XFKM
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2017
- Like
- 382
- Πόντοι
- 26
Καλησπέρα ξέρουμε κάτι γι αυτές;
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
1)
2)
1)
2)
Παιδιά,έχει κανείς άποψη για τη σοκολατένια τη Nadine??
Τι εννοείς "στα 5 μυνήματα στη κοπέλα";καλησπερα το τηλ πως? που? η στα 5 μηνυματα στην κοπελα.
καλησπερα το τηλ πως? που? η στα 5 μηνυματα στην κοπελα.
Καλησπέρα ξέρουμε κάτι γι αυτές;
1)
2)
I defteri ?sorry ξεχαστηκα greeklish :-
Καλυτερα μακριά..!!I defteri ?
Ευχαριστώ πολύ φιλε! Ψήθηκα!!Παρα πολυ καλη φιλε
Εχει κ κριτικες
φιλε μου, επειδη δεν το κατεχω πως δουλευε το εργαλειο εδω, πρεπει να της στειλω μηνυμα η εχει καπου το τηλ... που δεν το βρισκωΤι εννοείς "στα 5 μυνήματα στη κοπέλα";
Για πες τι ξέρεις, και ψηνόμουν να την πάρω γιατί κάποιος είχε πει καλά λόγια για αυτή τη Νάγια.Καλυτερα μακριά..!!
Την ειχα παρει τυχαια απο αγγελια πριν ανεβει εδω. Δεν αξιζει τα λεφτα της. Σωμα καλο ανυπαρκτο βυζι φατσα αστα να πανε. Στα του αγωνα αγγαρια εως βαρεμαρα. Πολυ ντροπαλη και στην αρχη αλλα κ στο τελος.Για πες τι ξέρεις, και ψηνόμουν να την πάρω γιατί κάποιος είχε πει καλά λόγια για αυτή τη Νάγια.
Ευχαριστώ φίλε μ έσωσες γιατί δεν είναι καιροί για φόλες.Την ειχα παρει τυχαια απο αγγελια πριν ανεβει εδω. Δεν αξιζει τα λεφτα της. Σωμα καλο ανυπαρκτο βυζι φατσα αστα να πανε. Στα του αγωνα αγγαρια εως βαρεμαρα. Πολυ ντροπαλη και στην αρχη αλλα κ στο τελος.
Tυπε φολα ηταν για μενα. Για σενα μπορει να ειναι η καλυτερη τανα ever. Εγω δεν θα την συστηνα σε καποιον δικο μου εαν σε βοηθαει αυτο.Ευχαριστώ φίλε μ έσωσες γιατί δεν είναι καιροί για φόλες.

για τα δικά μου γούστα μια χαρά κοπέλα είναι η 2η...Καλησπέρα ξέρουμε κάτι γι αυτές;
1)
2)
εγγύηση φίλος!
ετσι ετσι
Η καλυτερη σοκολατινα στην πολη
Υπαρχει τηλεφωνο; ενα που βρηκα δεν λειτουργει ( σε ... 837)