Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
αυτα τα γαριδακια ειναι γνωστα στην χατζηΝαι αλλα τα δικα μου είναι ετοιμα για "δραση"
τι κανεις παλιΜια μονο..
Οτι επακολουθησε ειναι...![]()

Δεν σου λεωτι κανεις παλι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ταινιουλα...μολογα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η συνεχεια στις οθονεςταινια μαλιστα μαλιστα για πες![]()
![]()
;)
![]()
α αυτο δεν ειναι σωστο τι υποθεση εχει >Η συνεχεια στις οθονες

οχι ρε γυρναει το γκοτζιλα 4 και ψαχνει το τερας προσφερεσαιπάλι τσόντα...?![]()
![]()
![]()

Mε τα οσα εχουν δει τα ματια μου και ακουσει τα αυτια μου, το τελευταιο διαστημα εδω μεσα , εκλαμβανω την προταση σας, σαν τρολαρισμα.... τουλαχιστον !!Καλησπέρα δεσποίνης μου, ενδιαφέρομαι να με συνοδεύσεις σε συνάντηση της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών με τον αρμόδιο για τη ναυτιλία της Βρετανίας κ υφυπουγό John Hayes, κατόπιν πρόσκλησης της βρετανικής πλευράς! Θα χαρώ να μου στείλεις προσωπικό email να το συζητήσουμε! Υποβάλλω τα σέβη μου!![]()
παρε τηλεφωνο στο γραφειοΚαλησπέρα δεσποίνης μου, ενδιαφέρομαι να με συνοδεύσεις σε συνάντηση της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών με τον αρμόδιο για τη ναυτιλία της Βρετανίας κ υφυπουγό John Hayes, κατόπιν πρόσκλησης της βρετανικής πλευράς! Θα χαρώ να μου στείλεις προσωπικό email να το συζητήσουμε! Υποβάλλω τα σέβη μου!![]()

ψωμι ελια και κωτσο βασιλιατο βασιλικό πρωτόκολλο που είναι...?![]()
![]()
![]()

Θαθελα θαθελα θαθελαπαρε τηλεφωνο στο γραφειο![]()
![]()
και μην με ρωτησεις γιατι???? θα αναγκαστω να σου απαντησω και δεν θα σου αρεσει
![]()
![]()
![]()
![]()
έχω 2 χαλασμένα δόντια έκλεισα ραντεβού με οδοντίατρο... >οχι ρε γυρναει το γκοτζιλα 4 και ψαχνει το τερας προσφερεσαι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()