Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
ημαρτον!
δαχτυλος δυτικων υπηρεσιων, προσπαθει να ρηξει τον ηγετη της επαναστασης, με νεο κολπο γκοσο, γινεται νεος κολπος των χοιρων! (χηρων, φριλανσερ,σεμιπρο)
ειναι σαν να λετε οτι ο πλανηταρχης ειχε επαφες με τα σλαβικα λιβαδια. αυτα δεν γινονται. προβλεπω να ξεκινανε οι ανακρισεις απο αυριο.

Παράθεση από: Rapturee  (σήμερα στις 04:59)
H φωτο τραβήχτηκε 01:07 , πρι 3 ωρες και 50 λεπτα ακριβως.
Τωρα αν οντως παιχτηκε κατι με τις γκομενες ειναι κατι που δεν μπορουμε να ξερουμε απο τα metadata της φωτογραφιας.

ειναι σαν να λεμε οτι ο λυκος δεν εφαγε το κρεατακι και εφαγε χορταρακι, απλα σημερα ξεγελασε τις κοκκινοσκουφιτσες και αυριο θα πανε μαζι για να μαζεψουν παπαρουνες!

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.098
Πόντοι
456
Kman λυθηκε το θεμα ξαναμπες με το δικο σου νικ

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.302
Πόντοι
3.346
προβλεπω να ξεκινανε οι ανακρισεις απο αυριο.

ασε προβλεπω μεγαλο μακελιο αυριο ειδικα αν μαθει τα μαντατα και ο πορνομεναστης

θα γινει το νημα το μπουρδελο της μανταμ τισο  :2funny:

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
259
Πόντοι
21
ημαρτον!
δαχτυλος δυτικων υπηρεσιων, προσπαθει να ρηξει τον ηγετη της επαναστασης, με νεο κολπο γκοσο, γινεται νεος κολπος των χοιρων! (χηρων, φριλανσερ,σεμιπρο)
ειναι σαν να λετε οτι ο πλανηταρχης ειχε επαφες με τα σλαβικα λιβαδια. αυτα δεν γινονται. προβλεπω να ξεκινανε οι ανακρισεις απο αυριο.
Tυπε μια φορα ειχα κλεψει τα cookies (μεσα απο teamviewer) απο μια προαναφερθησα γκομενα, και ειδα ποια προφιλ επισκεπτόταν και πόσες φορές στο vk :S
Επισης της ειχα φυτεψει spyware στο κινητο της και εβλεπα τα παντα, φωτος, σμσ, gps location, κλήσεις, τα παντα γενικώς.:S
Πρεπει να εχεις απολυτο ελεγχο αμα θες να εχεις σχεση με ουκρανη, ποτε δε ξερεις τι σου ξημερώνει. :headbaning1:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.302
Πόντοι
3.346
θα μπορουσε βεβαια ο κμαν να βγαλει μια τωρινη φωτο στο παραθυρο του να φαινεται το κιεβο και να γραφει σε ενα χαρτακι μπου.κομ 7-1-2018 και να αποδειξει οτι ειναι στο κιεβο τωτα αλλα τον στεναχωρησατε και σας απαξιωνει

:S :S :S

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.098
Πόντοι
456
ημαρτον!
θα μπορουσε βεβαια ο κμαν να βγαλει μια τωρινη φωτο στο παραθυρο του να φαινεται το κιεβο και να γραφει σε ενα χαρτακι μπου.κομ 7-1-2018 και να αποδειξει οτι ειναι στο κιεβο τωρα αλλα τον στεναχωρησατε και σας απαξιωνει

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.302
Πόντοι
3.346
Tυπε μια φορα ειχα κλεψει τα cookies (μεσα απο teamviewer) απο μια προαναφερθησα γκομενα, και ειδα ποια προφιλ επισκεπτόταν στο vk :S
Επισης της ειχα φυτεψει spyware στο κινητο της και εβλεπα τα παντα, φωτος, σμσ, gps location, κλήσεις, τα παντα γενικώς.:S
Πρεπει να εχεις απολυτο ελεγχο αμα θες να εχεις σχεση με ουκρανη, ποτε δε ξερεις τι σου ξημερώνει. :headbaning1:

βρηκες κατι αξιο αναφορας;

καποια ψεματα που να σου ειπε;

ή να ειχε κανει καμία κουτσουκελα και δεν στο ειπε;

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
259
Πόντοι
21
βρηκες κατι αξιο αναφορας;
καποια ψεματα που να σου ειπε;
ή να ειχε κανει καμία κουτσουκελα και δεν στο ειπε;
Το spyware ηταν συνδρομητικο, $78 ανα εξαμηνο απο ότι θυμαμαι τοτε (σεπτεμβριος 2013). Της το ειχα πει κιολλας οτι θα σου βαλω κατι στο κινητο για να βλεπω που εισαι  :2funny: επειδη οταν εφυγε απο σαλονικα για κιεβο βραδυ θα περνουσε αναγκαστικα ενα εξάωρο το βραδυ στο σταθμο του κιεβου και εγω οσες φορες βρεθηκα εκει δε μου αρεσαν καθολου οι φατσες που εβλεπα.
Της ειπα οτι σου βαζω κατι το οποιο διαρκει για 3 μερες, μη γινει τιποτα και σε ψαχνουμε. Τεσπα εληjε το trial, αλλα μπορουσες αμα αγορασεις συνδρομη, να επανεργοποιήσης το tracking με ειδικου τυπου sms τα οποια δεν εμφανιζονται στα εισεργομενα, ειναι κατι σαν stelth sms ειδικα για να ελεγχεις το spyware απο αποσταση.
Λεω για να το δοκιμασω, ποτε δε ξερεις. Για 6 μηνες δε βρηκα τιποτα.

Hταν 12 μαρτίου θυμάμαι οταν έληγε η συνδρομη...και λεω..ρε δε γαμιεται ας τα δωσω παλι τα λεφτα ποτε δε ξερεις, αμα σε ενα χρονο ειναι καθαροτατη, τοτε προχωράμε...ε μετα απο 6 μερες (18 μαρτιου) αρχισα να βλεπω εισερχομενες απο ενα τηλ που δεν το ηξερα...
Οταν μου προτινε για 3η φορα να παντρευτουμε και της εριξα ακυρο, τοτε αρχισε να ψαχνεται και φυσικα τα ειδα ολα. :headbaning2:

Βεβαια της ειπα ειδες καλα εκανα και δεν ηθελα να σε παντρευτω, εισαι καργια. Ξερω με ποιον νταλαβεριζεσαι εχω και το τηλεφωνο του.Μετα αρχισε και ο λεγαμενος να φοβαται, της ελεγε ο δικος σου ειναι τρελος, θα με σκοτώσει. Αμα μπορει να τα κανει αυτα απο αποσταση φαντασου τι μπορει να κανει αμα ειναι εδω, και τι διασυνδέσεις έχει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εξαφανιστηκε, και πηρε και ποδι η γκομενα εννοειται.
Πραγματικα αυτο το app με γλυτωσε απο πολλα βασανα.
Βεβαια εννοειται οτι αμα η γκομενα ηταν marriage material θα την παντρευομουν.

Δυστηχως ειναι φαυλος κυκλος αυτο που γινεται.
Οι δυτικοι ξερουμε οτι κατα βαθος ειναι πουτανες, και τις εχουμε μονο για γαμησι η αντε και για καμια σχεση και οσο παει αλλα μεχρι εκει.
Απο την αλλη, οι ουκρανες λενε οτι οι ξενοι μας θελουν μονο για γαμησι.
Εμ πως να σε θελει ο ξενος και για κατι παραπανω αμα ψαχνεις επιβεβαιωση στο instagram δειχνοντας κωλους και μπουτια, and the list goes on...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.302
Πόντοι
3.346
Το spyware ηταν συνδρομητικο, $78 ανα εξαμηνο απο ότι θυμαμαι τοτε (σεπτεμβριος 2013). Της το ειχα πει κιολλας οτι θα σου βαλω κατι στο κινητο για να βλεπω που εισαι  :2funny: επειδη οταν εφυγε απο σαλονικα για κιεβο βραδυ θα περνουσε αναγκαστικα ενα εξάωρο το βραδυ στο σταθμο του κιεβου και εγω οσες φορες βρεθηκα εκει δε μου αρεσαν καθολου οι φατσες που εβλεπα.
Της ειπα οτι σου βαζω κατι το οποιο διαρκει για 3 μερες, μη γινει τιποτα και σε ψαχνουμε. Τεσπα εληjε το trial, αλλα μπορουσες αμα αγορασεις συνδρομη, να επανεργοποιήσης το tracking με ειδικου τυπου sms τα οποια δεν εμφανιζονται στα εισεργομενα, ειναι κατι σαν stelth sms ειδικα για να ελεγχεις το spyware απο αποσταση.
Λεω για να το δοκιμασω, ποτε δε ξερεις. Για 6 μηνες δε βρηκα τιποτα.

Hταν 12 μαρτίου θυμάμαι οταν έληγε η συνδρομη...και λεω..ρε δε γαμιεται ας τα δωσω παλι τα λεφτα ποτε δε ξερεις, αμα σε ενα χρονο ειναι καθαροτατη, τοτε προχωράμε...ε μετα απο 6 μερες (18 μαρτιου) αρχισα να βλεπω εισερχομενες απο ενα τηλ που δεν το ηξερα...
Οταν μου προτινε για 3η φορα να παντρευτουμε και της εριξα ακυρο, τοτε αρχισε να ψαχνεται και φυσικα τα ειδα ολα. :headbaning2:

Βεβαια της ειπα ειδες καλα εκανα και δεν ηθελα να σε παντρευτω, εισαι καργια. Ξερω με ποιον νταλαβεριζεσαι εχω και το τηλεφωνο του.Μετα αρχισε και ο λεγαμενος να φοβαται, της ελεγε ο δικος σου ειναι τρελος, θα με σκοτώσει. Αμα μπορει να τα κανει αυτα απο αποστασει φαντασου τι μπορει να κανει αμα ειναι εδω και τι διασυνδέσεις έχει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εξαφανιστηκε, και πηρε και ποδι η γκομενα εννοειται.
Πραγματικα αυτο το app με γλυτωσε απο πολλα βασανα.
Βεβαια εννοειται οτι αμα η γκομενα ηταν marriage material θα την παντρευομουν.

Δυστηχως ειναι φαυλος κυκλος αυτο που γινεται.
Οι δυτικοι ξερουμε οτι κατα βαθος ειναι πουτανες, και τις εχουμε μονο για γαμησι η αντε και για καμια σχεση και οσο παει αλλα μεχρι εκει.
Απο την αλλη, οι ουκρανες λενε οτι οι ξενοι μας θελουν μονο για γαμησι.
Εμ πως να σε θελει ο ξενος και για κατι παραπανω αμα ψαχνεις επιβεβαιωση στο instagram δειχνοντας κωλους και μπουτια, and the list goes on...

+1  :hi:

ειναι πιο προσιτες στο ευκολο σεξ σε σχεση με τις δυτικες γυναικες

αλλα για σχεση η κουτσουκελα θεωρειται σχεδον δεδομενη

και βαζω το ''σχεδον'' διοτι υπαρχουν παντα και εξαιρεσεις στο κανονα

το να ασπαστει την μονογαμια μια σλαβα γυναικα ειναι σαν λες τον μοναχο Ρασπουτιν ή τον πάπα Βενέδικτο θ΄ σεμνοτυφους και αγνους (αγνος θεωρειται ενας κληρικος που δεν εχει κανει σεξ ποτέ στη ζωη του οσο ηταν κληρικός) κληρικους

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.302
Πόντοι
3.346
να συμπληρωσω και εγω στο ποστ σου καποιες λεπτομεριες

1)ειναι πολυ ευκολο αν παει καποιος ρωσια εκδρομη και βρισκεται στο ηλικιακο γρουπ 30-40 χρ. να γαμησει ρωσιδα πολυ ευκολα χωρις χρηματα. στην ελλαδα παιζουν και πολλοι αλλοι παραγοντες ρολο που καθηστα το σεξ πιο δυσκολο με ελληνιδα γυναικα

2) ειναι απιστευτα δυσκολο να βρεις ευκολα γυναικα να παντρευτεις παροτι ειναι πολυ ευκολο να γαμησεις διοτι δεν εγκαταλειπουν ευκολα την μοσχα και την αγ. πετρουπολη για να ερθουν στην ελλαδα να ζησουν με μια εξαιρεση μονο αν προκειται για την αθήνα.

3) οι ρωσιδες που βρισκονται μονιμα στην ελλαδα και ειναι +28-30 χρ. οι περισσοτερες απο αυτες ειναι ναυαγια στη ζωη τους
απετυχαν στη χωρα τους να βρουν γαμπρο και ψαχνονται εδω μπας και τυλιξουν καποιον.
συν οτι εχουν αποκτησει τεραστια κομπλεξ απο τα πολλα φτυσυματα που εχουν φαει στη ρωσια

4) η εννοια της μονογαμιας για μια ρωσιδα ειναι αγνωστη οσο καλη κοπελα και να ειναι την κουτσουκελα καποια στιγμη στον εγγαμο βιο ή στη μακροχρονια σχεση θα την κανει

κατι που παρεθεσα λιγες ωρες νωριτερα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.007
Πόντοι
2.606
Η θεα απο το μπαλκονι μου τώρα προς το θρυλικό Cym και την Κρεσατικ.

yVBTTk.jpg

vXC2fm.jpg

Θα προτιμούσα βέβαια να καβαλικευω έναν κωλο μπροστά στο παράθυρο,πρέπει να γίνει σήμερα.

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
92
Πόντοι
16
Σε ωραια περιοχη μενεις man

μπραβο

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Μην λέμε τα ίδια η φωτο είναι απο το caribbeban γιατί επαναλαμβάνω τον barman πισω τον ξέρω!!!
Απλά το της πουτάνας γίνεται παραμονή Χριστουγέννων στο Κίεβο δεν θα το σχολιάσω παραπάνω..
Δεν λέει ψέματα kman απλά είναι υπερνθουσιασμένος..Μαγαζί ήταν ψιλοάδειο. Να κάτσεις στο αριστερό bar caribbean Σάββατο βράδυ οποιαδήποτε άλλη εβδομάδα θέλει βύσμα..Και εδώ έβρισκες καρέκλα στο χαλαρό. Παρόλο τις ύβρεις του kman πέρι ότι είμαι αρχι-ψευταράς κλπ, περιμένω να ανακαλέσει και να πεί ότι απλά υπερέβαλε με εκφασεις του τύπου "Χαμός", "Γλυψίματα", "της πουτάνας"...

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Μην λέμε τα ίδια η φωτο είναι απο το caribbeban γιατί επαναλαμβάνω τον barman πισω τον ξέρω!!! Και τον ξέρω γιατί έχουμε τσακωθεί. Σερβίρει πάντα πρώτες τις γκόμενες ανεξαρτήτου σειράς και δεν μου έδινε ρέστα μια φορά επειδή έλεγε πως έκανα και καλά λάθος στο χαρτονόμισμα..Μεγαλο κωλοπαιδο!!!

Απλά το της πουτάνας γίνεται παραμονή Χριστουγέννων στο Κίεβο δεν θα το σχολιάσω παραπάνω..

Δεν λέει ψέματα kman απλά είναι υπερνθουσιασμένος..Μαγαζί ήταν ψιλοάδειο και το ξέρει καλά γιατι πάει συχνα εκεί. Να κάτσεις στο αριστερό bar caribbean Σάββατο βράδυ οποιαδήποτε άλλη εβδομάδα θέλει βύσμα..Και εδώ έβρισκες καρέκλα στο χαλαρό. Παρόλο τις ύβρεις του kman πέρι ότι είμαι αρχι-ψευταράς κλπ, περιμένω να ανακαλέσει και να πεί ότι απλά υπερέβαλε με εκφασεις του τύπου "Χαμός", "Γλυψίματα", "της πουτάνας"...
Επιπλέον όπως μου έλεγε και ο Ιταλός εκεί ευτυχώς που υπάρχει έστω και αυτός ο λίγος κόσμος στο caribbean γιατί τι άλλιως θα κάναμε χτες στο άδειο Κίεβο.

Για να αλλάξουμε θέμα τώρα.

Εγω δεν θα έβγαινα καν.Ημουν με badoo-γκομενα κρεβατι και θα καθόμασταν όλο το βάδυ αλλά έπαθα ενα σκηνικό και προέκυψε να σηκωθώ να ντυθώ και να βγώ. Αυτή γενικά είναι απο τις 3 που βγαίνουμε όλη αυτην την εβδομάδα. Απλά μου έχει πουλήσει υπερβολικό έρωτα και παραλίγο να την πιστέψω..τι συναίβει όμως? Το γράφω ως σημείο αναφοράς.

Αγοράζουμε κρασί ερχόμαστε σπίτι βάζουμε μουσική φαγητό πήδημα κλπ..Μετά το πήδημα πάει να πεί μπάνιο για ντους και αφήνει κινητό κρεβάτι. Με έτρωγε ο κώλος μου το παραδέχομαι.Δεν είχε κλείδωμα παταω τις 2 εφαρμογες viber facebook. Viber καθαρή μόνο χριστουγεννίατικα αρκουδάκια και χρόνια πολλά. Facebook τι τό θέλα???  Πρώτο μύνημα δεκάδες φιλάκια με ένα Γάλλο που της έγραφε σύντομα θα είμαστε κοντά έβγαλα τα εισητηρια για αρχες Φεβρουαρίου!!! Καρδούλες απο κάτω και ασταματητα φιλάκια και υποσχέσεις και οι δύο. Γυρναεί κρεβάτι και αρχιζει τα ίδια. Είσαι το my boyfriend, ασε με να μπω στην ζωή σου και μαλακίες.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι ήθελε η γκόμενα απο τις λίγες φορές που έπεσα σε μάυρη τρύπα.Αν ήθελε φαγητά και κεράσματα π.χ γιατι δεν πηγαίναμε απλά έξω στα εστιατόρια? 3 φορές βρεθήκαμε συνολικά οι 2 σπίτι μου με κρασί απο το super market.Δεν έψαχνε δηλαδή να αρμέξει. Γιατί να μπεί στην διαδίκασια να μου δείχνει οικογένεια, ανήψια κλπ και να με πιέζει για δεσμό και ταυτόχρονα να μιλάει με τον Γάλλο και να δίνουν υποσχέσεις αγάπης.

Πλέον πρωί με καθαρο μυαλό καταλήγω πως απλά θέλει γκόμενο και πάιζει προς όλες τις κατευθύνσεις για να το πετύχει. Και εδώ και εκεί μέχρι κάποιον να τυλίξει..Απλά ξενέρωσα με το σκηνικό κατάφερα να την διώξω με τρόπο και προσπάθεια και κατέληξα στο  caribbean.

Ξέρω τι θα πέιτε τωρα πουτάνες Ουκρανέζες αλλά δεν θα το ξεστομίσω γιατί χρήζει ανάλυσης η συμπεριφορά της και δεν έχει χρηματικά κριτήρια.

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
92
Πόντοι
16
DR. LOVE

Ποσο χρονων ειναι η κοπελα ?

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
60
Like
7.875
Πόντοι
6.030
Γράφω εδώ γιατί το συγκεκριμενο θέμα είναι ενεργό.
Το τελευταίο δίμηνο συναναστρέφομαι με Ουκρανη,μέχρι τώρα όλα καλά, έψαξα λίγο το κινητό αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Στην αρχή μου ήταν αδιάφορο αν θα γαμιεται με άλλους γιατί λόγω καταγωγής δεν ήθελα να δεθω. Επομένως όταν δεν τα λέγαμε απο κοντά την έγραφα στ @@ μου.
Απο την άλλη ρε παιδιά η κοπέλα μια χαρά φέρεται σε γενικές γραμμές και περνάμε καλά, σε σημείο να είμαι μαζί της , να κόψω μπουρδελα και γαμησια με πρώην μου.
Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει Ολο αυτο. Σίγουρα όμως αν δω την παραμικρή μαλακια κακα τα ψέμματα....θα τη σουταρω κατευθείαν.

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
259
Πόντοι
21
Με έτρωγε ο κώλος μου το παραδέχομαι.Δεν είχε κλείδωμα παταω τις 2 εφαρμογες viber facebook. Viber καθαρή μόνο χριστουγεννίατικα αρκουδάκια και χρόνια πολλά. Facebook τι τό θέλα???  Πρώτο μύνημα δεκάδες φιλάκια με ένα Γάλλο που της έγραφε σύντομα θα είμαστε κοντά έβγαλα τα εισητηρια για αρχες Φεβρουαρίου!!! Καρδούλες απο κάτω και ασταματητα φιλάκια και υποσχέσεις και οι δύο. Γυρναεί κρεβάτι και αρχιζει τα ίδια. Είσαι το my boyfriend, ασε με να μπω στην ζωή σου και μαλακίες.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι ήθελε η γκόμενα απο τις λίγες φορές που έπεσα σε μάυρη τρύπα.Αν ήθελε φαγητά και κεράσματα π.χ γιατι δεν πηγαίναμε απλά έξω στα εστιατόρια? 3 φορές βρεθήκαμε συνολικά οι 2 σπίτι μου με κρασί απο το super market.Δεν έψαχνε δηλαδή να αρμέξει. Γιατί να μπεί στην διαδίκασια να μου δείχνει οικογένεια, ανήψια κλπ και να με πιέζει για δεσμό και ταυτόχρονα να μιλάει με τον Γάλλο και να δίνουν υποσχέσεις αγάπης.

Πλέον πρωί με καθαρο μυαλό καταλήγω πως απλά θέλει γκόμενο και πάιζει προς όλες τις κατευθύνσεις για να το πετύχει. Και εδώ και εκεί μέχρι κάποιον να τυλίξει..Απλά ξενέρωσα με το σκηνικό κατάφερα να την διώξω με τρόπο και προσπάθεια και κατέληξα στο  caribbean.

Ξέρω τι θα πέιτε τωρα πουτάνες Ουκρανέζες αλλά δεν θα το ξεστομίσω γιατί χρήζει ανάλυσης η συμπεριφορά της και δεν έχει χρηματικά κριτήρια.
Κοιτα, πιστευω οτι ψαχνεται για σχεση με ξενο, και οποιος κατσει.
Βεβαια το γεγονος οτι ειδες μονο facebook ισως υποδηλώνει οτι δεν του εχει δωσει το νουμερο της να υποθεσω??
Και αν ισχυει αυτο, αυτος ειναι τοσο μαλακας να παει σε ξενη χωρα χωρις να εχει το νουμερο της τυπισας που παει να δει?
Το whatsapp το ανοιξες η δε το χρησιμοποιεί καν?

Παντως με το γαλλο παει φουλ για λεφτα, αυτο ειναι το στανταρ. Επειδη ημουν με ουκρανη χρονια, μου ειπε πει οτι ειδικα αυτους απο δυτικη ευρωπη τους εχουν μονο εξ'ολοκλήρου για τα φράγκα καθως ειναι υπερβολικα αγαπουληδες και μαλθακοι.

Ενα τεστακι που μπορεις να κανεις, τωρα πως θα της το φερεις δε ξερω, και ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΟΛΥ, ειναι να της πεις να έρθει να σε δει ελλάδα...με τα αεροπορικα πληρωμένα απο την ίδια!

Αν το κανει αυτο, οντως σε γουστάρει και θελει να ειναι μαζι σου σοβαρα.

Αμα θελει το γαλλακι να ερθει φεβρουάριο, ονειρευεται να περασει του αγιου βαλεντινου μαζι της τυπε  :S :S :S
Υποθέτω πρεπει να παρει αδεια 12-16 φεβρουαριου, και να κολλησει 2 σαββατοκυριακα, οποτε μαλλον τον βλεπω να καθεται κιεβο 9 μερες, 9-18 φεβρουαριου!
Οπως το ειπα παραπανω..αγαπουληδες!

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Κολαση στο τοπικ χαμος!!!

Παιδια οχι κοντρες

Μπραβo και στους 2 που μια παρεξηγηση κρατηθηκε σε κοσμια επιπεδα και δεν αρχισαν παλι οι μαλακιες του παρελθοντος που χανετε η ουσια και αντι για πληροφοριες βλεπουμε εγωιστικες κοντρες για το ποιος ειναι ο πιο μαγκας
Οποιος ειναι μαγκας το ξερει ΜΟΝΟΣ του και δεν χρειαζεται επιβεβαιωση απο κανεναν...

• Like
Αντιδράσεις: flynow

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Μην λέμε τα ίδια η φωτο είναι απο το caribbeban γιατί επαναλαμβάνω τον barman πισω τον ξέρω!!!
Δεν λέει ψέματα kman απλά είναι υπερνθουσιασμένος..Μαγαζί ήταν ψιλοάδειο. Να κάτσεις στο αριστερό bar caribbean Σάββατο βράδυ οποιαδήποτε άλλη εβδομάδα θέλει βύσμα..Και εδώ έβρισκες καρέκλα στο χαλαρό. Παρόλο τις ύβρεις του kman πέρι ότι είμαι αρχι-ψευταράς κλπ, περιμένω να ανακαλέσει και να πεί ότι απλά υπερέβαλε με εκφασεις του τύπου "Χαμός", "Γλυψίματα", "της πουτάνας"...

Κυριοι πρωτοχρονια και πασχα(για εκει)ειναι καταστροφη ολες ειναι με χορηγους και στα χωρια τους με τις οικογενειες τους!!Μην πατε ποτε εκτος και αν δεν μπορειται αλλη περιοδο γιατι ακομα και αδεια οπως απεδειξε ο φιλος Dr.Love  ειναι καλυτερα απο μια γεματη Αθηνα(για γκομενες παντα)
Ο παιχτης οπως καπου νομιζω εγραγε ο ΝΥκτερος διαλεγει το καλυτερο γηπεδο και τις καλυτερες συνθηκες να παιξει μπαλα δεν αφηνει τιποτα στην τυχη οπως και ο Μεσι δεν παιζει με την κωλοπετινιτσα...
Οποτε διαλεχτε τις καλυτερες δυνατες συνθηκες για εσας οχι Πασχα και χριστουγεννα...

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.358
Πόντοι
28.786
Γράφω εδώ γιατί το συγκεκριμενο θέμα είναι ενεργό.
Το τελευταίο δίμηνο συναναστρέφομαι με Ουκρανη,μέχρι τώρα όλα καλά, έψαξα λίγο το κινητό αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Στην αρχή μου ήταν αδιάφορο αν θα γαμιεται με άλλους γιατί λόγω καταγωγής δεν ήθελα να δεθω. Επομένως όταν δεν τα λέγαμε απο κοντά την έγραφα στ @@ μου.
Απο την άλλη ρε παιδιά η κοπέλα μια χαρά φέρεται σε γενικές γραμμές και περνάμε καλά, σε σημείο να είμαι μαζί της , να κόψω μπουρδελα και γαμησια με πρώην μου.
Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει Ολο αυτο. Σίγουρα όμως αν δω την παραμικρή μαλακια κακα τα ψέμματα....θα τη σουταρω κατευθείαν.

Από την εμπειρία μου οσον αφορά σχέσεις με Σλάβες (και για να είμαι ακριβής με Ρωσίδες) τόσο προσωπική όσο και απο εμπειρίες φίλων μου.

Ενα κοινό χαρακτηριστικό τους γνώρισμα είναι οτι είναι "καθρεπτες" !!

Οτι δινεις ως συμπεριφορά το παίρνεις πίσω.

Αν καταλάβει η Σλάβα οτι την κεράτωσες έστω και περιστασιακά θα σε κάνει βασιλικό τάρανδο. Και επειδή συνήθως είναι και όμορφες τους ειναι εξαιρετικά εύκολο να δε κάνουν τάρανδο.  

Αν δεν τους δώσεις αφορμές είναι σε γενικές γραμμές σωστές.

Τα παραπάνω βέβαια με οση ακρίβεια μπορεί να έχει μια γενική αναφορά. Ας μην ξεχνάμε οτι η κάθε γυναίκα έχει τα δικά της ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom