arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Για μένα τον νοιάζει, εγώ εδώ πληρώνω φόρους από το μισθό πείνας που παίρνω.
αν εργάζεσαι τις ώρες που λές παίρνεις υψηλότερο μισθό από εμένα
Για μένα τον νοιάζει, εγώ εδώ πληρώνω φόρους από το μισθό πείνας που παίρνω.
αφού λέει ότι εδώ δεν λπηρώνει φόρους άρα τι τον νοιάζει?
με αυτές τις ώρες εργασίας τη βδομάδα ο νόμιμος μισθός στον ιδιωτικό τομέα είναι καθαρά 750€ το μήνα συν δώρο χριστουγέννων πάσχα και άλλα 1500€ το χρόνο
ουτε ενα ζιπουνακι δεν εχεις να αγορασεις :S :S :SΓια μένα τον νοιάζει, εγώ εδώ πληρώνω φόρους από το μισθό πείνας που παίρνω.
ουτε ενα ζιπουνακι δεν εχεις να αγορασεις :S :S :S
αφού λέει ότι εδώ δεν λπηρώνει φόρους άρα τι τον νοιάζει?
1 - για να εχω μετρο συγκρισης - ποσα σκας εσυ και ο εργοδοτης σου σε εισφορες και φορους και ποσα ο barock
2 - για να ξερω ποιον θα ευγνωμονω μολις τσεπωσω το πρωτο επιδομα (δεν ειμαι αχαριστος σαν και σενα)
:'( :'( :'( :'(Άσε τύπε, ντρέπομαι που κυκλοφορώ έτσι αλλά ένεκα η ανέχεια.
Πληρηθηκε μεχρι δεκαρας. Αμα δουλεψεις ποτε σε γραμμη παραγωγης(που δεν προκειται) θα καταλαβεις.64 ώρες υπερωρία τη βδομάδα δηλαδή στο σύνολο 104 ώρες? μήπως κάποιος να ενημερώσει τον φίλο σου για την υπερεργασία?
αλήθεια πως τον δήλωσε στο ΙΚΑ?
επίσης δεν ζούμε σε εποχές δουλείας
Και ποιός σου είπε οτι πληρώνουν εκεί έξω τα νόμιμα; Στο φιλότιμο μας πιάνουν και έχει καθιερωθεί το έξτρα διωράκι.
Πληρηθηκε μεχρι δεκαρας. Αμα δουλεψεις ποτε σε γραμμη παραγωγης(που δεν προκειται) θα καταλαβεις.
μην τσακωνεστε...θα τα καλυψω εγω αυτα που κλεβουν απο τον μπαροκ60 ώρες τη βδομάδα είναι εξτρα τετραωρακι
να καταγγείλεις στο ΣΕΠΕ την εργοδοτική αυθαιρεσία πλέον όλα δηλώνονται στο εργάνη και να διεκδικήσεις ότι σου αν΄κει στο ακέραιο
τυπε πατησες 2 φορες το κουμπι :S :S :S :SΕλα στο θρεντ με τον ταξικο σου αδερφό που ανατιναχθηκε σημερα στο μετρό της ΝΥ.
Τα φασιστάκια δεν μπορούν να δουν οτι ήταν θυμα ρατσισμού και οτι φταινε οι αμερικάνοι που βομβαρδισαν την χώρα του
Ελα να βαλεις τα πράγματα στην θεση τους
Φωναξε και τον βανακια
δε ξερω γιατι τοτε μπορει να μην υπηρχε εργανη 10 χρονια πριν τουλαχιστονκαι πως τον δήλωσε σε ικα εργάνη?
1ον είσαι με τομέρος του εργοδότη
2ον εμένα δεν θα με ευγνωμονείς η μόνη διαφορά είναι ότι φέτος πλήρωσα ενφια 80€ του χρόνου θα πληρώσω 160€
τυπε πατησες 2 φορες το κουμπι :S :S :S :S
δε ξερω γιατι τοτε μπορει να μην υπηρχε εργανη 10 χρονια πριν τουλαχιστον
Θελω νικο και βανακια στο θρεντ
60 ώρες τη βδομάδα είναι εξτρα τετραωρακι
να καταγγείλεις στο ΣΕΠΕ την εργοδοτική αυθαιρεσία πλέον όλα δηλώνονται στο εργάνη και να διεκδικήσεις ότι σου αν΄κει στο ακέραιο