η γνωστη που δουλευε και ανεξαρτητη??επέστρεψε η καρολίνα η μπραζιλέρο??![]()
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
η γνωστη που δουλευε και ανεξαρτητη??επέστρεψε η καρολίνα η μπραζιλέρο??![]()

Καλησπέρα στην παρέα πέρασα πριν λίγες μέρες από το κατάστημα παρουσιάστηκαν 6-7 κοπέλες αλλά δεν συγκράτησα από όλες τα ονοματα τους
1)Έρικα μια μελαχρινή νταρντανα με άνετο σαλοναρισμα και μαύρο φορεμα
2)Νίκη με κοντό μαλλί ηλικία πάνω από 40 ,καλό σωματακι με λίγα κιλά όντως στην περιφέρεια (είναι η ίδια που είπε συναγωνιστής ότι εθεάθη σε μαγαζι της Λ.Αλεξανρας???)
3)Τζένη η οποία είχε σχεδόν το ιδιο μαλλί με την Νικη,πιο ωραίο σώμα και νεότερη βεβαια(πολύ καλή παρουσία)
4)Τζούλια νομίζω ξανθιά με μακρύ μαλλί μπούκλα αν θυμάμαι καλά.
5)Κατερίνα νομίζω μελαχρινή αλλά δεν θυμάμαι λεπτομέρειες.
Σίγουρα ήταν άλλες 2 κοπέλες αλλά δεν θυμάμαι καθόλου ονόματα και τα προγράμματα είναι μιση ωρα,45 λεπτά και 1 ώρα με το ανάλογο τιμημα
φιλε μου ωραια ενημερωση!
αλλη Νικη ειναι σε αυτο το μαγαζι και αλλη η Νικη στο μαγαζι της Λιουντας
Η Νικη στο Φραντζη 4 ειναι εργαλειο να εχεις υποψην
εγω ψαχνω μια "νικη".(εχω χρονια να την δω,κοντη, πετιτ(ηταν τοτε).με σχετικα κοντο ξανθο μαλι τότε,τσαχπινογαργαλιαρα,χαμογελαστη(με ωραιο χαμογελο),ηλικια 40-45 περιπου.ταιριαζει με καμια απο τισ παραπανω νικεσ,η με καποια αλλη???
H Ντιάννα δλδ δεν? τέλος?
Να πάω στις αναζητήσεις?
χθες δεν ηταν στο ροστερ και δεν ρωτησα
αλλα μην ανησυχεις
σιγουρα θα βρεθει και θα ενημερωθεις απο εδω!
Για την Αναστασια εχει κανεις εμπειρια...???...Και τελος Αναστασια. Ξανθια κοπελα με σχετικα μεγαλο στηθος και καλο σωμα επισης.

Πέρασα τις προαλλες με Νικη, πάρα πολύ καλή. Συμμετέχει απίστευτα και κάνει υπέροχη πίπα. Η περιφέρεια μποει να φαίνεται λίγο μεγαλη στο σαλοναρισμα αλλά μόλις βγάλει τα ρούχα είναι μια χαρα. Δεν έχει ατέλειες και το δέρμα της έχει πολύ ωραίο απαλή υφή χωρίς να είναι καθόλου πλαδαρό.
Και η Εύα Zero είναι δύναμη...τα εχουμε ξαναπει
η Νικη ειναι οπλο στο δωματιο
καλασνικοφ, δεν παθαινει ποτε εμπλοκη!
Και η Εύα Zero είναι δύναμη...
Δεν έχεις άδικο... Εγώ την πήρα σήμερα και με ξεζούμισε! Επόμενος στόχος Καρολίνα...που να πρωτοπαμε και ποσα να ξοδεψουμε....
εχει δοκιμαστει απλα δεν εχω βαλει κριτικη
πολυ ομορφη κοπελα, φοβερος ολοστρογγυλος πωπος και στητα βυζακια
ματαρες
καλη μεσα και υπομονετικη
Και η Καρολινα επισης δυναμη.
Δυναμη με ολη τη σημασια της λεξης....σε βαζει κατω και σου αλλαζει τα φωτα
πηγε να μου ξεκωλησει τη γλωσσα απο το ρουφηγμα![]()
Δεν έχεις άδικο... Εγώ την πήρα σήμερα και με ξεζούμισε! Επόμενος στόχος Καρολίνα