ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 58.774
- Πόντοι
- 12.756
δε τα πιανεις κιόλας λες να μη το ξέρω σε είχα για γατονι σε ρίχνω κατηγορία :S :S :S τον προλαβες στον Άρη η έπαιζες κρυφτό ακόμα? :-(Ο Γκρεγκ ειναι ο πατερας του ρε...![]()
![]()
![]()
δε τα πιανεις κιόλας λες να μη το ξέρω σε είχα για γατονι σε ρίχνω κατηγορία :S :S :S τον προλαβες στον Άρη η έπαιζες κρυφτό ακόμα? :-(Ο Γκρεγκ ειναι ο πατερας του ρε...![]()
![]()
![]()
σκουπιδιαστε τον πουστη σας λεωδε τα πιανεις κιόλας λες να μη το ξέρω σε είχα για γατονι σε ρίχνω κατηγορία :S :S :S τον προλαβες στον Άρη η έπαιζες κρυφτό ακόμα? :-(

τον εχεις πληγωσει πολυ ρε τυπε τις τελευταιες μερες ομως κι εσυ...φτανει η κωλοφεραντζα της ψηφοφοριας.. :S :S :Sσκουπιδιαστε τον πουστη σας λεω![]()
![]()
![]()
ρεντικολο μπετουγιας ειναι
δε τα πιανεις κιόλας λες να μη το ξέρω σε είχα για γατονι σε ρίχνω κατηγορία :S :S :S τον προλαβες στον Άρη η έπαιζες κρυφτό ακόμα? :-(
τον εχεις πληγωσει πολυ ρε τυπε τις τελευταιες μερες ομως κι εσυ...φτανει η κωλοφεραντζα της ψηφοφοριας.. :S :S :S
το δοξακηΜια χαρα τον προλαβα τον Γκρεγκ και την αλλη την επικη σκατοφατσα τον Λυπηριδη που ξεσπαγε στα ταιμ αουτ ο Ξανθος....γατακια. :S :S :S
εισαι ο λυπηριδης του σαιΜια χαρα τον προλαβα τον Γκρεγκ και την αλλη την επικη σκατοφατσα τον Λυπηριδη που ξεσπαγε στα ταιμ αουτ ο Ξανθος....γατακια. :S :S :S

παω πασο μαν... :S :S :Sτον εχεις πληγωσει πολυ ρε τυπε τις τελευταιες μερες ομως κι εσυ...φτανει η κωλοφεραντζα της ψηφοφοριας.. :S :S :S
του εδωσες αερα και δικαιωματα τυπε...Πεστα τυπε γιατι εχουν αρχισε να πρηζονται τα αρχιδια μου με τον αυγολεμονο... :S :S :S
το δοξακη:S :S :S
ψυχαρα...μεγαλειο!!! :S :S :Sπαω πασο μαν... :S :S :S
του εδωσες αερα και δικαιωματα τυπε...
δεν μιλας καλα..Οντως τυπε...θα αρχισω παλι να ασελγω πανω στο ασπονδυλο κουφαρι του. :S :S :S
κοκκαλα? δλδ μπαρμπουτι ατζελο? :S :S :SΧελ ποτέ θα πάμε για τα κόκκαλα αφού τελειωσες με το πανεπιστημιο?θα έρθει ο φαλαφελακιας και ο τσαγιας?![]()
:S :S :S
πανεπιστημιο?Χελ ποτέ θα πάμε για τα κόκκαλα αφού τελειωσες με το πανεπιστημιο?θα έρθει ο φαλαφελακιας και ο τσαγιας?![]()
στα Καλύβια ρε σπαλομπριζολες :S :S :Sκοκκαλα? δλδ μπαρμπουτι ατζελο? :S :S :S
Χελ ποτέ θα πάμε για τα κόκκαλα αφού τελειωσες με το πανεπιστημιο?θα έρθει ο φαλαφελακιας και ο τσαγιας?![]()