ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.116
- Πόντοι
- 456
μπορει να ειχε πολλες γκομενες μπροστα σου και να μη σε εβλεπεΠρέπει να ήταν στο αριστερό μπαρ εγώ ήμουνα στο δεξιό.Αλλιως αποκλείεται να μην είχε προσέξει τι γινότανε.
μπορει να ειχε πολλες γκομενες μπροστα σου και να μη σε εβλεπεΠρέπει να ήταν στο αριστερό μπαρ εγώ ήμουνα στο δεξιό.Αλλιως αποκλείεται να μην είχε προσέξει τι γινότανε.
Πρέπει να ήταν στο αριστερό μπαρ εγώ ήμουνα στο δεξιό.Αλλιως αποκλείεται να μην είχε προσέξει τι γινότανε.

οχι τυπε γιατι μπορει να χαλασει το τηλεφωνο σου παλι και να χασεις τις φωτογραφιες απο μεσα :SΑφου τώρα την τράβηξα,τι λες ρε συ?Να βάλω και άλλες με την αλλη να με φιλάει που τράβηξα πριν μια ώρα?
οχι τυπε γιατι μπορει να χαλασει το τηλεφωνο σου παλι και να χασεις τις φωτογραφιες απο μεσα :S

Ποιο ποστ?Αν του πω έλα αύριο Carribean δε θα έρθει.Ο τύπος είναι παπατζης.Παιζει και να μην είναι καν Κίεβο τώρα.
Δηλαδή αν του πω πάμε αύριο Carribean μαζί να δούμε αν έχει κόσμο και ποιοτικά μουνια,δε θα έρθει.
Το GPS μπορεί να κάνει λάθος από 1 έως 5 μέτρα σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κάνει λάθος εκατοντάδες η χιλιάδες χιλιόμετρα. Σε έφαγε η τεχνολογίαΑφου τώρα την τράβηξα,τι λες ρε συ?Να βάλω και άλλες με την αλλη να με φιλάει που τράβηξα πριν μια ώρα?
Δεν έχει σημασία αύριο θα τις γαμησω οποτε θα είναι άλλες φωτο.
Βλέπεις τόσα χρόνια ποτέ δεν αμφέβαλα αυτά που έγραψες αλλά τώρα έχω σοβαρό λόγω να το κάνω Να σου υπενθυμίσω άυριο Χριστούγεννα Κίεβο!!! Δεν υπάρχει ούτε σκύλος στο δρόμο πιο caribbean..Anyway δεν θέλω να πώ παραπάνω γιατί θα έρθεις σε δύσκολη θέση και αν και έχουμε κόντρα κατά βάθος σε συμπαθώ λόγο της κάβλας και ότι δεν παραίτεισαι απο μάχη στην Ανατολική Ευρωπη ποτε..
Το GPS μπορεί να κάνει λάθος από 1 έως 5 μέτρα σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κάνει λάθος εκατοντάδες η χιλιάδες χιλιόμετρα. Σε έφαγε η τεχνολογίαΒλέπεις τόσα χρόνια ποτέ δεν αμφέβαλα αυτά που έγραψες αλλά τώρα έχω σοβαρό λόγω να το κάνω
στο δεξι μπαρ ειδες τυπε? πισω απο τη διαδηλωση με τις μουναρες ητανεΝα σου υπενθυμίσω άυριο Χριστούγεννα Κίεβο!!! Δεν υπάρχει ούτε σκύλος στο δρόμο πιο caribbean..Anyway δεν θέλω να πώ παραπάνω γιατί θα έρθεις σε δύσκολη θέση και αν και έχουμε κόντρα κατά βάθος σε συμπαθώ λόγο της κάβλας και ότι δεν παραίτεισαι απο μάχη στην Ανατολική Ευρωπη ποτε..
Το GPS μπορεί να κάνει λάθος από 1 έως 5 μέτρα σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κάνει λάθος εκατοντάδες η χιλιάδες χιλιόμετρα. Σε έφαγε η τεχνολογίαΒλέπεις τόσα χρόνια ποτέ δεν αμφέβαλα αυτά που έγραψες αλλά τώρα έχω σοβαρό λόγω να το κάνω
τυπε το κινητο του Κμαν παιρνει συντεταγμενες απο glonass και αυτο που μετρας ειναι αποσταση απο κιεβοΤο GPS μπορεί να κάνει λάθος από 1 έως 5 μέτρα σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κάνει λάθος εκατοντάδες η χιλιάδες χιλιόμετρα. Σε έφαγε η τεχνολογίαΒλέπεις τόσα χρόνια ποτέ δεν αμφέβαλα αυτά που έγραψες αλλά τώρα έχω σοβαρό λόγω να το κάνω

τυπε το κινητο του Κμαν παιρνει συντεταγμενες απο glonass και αυτο που μετρας ειναι αποσταση απο κιεβο![]()

Όχι ρε συ.Πες τι θες να κάνω.Να πω στη γκομενα να φοράει το ίδιο ακριβώς φόρεμα αύριο για να τη φωτογραφισω με φόντο τα αυριανά bourdela?
Εσύ έχεις κάνει λάθος.Μάλιστα το σκεφτόμουν να μη βάλω τη φωτο αφου η γκομενα είναι μάλλον ακόμη στο μαγαζί.

στο δεξι μπαρ ειδες τυπε? πισω απο τη διαδηλωση με τις μουναρες ητανε

ολοι ξερουμε οτι οι οικρανες ειναι κοριτσια της οικογενειας, για σπιτι τυπεΗ φωτο που πόσταρε είναι απο το caribbean ξέρω το barman πίσω δεν είναι απο Δυτική Ευρώπη. Παρόλα αυτά μαγαζί ήταν άδειο και το ξέρει..Απλά kman έχω καταλάβει πως ενθουσίαζετε έυκολα, μπάινει σε παραλήρημα κια φτίαχνει ένα τεχνητό κόσμο γύρω του.
Σήμερα ήμουν caribbean γιατί ήταν το μόνο μαγαζί σε όλο το Κίεβο που να μην ήταν τελέιως άδειο.. Πραγματική τραγωδία η νύχτα.krestachik 9 ωρα ΑΔΕΙΑ!! Όλοι με οικογένεις φαγητό σπίτι..Family day...
ΑΥΤΟΦΟΡΟ - ΤΟ ΑΝΩΜΑΛΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ
LEVENTIS 07 - Kleiste to, einai Pasoktzhs
Λεβέντης- Δώστε μου το τηλέφωνο του κυρίου