sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.041
- Πόντοι
- 16.596
ψηφισαμε ...ειμαστε ακινδυνοι ..άλλο ?
να σκουπίσουμε ? να σφουγγαρίσουμε ? τι άλλο θες ?

Για θέματα οικοκυρικής έχουμε τον κ. raopau.
Ως εκ τούτου είμαι απόλυτα ικανοποιημένος μαζί σας!![]()
Πείτε μου κάτι ειλικρινά.
Αυτά τα βίντεο σήμερα τα είδατε για πρώτη φορά ή τα είχατε δει και το καλοκαίρι;
(σημ. Τα ακόλουθα αποτελούν αποκλειστικά προσωπική γνώμη του γράφοντος)Δεν έχω πρόβλημα με το τι κάνει ο καθένας από μας στο σεξ.
Συναινετική μπορεί να ήταν η πράξη αλλά δεν νομίζω ότι υπήρξε συναίνεση στη δημοσίευση των βίντεο.
Η Ιερά Μητρόπολη με αφήνει αδιάφορο και η σεμνοτυφία είναι άγνωστη λέξη για μένα.
Αυτος σαλιαριζει με την κυρα Λενα θειε του τρουμπακη.
Αυτος σαλιαριζει με την κυρα Λενα θειε του τρουμπακη.
Τα είχα δει εδώ και μήνες, δεν θυμάμαι αν ήταν καλοκαίρι.
Δεν ισχυρίζομαι ότι είμαι πιο ηθικός από κάποιον άλλο, δεν θέλω να παρεξηγηθώ.
Άνοιξα το θέμα σε αυτό το νήμα, γιατί εδώ εκφραζόμαστε ελεύθερα.
Και τι να φοβηθεί ο κ. troubakhs από τον κ. raopau;;; Το ότι ο κ. raopau σιδερώνει καλύτερα;;;![]()
(σημ. Τα ακόλουθα αποτελούν αποκλειστικά προσωπική γνώμη του γράφοντος)
Όταν είσαι με κάποιον στο μπάνιο, είτε είναι ιδιωτική στιγμή είτε στο πλαίσιο επαγγελματικής δραστηριότητας, και δέχεσαι αφενός μεν να σε κατουρήσει στο πρόσωπο, αφετέρου δε να βιντεοσκοπήσει την όλη πράξη , θεωρώ σίγουρο πως , έστω και ως υποψία, σου πέρασε από το μυαλό ότι κάποια στιγμή αυτό θα δημοσιοποιηθεί.
Περαιτέρω δε , και επειδή είναι γνωστό πως η δεσποινίς εδώ και λίγο καιρό απείχε της εργασίας της, θεωρώ πως ετοιμάζεται να επανακάμψει και εντέχνως διαρρέει, μέσω γνωστών της, τέτοια βιντεάκια, για να δελεάσει μελλοντικούς, επίδοξους πελάτες.
ΥΓ. Η στιγμή πρέπει να ήταν προσωπική , καθώς ομιλεί με τον παρτενέρ της στην μητρική της γλώσσα (Αλβανικά)
Αλβανίδα 2ης γενιάς...Τώρα θα ανοίξει η άλλη διχαστική συζήτηση... Είναι Αλβανίς ή όχι;![]()
![]()
![]()
Για το νυχοκοπτη ομιλουσα, εχουμε μπερδεψει τους σαλιαρηδες πλεον.
Για το νυχοκοπτη ομιλουσα, εχουμε μπερδεψει τους σαλιαρηδες πλεον.
Αλβανίδα 2ης γενιάς...
Σκιπιτάρισα είναι ρε μάστορα. Το 'παμε...Μετήλθε λοιπόν της Ελληνικής παιδείας, γλώσσας κλπ
Είναι Αλβανίς ή όχι;![]()
Σκιπιτάρισα είναι ρε μάστορα. Το 'παμε...
Αλλά κι έτσι, έχει καμιά διαφορά; Το μουνί δεν έχει εθνικότητα.