blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 28.031
- Πόντοι
- 28.716
Έλατε τώρα μην το γαμήσουμε τελείως! Στο 90+ τις καθυστερήσεις ήτανε. Εντάξει, μην τον τρολλάρετε δίχως έλεος!![]()
Καθ΄ ομολογίαν δική του, ήταν σε 60'.
Έλατε τώρα μην το γαμήσουμε τελείως! Στο 90+ τις καθυστερήσεις ήτανε. Εντάξει, μην τον τρολλάρετε δίχως έλεος!![]()
Τουλάχιστον δεν το παίζω παρθενοπιπίτσα.Είσαι και μέγας πουτανιάρης. Μην ξεχνιόμαστε, έτσι; ;)
Καλημέρα στον πορνοβιβλιοθηκάριο! Δες πμ, βάιμπερ, ό,τι θέλεις!καλημερα![]()
Είσαι και μέγας πουτανιάρης. Μην ξεχνιόμαστε, έτσι; ;)
Καλημέρα στον πορνοβιβλιοθηκάριο! Δες πμ, βάιμπερ, ό,τι θέλεις!![]()
Καλημέρα στον πορνοβιβλιοθηκάριο! Δες πμ, βάιμπερ, ό,τι θέλεις!![]()
Δεν χρειάζεται να τα δει. Όλοι καταλάβαμε ...
https://[URL unfurl="true"]www.sintayes.gr/wp-content/uploads/2014/04/italian-food-recipes-not-from-italy-spaghetti-bolognese-638x350.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
θα την φαω τη μακαροναδα Μπλιζ, αλλα θα σου πω τη μέρα αν δεν ξαναγράψω να ξερεις την αιτία ;D
Δεν χρειάζεται να τα δει. Όλοι καταλάβαμε ...
https://[URL unfurl="true"]www.sintayes.gr/wp-content/uploads/2014/04/italian-food-recipes-not-from-italy-spaghetti-bolognese-638x350.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Αυτό είναι μια άλλη κουβέντα. Τώρα μιλάμε για έρωτες.
Θα σε προσέξω εσένα, μην σκιάζεσαι.θα την φαω τη μακαροναδα Μπλιζ, αλλα θα σου πω τη μέρα αν δεν ξαναγράψω να ξερεις την αιτία![]()
Αυτό είναι μια άλλη κουβέντα. Τώρα μιλάμε για έρωτες.
Ανέκαθεν!Πάλι ερωτευθήκατε;;;![]()
![]()
![]()
![]()
Ομολογία ποιανού;Καθ΄ ομολογίαν δική του, ήταν σε 60'.
Καλημέρα ρε Νικόλα και Καλή Χρονιά να έχουμε.καλημερα![]()
Μην του δίνεις σημασία, Βλαντή! Εγώ σε πιστεύω, στο 90 ήτανε. Αλλά και πάλι, αδερφάκι μου, πολλά είναι!Ομολογία ποιανού;
Καλημέρα ρε Νικόλα και Καλή Χρονιά να έχουμε.
Θέλω κι εγώ στη Χώρα των Θαυμάτων!Αυτό είναι μια άλλη κουβέντα. Τώρα μιλάμε για έρωτες.
Ομολογία ποιανού;
Το θέμα είναι πως «ομολογήσατε» εσείς για μένα.ομολογία θηλυκό
η αναγνώριση της πατρότητας μιας (άδικης) πράξης, η παραδοχή της ενοχής από αυτόν που διέπραξε κάτι το παράνομο ή το ανήθικο