greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.567
- Πόντοι
- 496
Ρε παιδες δεν καταλαβαίνω αυτους που εχουν τρέλα με την Ραισα δεν λεω ναραμου αλλά πολύ ξινο μου φαινεται
βαλαν τα εμπορευματα της black friday! Ισως το βραδυ να τα προσεχουν κ ιδιωτικοι security!περασα σημερα το μεσημερο-απογευμα απο την περιοχη και τα 3δυμα και σχεδον ολα στην Φριξου κλειστα....παιζει κατι??
Έχει άδεια λέει αυτήν την βδομάδα.απ την επομένη μάλλον στις βίλες πάλιΤην Λορένα που την βρίσκουμε ?
Μήπως γνωρίζει κάποιος το οτιδήποτε σχετικά με αυτό το βίντεο με τη Βανέσα απ τις βίλες που μπορούμε να το βρούμε αν υπάρχει κάπου στο internet;(και αν είδε κάποιος άλλος το βίντεο εκεί στο bella donna που δούλευε τον Αύγουστο)Πέρασα σήμερα απ το καινούργιο bella donna και απ το πρόγραμμα του site των βιλλών γνώριζα πως ήταν η Βανέσα αλλά δεν πέρασα (μια και την έχω πάρει αρκετές φορές) ειναι απ τα στανταρακια μου![]()
και απλά ήθελα να την δώ στην αναμονή πριν βγεί απ το δωμάτιο στο σαλόνι έχει μια μεγάλη tv όπου έπαιζε βίντεο με την ίδια να είναι σε μια παραλία γυμνή και πέρνει κάτι καυλιάρικες πόζες με ανοιχτά πόδια κλπ οπότε έχω μια εντύπωση οι ίσως αυτό το Bella donna να είναι δικό της η μπορεί να το έχει μαζί και με άλλες κοπέλες απ τις βίλλες.Πάντως η τσατσά είναι και πολύ μουνί ξανθιά με τσιμπουκόχειλα.
![]()
για black χάλι , το βλέπωβαλαν τα εμπορευματα της black friday! Ισως το βραδυ να τα προσεχουν κ ιδιωτικοι security!![]()
Απλά φοβερήΕμπειρία κανένας που να χει περάσει με την Λορένα ?
που ειναι η μονικα ρε
εσεις οι πουστιδοι φταιτε με τις παρωχημενες σας πουτανες
ουστ
που ειναι η μονικα ρε
εσεις οι πουστιδοι φταιτε με τις παρωχημενες σας πουτανες
ουστ
Στη Χαρίλαου!χεστηκαμε για την μονικα (ισως παω χαχαχαχα) εμενα πιο πολυ με νοιαζει το "που ειναι η νατασσα"
περασα σημερα με το αμαξι εξω απο το free house , το 1ο ηταν ανοιχτο, μετα απο καιρο μερα, αλλα βιαζομουν και δεν μπηκα να δω ποια ηταν μεσαχεστηκαμε για την μονικα (ισως παω χαχαχαχα) εμενα πιο πολυ με νοιαζει το "που ειναι η νατασσα"
Την ειδες τωρα τελευταια δηλαδη??Στη Χαρίλαου!
Όχι,αλλά εκεί ξέρω ότι μένει.Την ειδες τωρα τελευταια δηλαδη??
ναι μαζι με τη Σαρα...ποσα χρονια πισω εισαι αδερφε?Μαγκες η εφη ειναι ακομα στο Ι. Κωλέττη 17?Αν ναι ξέρετε μηπως και ωραριο που ειναι εκει? ειμαι στην πολη και θελω να παω μια επισκεψη