απο προσωπο πολυ ωραιο ηλικια περιπου 27 χρονων παραπανω με τιποτα και απο συμετοχη φουλ

απο προσωπο πολυ ωραιο ηλικια περιπου 27 χρονων παραπανω με τιποτα και απο συμετοχη φουλ
εγω φιλε δεν λεει και πολλα ειναι για μερακληδες
απο εμφανιση λεω φιλε πρωτα συν οτι ολες η τρυπες ειναι καραδουλεμενες και το αλλο μειον ειναι οτι κανει πολλα ραντεβου και δεν καθεται ουτε λεπτο παραπανω την ημερα που την πηρα ειμουνα ο 8 συμφωνα με τα λεγομενα της και ειχε και αλλα μετα απο εμενα οποτε καταλαβαινεις δεν ξερω επειδει ηταν σαββατο μην ετυχε η μερα παντως εγω δεν εμεινα ευχαριστημενοςαπό εμφάνιση εννοείς ή από συμμετοχή?
γιατί στις φώτο φαίνεται πολύ ξεσκισμένη καυλιάρα για "γούστα",,,,
εγω φιλε δεν λεει και πολλα ειναι για μερακληδες
απο εμφανιση λεω φιλε πρωτα συν οτι ολες η τρυπες ειναι καραδουλεμενες και το αλλο μειον ειναι οτι κανει πολλα ραντεβου και δεν καθεται ουτε λεπτο παραπανω την ημερα που την πηρα ειμουνα ο 8 συμφωνα με τα λεγομενα της και ειχε και αλλα μετα απο εμενα οποτε καταλαβαινεις δεν ξερω επειδει ηταν σαββατο μην ετυχε η μερα παντως εγω δεν εμεινα ευχαριστημενος
η φωτος ειναι ακριβεστατες λιγο γεματουλα δοκιμασε μπορει εσυ να μεινεις ευχαριστημενος αλιως το πολυ πολυ να καψεις και εσυ ενα 70 ευρωΟι φώτος την αντιπροσωπεύουν? είναι όντως έτσι? τωρινές?
Πάντως η αίσθηση που μου δίνει είναι ξεκάθαρα ξεκωλιάρας pse φάση και για κάτι τέτοιο θα έκλεινα ραντεβού.... Σε φάση τσόντα έλα να σε γαμήσω 2 φορές και για σου....
η φωτος ειναι ακριβεστατες λιγο γεματουλα δοκιμασε μπορει εσυ να μεινεις ευχαριστημενος αλιως το πολυ πολυ να καψεις και εσυ ενα 70 ευρω
70 αλλά 2 πιστολιές έτσι?
επίσης.... γνωρίζουμε πόσο πάει το μαλλί στο "μπόρα μπόρα"???,,,,,
20 ευρα φιλε
70 αλλά 2 πιστολιές έτσι?
2 πιστολιες αδερφε70 αλλά 2 πιστολιές έτσι?
Επισης τελευταια ζηταν ονομα στο bora >![]()
απο εμφανιση λεω φιλε πρωτα συν οτι ολες η τρυπες ειναι καραδουλεμενες και το αλλο μειον ειναι οτι κανει πολλα ραντεβου και δεν καθεται ουτε λεπτο παραπανω την ημερα που την πηρα ειμουνα ο 8 συμφωνα με τα λεγομενα της και ειχε και αλλα μετα απο εμενα οποτε καταλαβαινεις δεν ξερω επειδει ηταν σαββατο μην ετυχε η μερα παντως εγω δεν εμεινα ευχαριστημενος
Ναι κανονικα.ωχ.... σε φάση με ταυτότητα κανονικά?!?!?!?!?
Ψαξε αλλου. Δεν αξιζει η φατσα. Την ειχα παρει στο bora και την εστειλα πισω. Ασε που με φακελωσαν. Ζητανε ταυτοτητα πλεον.70 αλλά 2 πιστολιές έτσι?
Και εμενα ιδια μου φαινεται....!Εισαι σιγουρος?οχι φιλε καμια σχεση
τυπε τα παθη πληρωνονται!!Και μετά σου λέει ο άλλος για φοροδιαφυγή. Ρε σεις... ένα πεντακοσάριο τη μέρα της δίνει το μουνί και η κωλοτρυπίδα της. Καθαρά και αφορολόγητα. Πόσο μαλάκες είμαστε τελικά????
φιλε σιγουροτατος εχθες την πηρα ειναι ανεξαρτητηΚαι εμενα ιδια μου φαινεται....!Εισαι σιγουρος?
Οκφιλε σιγουροτατος εχθες την πηρα ειναι ανεξαρτητη