Διαγραμμένο μέλος 163892
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2016
- Κριτικές
- 41
- Like
- 1.735
- Πόντοι
- 1.071
δώσε τέχνη
δώσε τέχνη
Να βάλω εγώ ένα κουίζ ?
Γιατί η Μαριαλενα δεν αφήνει τους πελάτες να βγάζουν φωτο με το δικό τους τηλέφωνο, και όλες οι φωτογραφίες είναι με το δικό της ?
Και τι φοβασαι, μην κατηγορηθεις για διαφημιση?γιατι σε πολλες φαινονται ρολογια τσαντες παπουτσια
ενας καλος φιλος με εβγαλε καποιες φωτογραφιες προχθες... οποτε αναμείνατε..
εσυ εισαι κακο παιδι.
Να βάλω εγώ ένα κουίζ ?
Γιατί η Μαριαλενα δεν αφήνει τους πελάτες να βγάζουν φωτο με το δικό τους τηλέφωνο, και όλες οι φωτογραφίες είναι με το δικό της ?
Με όλη μου την αγάπη και την συμπάθεια, να πω και εγώ ότι πραγματικά το συγκεκριμένα στήθη δεν είναι όμορφα. Μην με παρεξηγήσετε, άλλα είναι αντιαισθητικά. Δεν έχω συναντηθεί με την κοπέλα, εκφέρω άποψη μόνο από τις φωτογραφίες.
Με όλη μου την αγάπη και την συμπάθεια, να πω και εγώ ότι πραγματικά το συγκεκριμένα στήθη δεν είναι όμορφα. Μην με παρεξηγήσετε, άλλα είναι αντιαισθητικά. Δεν έχω συναντηθεί με την κοπέλα, εκφέρω άποψη μόνο από τις φωτογραφίες.
να ερθεις να αξιοποιησεις οχι μονο την οραση σου αλλα και τις αλλες σου αισθήσεις πανω τους και μετα να μας πεις το τελικο σου πορισμα![]()
να ερθεις να αξιοποιησεις οχι μονο την οραση σου αλλα και τις αλλες σου αισθήσεις πανω τους και μετα να μας πεις το τελικο σου πορισμα![]()
ΚυρίαΤετοια ωρα που πας για υπνο σοβαρες δουλειες θα κανεις αυριο πιτσιρικασας καληνυχτιζω ολους! αυριο εχουμε και δουλείες να κανουμε! :-* :-* :-*
Για να μην ξοδεψουν χρονο μπαταριας. Το βρηκα εεε ?Να βάλω εγώ ένα κουίζ ?
Το ερώτημα είναι γιατί να βγάλεις φωτογραφίες όταν έχεις απέναντι σου τέτοιο μωράκι και αντί να το απολαύσεις προσπαθείς να εξασφαλίσεις δωρεάν μαλακια?Να βάλω εγώ ένα κουίζ ?
Τετοια ωρα που πας για υπνο σοβαρες δουλειες θα κανεις αυριο πιτσιρικα
Το ερώτημα είναι γιατί να βγάλεις φωτογραφίες όταν έχεις απέναντι σου τέτοιο μωράκι και αντί να το απολαύσεις προσπαθείς να εξασφαλίσεις δωρεάν μαλακια?
προσδοκωμεν (κι εσυ τηλεφωνο)πολυυυυ συντομα...