την έδωσες την κωλάρα σου στο γιο?
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μονο την εδωσα ? με αλλαξε τα φωτα τοτην έδωσες την κωλάρα σου στο γιο?
Μονο την εδωσα ? με αλλαξε τα φωτα τοκωλοπαιδοκαυλοπαιδο![]()
ΥΓ .Φιλο του γιου μου ;)
Αμα ησουν καθημερινα στην θεση του γιαβρι μου , δεν θα ειχε πια την ιδια αξια για σενα . Πιστεψε με !!μακάρι να ήμασταν κι εμείς καθημερινά στη θέση του ''κολλητού''...
ποιο δε θα είχε την ίδια αξία?Αμα ησουν καθημερινα στην θεση του γιαβρι μου , δεν θα ειχε πια την ιδια αξια για σενα . Πιστεψε με !!
Μονο την εδωσα ? με αλλαξε τα φωτα τοκωλοπαιδοκαυλοπαιδο![]()
ΥΓ .Φιλο του γιου μου ;)
Η ιδια η πραξη !! Σου φαινεται περιεργο ?ποιο δε θα είχε την ίδια αξία?
Κανενας γιαβρι μου . Κανενας !!Κανενας σεβασμος πλεον αυτα τα σκατοπαιδα.
Που βαδιζουμε αγαπητε μπαροκ :S :Sδε σεβονται ουτε ιερο ουτε οσιοΚανενας σεβασμος πλεον αυτα τα σκατοπαιδα.
Η ιδια η πραξη !! Σου φαινεται περιεργο ?
Κανενας γιαβρι μου . Κανενας !!![]()
Που βαδιζουμε αγαπητε μπαροκ :S :S
δε σεβονται ουτε ιερο ουτε οσιο
Κατα το " και μπριζολα με πατατες να τρως καθε μερα, τον θελεις και τον αρακα μια στο τοσο".
Η ιδια η πραξη !! Σου φαινεται περιεργο ?
Καθε μερα ?? θα μου την ξεχυλωσεις την καημενουλα :S :Sδεν ξέρω τι λες εσύ, εγώ πάντως θα μπορούσα να γαμάω κάθε μέρα αυτή την κωλάρα!
Εσυ παντως πρεπει να σκεφθεις να αλλαξεις το ονομα σου σε ΓΚΑΒΑΛΟΣ ;) αντε σου εχω ριξει και μπλοκ για να μη μας ζαλιζεις τα @@ με μηνυματα. Θα μας δωσεις υποδειξεις τι θα κανω με την Ελενη και την οποια κοπελα......τυπε ο ντουνταρας είναι σουργελο
Οχι, αλλα δε μου αρεσουν οι παραθεσεις απο τον καθεναν. Τα εχω γραψει κατα καιρους αυτα, βεβαια νεο μελος εισαι τεσπα ληγει το "θεμα".τι παιζει εδω περα? τον εθιξα καπου?
Οχι Ελενη, οφειλα να δωσω μια απαντηση, αν τωρα ο συγκεκριμενος το συνεχισει καθαρισε εσυ, στην τελικη εγω ΠΑΝΤΑ σε υπερασπιστηκα σε τοσες επιθεσεις στο παρελθον.Χαλαρωστε ...
και εσυ από ntountaras σε .......ρας
και εσυ από ntountaras σε .......ραςΕσυ παντως πρεπει να σκεφθεις να αλλαξεις το ονομα σου σε ΓΚΑΒΑΛΟΣ ;)
GOODΕσυ παντως πρεπει να σκεφθεις να αλλαξεις το ονομα σου σε ΓΚΑΒΑΛΟΣ ;) αντε σου εχω ριξει και μπλοκ για να μη μας ζαλιζεις τα @@ με μηνυματα. Θα μας δωσεις υποδειξεις τι θα κανω με την Ελενη και την οποια κοπελα......
Ο,τι γουσταρω και αν ΕΧΕΙΣ ιχνος ευαισθησιας επανω σου για την κοπελα σταματησε εδω.
Οχι, αλλα δε μου αρεσουν οι παραθεσεις απο τον καθεναν. Τα εχω γραψει κατα καιρους αυτα, βεβαια νεο μελος εισαι τεσπα ληγει το "θεμα".
Κάποτε ενας παππούς παει στο γιατρό - γιατρέ μου δεν γαμαω καθόλου - καθόλου; -καθόλου γιατρέ -κάτσε να σου στείλω λιγο τη βοηθώ μεσα να δω πως θα αντιδράσεις . Στέλνει τη βοηθώ και μετα απο καποια ωρα ο γιατρός άκουγε φωνές μπαίνει μεσα και βλέπει το Παπού να πηδαει ασταμάτητα και η Βοηθος να φωνάζει οτι δεν αντέχει αλλο. Οποτε ο γιατρός λεει : Παπού εσυ ειπες οτι δεν πηδάς τωρα τη εγινε; - γιατρέ αμα δεν εχω γκομενα δεν πηδάω αμα εχω πηδαωωωωδεν ξέρω τι λες εσύ, εγώ πάντως θα μπορούσα να γαμάω κάθε μέρα αυτή την κωλάρα!
Καλο ξημερωμαΕλενη οταν θα ελθεις με το καλο θα σου πω και για το Γιωργο ;) οχι αυτον της μικρουλας ειναι ενας τυπος που του δινω προγνωστικα γιατι υπαρχει ΣΟΒΑΡΟΣ λογος ;) αντε καληνυχτα πρεπει να ξαπλαρω.