dimitrios7
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 345
- Πόντοι
- 21
Χρονια πολλα καλη χρονια στο τουμπανο!!!αντε αντριαννα ελα να μας μπει καλα ο χρονος μην αργεις
καλη χρονιαΧρονια πολλα καλη χρονια στο τουμπανο!!!αντε αντριαννα ελα να μας μπει καλα ο χρονος μην αργεις
θελεις να μας βασανισεις πρωι πρωι φιλος??καλη χρονια![]()
πηρα κατι νεα βιντεο εκ βουλγαριας που αν τα σηκωσω στον αερα δεν θα κατεβει καμμια λουτσα ολες ορθιες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ετσι και αλλα πολλα καλημερα και καλη χρονια στο αντριανακι μας και ολους τους συναγωνιατες
καλημερα καυλωσε μας τασσο με το τουμπανο...ειμαι ετοιμος να ανεβω αθηνακαλη χρονια![]()
πηρα κατι νεα βιντεο εκ βουλγαριας που αν τα σηκωσω στον αερα δεν θα κατεβει καμμια λουτσα ολες ορθιες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tasso δωσε δωρα στο λαο!!..))καλη χρονια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
eftasa sofia exi xioni sa stelno ligo zesti kala xristougena se ola :-* :-* :-* :-* :-*
ωραίος ο τασσος
ειπα να την μαμησω σημερα αλλα μου ειπε χθες ηρθα θελω ενα δυο ημερες να προσαρμοστω :-ωραίος ο τασσος
ειπα να την μαμησω σημερα αλλα μου ειπε χθες ηρθα θελω ενα δυο ημερες να προσαρμοστω :-![]()
![]()
κανε και εσυ μια βολτα 3 ωρες ειναι η αθηνα ;)Εμεις να δούμε πότε!!!!!
και μετα θα παρω τα κακαλα μουχαχαχα !!! και εσυ ...ασε το κοριτσι να παρει τον χρονο του ...!!!![]()
και μετα θα παρω τα κακαλα μου![]()
γιατι ολο χτυπαει το τηλεφωνο της και ραντεβου δεν μπορεις να κανεις :-
![]()
![]()
εμενα με γραφει..... το αγνωστο την εξιταρει μου ειπε καποτε ;)
εμενα με γραφει..... το αγνωστο την εξιταρει μου ειπε καποτε ;)Σωστο και αυτο ...!!! αλλα θα κανει καμμια εξαιρεση για σενα ...λεω εγω τωρα ...!!! χαχαχα !!!![]()
![]()