-5 μαζεμένες, στο today 2-3 αδιάφορες και τελική κατάληξη στα τραβελια. Ήταν η Νανά με το κόκκινο αμαξι, στην γωνία με Γιαννιτσών ένα ασημι (μου διαφεύγει το ονομα), μια νταρντανα στην γωνια στο σχολείο και η Καρμεν που τιμήθηκε και με τίμησε δεόντως (στις 11.30 εμφανίστηκε η Νικόλ με το ασημι Citroen και μια με ένα μπλε σκούρο Rav 4). Φόρτωμα και βουρ για το σπίτι της. Αδύνατη με καλό στήθος,σφιχτό γυμνασμένο κορμί με ένα αρκετά σκληρό και ικανοποιητικό εργαλείο. Στα του αγώνα πολύ δυνατή και στους 2 ρόλους. Σίγουρα θα την προτιμήσω ξανά.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
περασα στις 23.30 περασα και στις 01.30
συμπερασματα.
είναι οριστικο
η φιονα, το τραινο, μετα από [size=10pt][size=10pt][size=10pt]26[/size][/size][/size] χρονια στην πιατσα αποσύρεται
στα [size=10pt][size=10pt][size=10pt]29[/size][/size][/size]
της χρονια
και δουλευει πλεον μονο μεσω αγγελιας
η πιο αισθησιακη τρανσεξουαλ που στιγματισε μια ολοκληρη εποχη, η ακριτισα αλεξανδρουπολιτισα που δεν λυγισε με χιονια και βροχες, που τιμηθηκε σε καλλιστεία αρχες 90ies.
η πιο θηλυκη τραβεστί πανω από την θηβα για τουλάχιστον 2 δεκαετιες  :undecided:.

ειδα και την καινουριοεμφανιζομενη κυπρια με το ραβ4, δεν θυμαμαι κατι ειχε συμμετασχει σε καποιο ρεαλιτυ παλια αυτή? ειχε γινει καποιος ντορος για αυτην στην κυπρο? τελος παντων δεν θυμαμαι και συνεχισα αποφασισμένος να βρω δυνατο τσιμπουκι προς τα μπουρδελα της πολης, για νικολ τρανς από βουλγαρια ή χριστινα από ρουμανια, τελικα βρηκα την χριστινα. πολύ δυνατη η πιπα της παιδια χωρις δοντι τον σφιγκει καλα και δεν παραπονιεται για δυνατο σφυροκόπημα στα 4. ακολουθει κριτικη. και η άλλη η κυπρια η καλοκαρδη η εξω καρδια όπως λεω ηταν στην πιατσα με καγουρικο μερσεντές αν δεν κανω λαθος, 2 νικολα επισης αυτή που ειχε το τς14 και η άλλη, το κοριτσακι με τα λιγα ψυχολογικα. η χοντρη ξανθια στο αυτοκινητο της στην σελ. και καποιες αδιαφορες πρεζουδες γυφτισες κατά μηκος της γιαννιτσωνε. στην θεση της φιονας μια ηλικιωμενη αποκρουστικη καπως τραβεστί στην σταση. καλες τσαρκες.

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.971
Πόντοι
3.936
περασα στις 23.30 περασα και στις 01.30
συμπερασματα.
είναι οριστικο
η φιονα, το τραινο, μετα από [size=10pt][size=10pt][size=10pt]26[/size][/size][/size] χρονια στην πιατσα αποσύρεται
στα [size=10pt][size=10pt][size=10pt]29[/size][/size][/size]
της χρονια
και δουλευει πλεον μονο μεσω αγγελιας
η πιο αισθησιακη τρανσεξουαλ που στιγματισε μια ολοκληρη εποχη, η ακριτισα αλεξανδρουπολιτισα που δεν λυγισε με χιονια και βροχες, που τιμηθηκε σε καλλιστεία αρχες 90ies.
η πιο θηλυκη τραβεστί πανω από την θηβα για τουλάχιστον 2 δεκαετιες  :undecided:.

ειδα και την καινουριοεμφανιζομενη κυπρια με το ραβ4, δεν θυμαμαι κατι ειχε συμμετασχει σε καποιο ρεαλιτυ παλια αυτή? ειχε γινει καποιος ντορος για αυτην στην κυπρο? τελος παντων δεν θυμαμαι και συνεχισα αποφασισμένος να βρω δυνατο τσιμπουκι προς τα μπουρδελα της πολης, για νικολ τρανς από βουλγαρια ή χριστινα από ρουμανια, τελικα βρηκα την χριστινα. πολύ δυνατη η πιπα της παιδια χωρις δοντι τον σφιγκει καλα και δεν παραπονιεται για δυνατο σφυροκόπημα στα 4. ακολουθει κριτικη. και η άλλη η κυπρια η καλοκαρδη η εξω καρδια όπως λεω ηταν στην πιατσα με καγουρικο μερσεντές αν δεν κανω λαθος, 2 νικολα επισης αυτή που ειχε το τς14 και η άλλη, το κοριτσακι με τα λιγα ψυχολογικα. η χοντρη ξανθια στο αυτοκινητο της στην σελ. και καποιες αδιαφορες πρεζουδες γυφτισες κατά μηκος της γιαννιτσωνε. στην θεση της φιονας μια ηλικιωμενη αποκρουστικη καπως τραβεστί στην σταση. καλες τσαρκες.
Nα σαι καλα ρε τυπε που μας αηδιασες βραδιατικα με τα τραβελια  :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

stojansolun

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
118
Πόντοι
0
πιατσα στα τει ποτε ειχε ρε τυπε?
για τους γνωρίζοντες, η πιάτσα στα ΤΕΙ της Σίνδου, υπήρξε η πιο δυνατή από κάθε άλλο σημείο, γιατί τα φοιτητάκια ήταν πάντοτε δυνατά.
Οπως έχω απαντήσει ήδη σε κάποιον, απέναντι από την πύλη υπάρχει στάση λεωφορείου, κάποιες στέκονται και στην προέκταση της πύλης στο αριστερό χέρι ( όπως έρχεσαι από την εθνική ).
Οι τιμές βεβαίως έπαιζαν πάρα πολύ και αυτό είχε να κάνει καθαρά με την ανάγκη που υπήρχε.

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
805
Πόντοι
376
τωρα υπαρχει αλλο η εν λογω πιατσα; γνωρίζει κανεις;
δεν μενω Θεσ/νικη αλλα θα εκνα τον κοπο να ερθω σε μια τετοια πιατσα...
ευχαριστώ

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.971
Πόντοι
3.936
για τους γνωρίζοντες, η πιάτσα στα ΤΕΙ της Σίνδου, υπήρξε η πιο δυνατή από κάθε άλλο σημείο, γιατί τα φοιτητάκια ήταν πάντοτε δυνατά.
Οπως έχω απαντήσει ήδη σε κάποιον, απέναντι από την πύλη υπάρχει στάση λεωφορείου, κάποιες στέκονται και στην προέκταση της πύλης στο αριστερό χέρι ( όπως έρχεσαι από την εθνική ).
Οι τιμές βεβαίως έπαιζαν πάρα πολύ και αυτό είχε να κάνει καθαρά με την ανάγκη που υπήρχε.
Ποτε υπηρχε αυτη η πιατσα τυπε υπαρχει ακομα και τη ωρες παιζει γιατι εχω φιλο που μενει εκει κοντα ακριβως και εκτος οτι πηγαινα τακτικα εχω παει σε ολο το ωραριο της μερας  ποτε δεν ειδα τιποτα απολυτος και ουτε εχει ακουστει κατι κατα κει

Kauliaris27

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2014
Like
80
Πόντοι
1
Δεν νομιζω να ειναι πιατσα εκει με την κλασικη σημασια της λεξης, απλα ισως οταν εχαναν οι κοπελες το λεωφορειο ή θελαν να πανε πιο γρηγορα Θεσσαλονικη, ισως να παιζεται καμακι και φορτωμα...

stojansolun

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
118
Πόντοι
0
για να ξεκαθαρίσουμε το θέμα, γιατί πολύ PM απαντάω τις τελευταίες μέρες......Raptoras, εσύ που λές ότι έχεις φίλο από εκεί κοντά, γιατί δεν τον ρωτάς για τις 2 μεγάλες πολυκατοικίες απέναντι από την κεντρική είσοδο, πόσα μικρά διαμερισματάκια είχε μέχρι πέρυσι για τα γούστα....ή την καβάντζα που πήγαιναν τα φοιτητάκια ( στο τέρμα της 2ης εισόδου προς Σίνδο, σχεδόν απέναντι από τον βιολογικό ( ή κάτι τέτοιο ήταν)? Πες καλύτερα, δεν έχω γνώση ρε φίλε , δώσε καμιά ινφο και άσε τις αρνητικές εκφράσεις όταν δεν ξέρεις κάτι.....εγώ, ξαναλέω, ρώτησα αν κάποιος ξέρει αν τρέχει ακόμα κάτι με το θέμα.....Κακό είναι να ρωτάς? Ή πρέπει όλοι να πηγαίνουμε στις βρωμιάρες της Γιαννιτσών?

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456

Ενδιαφέρον όλο αυτό. Αν ισχύει βέβαια. Και για τι ώρες και μέρες μιλάμε;

stojansolun

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
118
Πόντοι
0
Ενδιαφέρον όλο αυτό. Αν ισχύει βέβαια. Και για τι ώρες και μέρες μιλάμε;
πραγματικά δεν ξέρω, αλλά επειδή πήγα νωρίς το απόγευμα, φαντάζομαι ότι είναι καλά μεταξύ 3 και 6.... δεν ξέρω όμως και δεν θέλω να πάρω κάποιον στον λαιμό μου....για αυτό ρώτησα αν υπάρχει καποιος από εκεί κοντά να κάνει αυτοψία.....έχει και κοντά 8 μήνες που πήγα.

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.971
Πόντοι
3.936
για να ξεκαθαρίσουμε το θέμα, γιατί πολύ PM απαντάω τις τελευταίες μέρες......Raptoras, εσύ που λές ότι έχεις φίλο από εκεί κοντά, γιατί δεν τον ρωτάς για τις 2 μεγάλες πολυκατοικίες απέναντι από την κεντρική είσοδο, πόσα μικρά διαμερισματάκια είχε μέχρι πέρυσι για τα γούστα....ή την καβάντζα που πήγαιναν τα φοιτητάκια ( στο τέρμα της 2ης εισόδου προς Σίνδο, σχεδόν απέναντι από τον βιολογικό ( ή κάτι τέτοιο ήταν)? Πες καλύτερα, δεν έχω γνώση ρε φίλε , δώσε καμιά ινφο και άσε τις αρνητικές εκφράσεις όταν δεν ξέρεις κάτι.....εγώ, ξαναλέω, ρώτησα αν κάποιος ξέρει αν τρέχει ακόμα κάτι με το θέμα.....Κακό είναι να ρωτάς? Ή πρέπει όλοι να πηγαίνουμε στις βρωμιάρες της Γιαννιτσών?
Τυπε εσυ εχεις παρει κανα μουνι απο την εν λογο πιατσα η ξερεις καποιον που ξερει καποιον που και ο δευτερος καποιος ξερει καποιον που ειπε για αυτην την πιατσα.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.947
Πόντοι
1.706
Τυπε εσυ εχεις παρει κανα μουνι απο την εν λογο πιατσα η ξερεις καποιον που ξερει καποιον που και ο δευτερος καποιος ξερει καποιον που ειπε για αυτην την πιατσα.
ναι ναι
Κι εγω στην ταβερνα που καθομουν ,πηρε το αυτι μου στο παραδιπλα τραπεζι ,που ο ενας ο γνωστος του εχει εναν φιλο που ξερει καποιον που ο κολλητος του σπιτονοικοκυρη του πηδηξε μια φοιτητρια απο κει κ μαλιστα η φοιτητρια του εχωσε κ 87 ευρω με την υποσχεση οτι αυτος θα ξαναπαει κ αυριο. Αλλα αυτος δεν πηγε κ απο τοτε περναει στα μουλωχτα απο την πιατσα για να μην τον δει αυτη κ εχουμε κανα σκηνικό

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.971
Πόντοι
3.936
ναι ναι
Κι εγω στην ταβερνα που καθομουν ,πηρε το αυτι μου στο παραδιπλα τραπεζι ,που ο ενας ο γνωστος του εχει εναν φιλο που ξερει καποιον που ο κολλητος του σπιτονοικοκυρη του πηδηξε μια φοιτητρια απο κει κ μαλιστα η φοιτητρια του εχωσε κ 87 ευρω με την υποσχεση οτι αυτος θα ξαναπαει κ αυριο. Αλλα αυτος δεν πηγε κ απο τοτε περναει στα μουλωχτα απο την πιατσα για να μην τον δει αυτη κ εχουμε κανα σκηνικό
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
712
Πόντοι
86

Και μην ξεχνάμε
1 την πιάτσα στην στάση απέναντι από το Ιπποκράτειο, όπου νοσηλεύτριες και νοσοκόμες περιμένουν (κάποιες και με την στολή για τους kinki) να πάρουν και αυτές το φακελάκι τους.
2 την πιάτσα στο πάρκινγκ του αεροδρομίου, όπου σέξι αεροσυνοδοί περιμένουν να μας απογειώσουν.
3 την πιάτσα στην Ευκαρπια, στην στάση έξω από το Υπερμαρκετ, όπου εκφυλες πωλήτριες τα κανουν όλα σε τιμές Σκλαβενίτη, (ο Σπαλιάρας έχει πάρει και μια πίσω από τον πάγκο των τυριών)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.481
Πόντοι
16.746
Και μην ξεχνάμε
1 την πιάτσα στην στάση απέναντι από το Ιπποκράτειο, όπου νοσηλεύτριες και νοσοκόμες περιμένουν (κάποιες και με την στολή για τους kinki) να πάρουν και αυτές το φακελάκι τους.
2 την πιάτσα στο πάρκινγκ του αεροδρομίου, όπου σέξι αεροσυνοδοί περιμένουν να μας απογειώσουν.
3 την πιάτσα στην Ευκαρπια, στην στάση έξω από το Υπερμαρκετ, όπου εκφυλες πωλήτριες τα κανουν όλα σε τιμές Σκλαβενίτη, (ο Σπαλιάρας έχει πάρει και μια πίσω από τον πάγκο των τυριών)
το mediterranean cosmos ξεχασες! :2funny: :2funny:

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
712
Πόντοι
86
Πέραν της πλάκας, στα ΤΕΙ, τουλάχιστον απέναντι η μπροστά δεν έπαιζε ποτέ τίποτα,
16 χρόνια περνάω από κει 3-4 φορές την μέρα,και πρωί και μεσημέρι και απόγευμα,5-6 μέρες την εβδομάδα λόγο δουλειάς.
Και πιστεύω αν έκανε κάποια πιάτσα έστω και μεμονωμένα θα το είχα αντιληφθεί.

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
712
Πόντοι
86
το mediterranean cosmos ξεχασες! :2funny: :2funny:
Και όχι μόνο.
Έξω από τα νεκροταφεία της θέρμης κάνουν πιάτσα χήρες, που προσφέρουν παρηγοριά σε αυτούς που χάσανε τις αγαπημένες τους.
Είναι πολλές ακόμα οι πιάτσες,αλλά είναι μόνο για τους "γνωρίζοντες".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom