Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλησπέρα μάτια μουΜια καλημέρα στο αστέρι
Καλησπέρα μάτια μου έχεις πμΚαλησπέρα τζενη αλλα ένα πμ και από μένα για να δούμε τώρα που έχει γεμίσει το inbox σου
Καλησπεριζω την παρέα
Καλησπέρα μάτια μου έχεις πμ
Σε εμένα ήταν και λίγο πιο νωρίς. Έκλεισε αυτή το δωμάτιο και μου το έστειλε. Νομίζω ότι το ίδιο έγινε και σε κάποιον άλλον συναγωνιστήστα ραντεβού είναι συνεπείς η κοπέλα...?
Τι εννοείς;ρε παιδια χωρις να θελω να θιξω τις υπηρεσιες της κοπελας που πραματικα μπορει να ειναι σουπερ(προσωπικα δεν εχω δοκιμασει)
αλλα αληθεια δεν ξενερωνετε με καποια πραματα??
δεν εννοω απο θεμα εμφανισης η γουστου αλλα απο θεμα οικογενειας?
οκ φίλος ευχαριστώ...!!!Σε εμένα ήταν και λίγο πιο νωρίς. Έκλεισε αυτή το δωμάτιο και μου το έστειλε. Νομίζω ότι το ίδιο έγινε και σε κάποιον άλλον συναγωνιστή

Τι εννοείς;
τι θελεις να πεις φιλος??ρε παιδια χωρις να θελω να θιξω τις υπηρεσιες της κοπελας που πραματικα μπορει να ειναι σουπερ(προσωπικα δεν εχω δοκιμασει)
αλλα αληθεια δεν ξενερωνετε με καποια πραματα??
δεν εννοω απο θεμα εμφανισης η γουστου αλλα απο θεμα οικογενειας?
αφού ειναι άκυρο γιατί δε το διαγράφεις;ακυρο το σχολιο μου
γενικα μιλωντας τωρα αμα μια κοπελα εχει αντρα και παιδια θα ξενερωνα να παω
αυτο εννοω οχι κατι αλλο
δεκτη η αποψη σου φιλοςακυρο το σχολιο μου
γενικα μιλωντας τωρα αμα μια κοπελα εχει αντρα και παιδια θα ξενερωνα να παω
αυτο εννοω οχι κατι αλλο

pilo δεν τρεχη τιποτα ρε φιλε αποψη του ειναι ενταξει δεν νομιζω οτι ειχε κακη προθεση ως προς το θεμα αυτο!αφού ειναι άκυρο γιατί δε το διαγράφεις;
επι προσωπικού;! Με την οποιαδήποτε κοπέλα;! Κ βέβαια τρέχει! Χεστηκα για τα προσωπικά της κ για την οικογενειακή της κατάσταση! Εδω είμαστε για άλλο πραμα κ σίγουρα οχι για να γινόμαστε Τατιανες! Τουλάχιστον οχι εγω...pilo δεν τρεχη τιποτα ρε φιλε αποψη του ειναι ενταξει δεν νομιζω οτι ειχε κακη προθεση ως προς το θεμα αυτο!
επι προσωπικού;! Με την οποιαδήποτε κοπέλα;! Κ βέβαια τρέχει! Χεστηκα για τα προσωπικά της κ για την οικογενειακή της κατάσταση! Εδω είμαστε για άλλο πραμα κ σίγουρα οχι για να γινόμαστε Τατιανες! Τουλάχιστον οχι εγω...
και εγω μαζι σου στο θεμα αυτο και το ειπα και ποιο πανω αμα εχει καλες υπηρεσιες και περναω καλα δεν με νοιαζει τιποτα αλλο!!επι προσωπικού;! Με την οποιαδήποτε κοπέλα;! Κ βέβαια τρέχει! Χεστηκα για τα προσωπικά της κ για την οικογενειακή της κατάσταση! Εδω είμαστε για άλλο πραμα κ σίγουρα οχι για να γινόμαστε Τατιανες! Τουλάχιστον οχι εγω...