troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.643
- Πόντοι
- 5.506
ειχε παει περιοδεια γερμανια να δει την ομαδα και μετα ιταλια με το αισθημα
ειχε παει περιοδεια γερμανια να δει την ομαδα και μετα ιταλια με το αισθημα![]()
![]()
![]()
ειχε παει περιοδεια γερμανια να δει την ομαδα και μετα ιταλια με το αισθημα![]()
![]()
![]()
ησυχα τυπε μου ο χελ ακομα δινει εχει παει και ο φαλαφελακιας για εμψυχωση η για μπαχαλεμα? :S :S :SΕίναι κ ρομαντικό φίδι ο αδερφός θρουμπ :S :S :S
Τι λέει τύπε πως είσαι? :S :S :S
το ηπιαμε ομως ατζελο και την εβαλα στο λεωδορειο να γυρισει πισω.... :S :S :Sειχε παει περιοδεια γερμανια να δει την ομαδα και μετα ιταλια με το αισθημα![]()
![]()
![]()
εγω πηγα παντως ενα τενεκε φετα στον δασκαλο για να τον περασει...αφου ειναι στουρναρι το παιδι τι να λεει?ησυχα τυπε μου ο χελ ακομα δινει εχει παει και ο φαλαφελακιας για εμψυχωση η για μπαχαλεμα? :S :S :S
το ηπιαμε ομως ατζελο και την εβαλα στο λεωδορειο να γυρισει πισω.... :S :S :S
δεν ειμαι σαν το πλεμπα που τον κανει οτι θελει η ελλεινης :S :S :S
εγω γυρισα με εμιρειτς βιπ θεσηγια καλο γκουρμε φαι![]()
![]()
ησυχα τυπε μου ο χελ ακομα δινει εχει παει και ο φαλαφελακιας για εμψυχωση η για μπαχαλεμα? :S :S :S
κοροιδια δηλαδη σε ολο της το μεγαλειο ο χελ :S :S :SΣιγά μην δίνει τέτοια ώρα τύπε... εδώ ήταν πριν 2 ώρες ο χελλ, αλλά δεν έγραψε τίποτα στο νήμα... :S :S :S
εγω πηγα παντως ενα τενεκε φετα στον δασκαλο για να τον περασει...αφου ειναι στουρναρι το παιδι τι να λεει?
τι να μου πει η πλεμπα ρε...Πρόσεχε τι λες εσύ ρε γιατί θα τα ακούσεις μαζεμένα.. :S :S :S
κοροιδια δηλαδη σε ολο της το μεγαλειο ο χελ :S :S :S
τι να μου πει η πλεμπα ρε...
Nαι τωρα κατι μας ειπες...δεν βλεπεις οτι μας εχει γαμησει ασαλιωτα ο γιακωβος.. :Sψηφισα ροπαο μονο και μονο γιατην θεληση του να παει στο παιχνιδι....
τυπε ειναι νωρις ακομα...αυτες οι εκλογες ειναι βουβεςNαι τωρα κατι μας ειπες...δεν βλεπεις οτι μας εχει γαμησει ασαλιωτα ο γιακωβος.. :S