Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.888
Πόντοι
3.346
Ο Ντοστογιέφσκι ήταν ανίκανος αφού τον βασάνισαν στις φυλακές.Το πρότυπό μου είναι ο Ρασπούτιν ο μέγας ξεκωλιαστής της υψηλής κοινωνίας.Γαμούσε τις κόμμησες τις τσαρίνες και τις ευλογούσε κιόλας.

κανε καλη προετοιμασια μεσω tinder, αλλα χωρις να αποριπτεις το daygame που ειναι ιδιαιτερα αποδοτικο στη ρωσια

μην πας εξαρχης με το σκεπτικο του πληρωμενου εχει φαι και τζαμπα  ;)

ρωσιδα απο την αγ. περτουπολη μου εχει πει οτι οι ρωσιδες γοητευονται απο εναν μπον βιβερ και εκλεπτισμενο τουριστα καθως και οτι στο να πανε να κανουν σεξ με εναν τουριστα ειναι πολυ ευκολο γιατι θελουν οπως μου ειπε νεες εμπειριες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
κανε καλη προετοιμασια μεσω tinder, αλλα χωρις να αποριπτεις το daygame που ειναι ιδιαιτερα αποδοτικο στη ρωσια

μην πας εξαρχης με το σκεπτικο του πληρωμενου εχει φαι και τζαμπα  ;)

ρωσιδα απο την αγ. περτουπολη μου εχει πει οτι οι ρωσιδες γοητευονται απο εναν μπον βιβερ και εκλεπτισμενο τουριστα καθως και οτι στο να πανε να κανουν σεξ με εναν τουριστα ειναι πολυ ευκολο γιατι θελουν οπως μου ειπε νεες εμπειριες

Εμένα μου φαίνεται οτι θέλουν φράγκα και νέα δώρα.

• Like
Αντιδράσεις: flynow

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.888
Πόντοι
3.346
Εμένα μου φαίνεται οτι θέλουν φράγκα και νέα δώρα.

ρε συ δεν ειναι ουκρανες οι ρωσιδες αν παιξεις μπαλα ομορφα με εκλεπτισμενο τροπο τρως τζαμπα μουνι

η ηλικια σου (42 ΧΡ.) δεν ειναι αποτρεπτικη παιζεις μπαλα ανετα σε γκομενακια απο 25-35 ανετα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
ρε συ δεν ειναι ουκρανες οι ρωσιδες αν παιξεις μπαλα ομορφα με εκλεπτισμενο τροπο τρως τζαμπα μουνι

η ηλικια σου (42 ΧΡ.) δεν ειναι αποτρεπτικη παιζεις μπαλα ανετα σε γκομενακια απο 25-35 ανετα

Δεν είναι πειναλέες όπως οι Ουκρανές αλλά τρώνε τα τριπλά αφού έχουν πιο εκλεπτυσμένα γούστα.
Τέλος πάντων θα δούμε.Πάντως με Ρωσίδες μου έφευγαν τα rublej σα μαρουλόφυλλα.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.888
Πόντοι
3.346
Δεν είναι πειναλέες όπως οι Ουκρανές αλλά τρώνε τα τριπλά αφού έχουν πιο εκλεπτυσμένα γούστα.
Τέλος πάντων θα δούμε.Πάντως με Ρωσίδες μου έφευγαν τα rublej σα μαρουλόφυλλα.

οχι ρε αρχοντα μην ανεβεις ρωσια με την λογικη που πας κιεβο  θα ειναι σκετη αποτυχια αν το κανεις και θα ζημιωσεις τη τσεπη σου

ενω μπορεις σου λεω ανετα να φας χωρις λεφτα μουνακι

απο φοτογραφιες σου που εχεις ανεβασει εδω στο φορουμ εχω δει οτι κρατιεσαι καλα  δεν ανοικεις στην κατηγορια των παπουδων

μια χαρα τυπος εισαι απλα λιγο καλυτερο ντυσιμο να εχεις και η επιτυχια ειναι δεδομενη

κανε προφιλ στο tinder να δεις απο μονος σου  την κατασταση και αν αυτα που γραφω τωρα οτι  θα εχεις επιτυχια

βγες δημοσια και κραξε με αν δεν ειναι ετσι οπως τα λεω

μην το πας ολο στα λεφτα κανε καμακι ελευθερα να δεις οτι θα εχεις ανταποκριση μεγαλη ;)

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Δηλαδη χωρiς πληρωμενο μόνο με daygame και κλαμπς,χωρις ιντερνετ πόσες γκόμενες γάμησες και τι επιπέδου?Πόσα έξοδα έκανες,τι σου ζήτησαν?
Το Sorry Babuska είναι τελείως άκυρο,χαμηλό επίπεδο από γκόμενες και κυρίως φοιτήτριες,όχι γκόμενες στο παίγνιο.
Εχω γραψει οτι για το daygame πρεπει να περπατας με τις ωρες για να αυξησεις τεχνητα την πυκνοτητα του μουνιου που συναντας και να ξεκαρφωνεσαι να μη σε βλεπουν πολυ στον ιδιο χωρο και δωσεις στοχο.
Τα μονα μερη στο Κιεβο που μπορεις να μεινεις σταθερος στο ιδιο μερος και οι γκομενες να ρεουν συνεχως ειναι Κρεσατικ ακριβως μπροστα απο την εισοδο του Cym,Globus στα φαστφουνταδικα στο υπογειο και μπροστα απο τα Mc Donalds Maidan και Kreshatik.
Αυτα ειναι τα μερη για να στησεις γκομενοπαγιδες δηλαδη ο,τι περναει παγιδευεται στα διχτυα του πεουλα.

Αυτό το ταξίδι ήταν πολύ τεμπέλικο, daygame έκανα σχεδόν μηδενικό: 2-3 βόλτες και 1 μόνο πέσιμο. Αποτέλεσμα 1 γκόμενα με 7 εξορμήσεις σε club υπολόγισε, γιατί πέρασα και 3 βράδυα με αυτή. Και κάποιες εξορμήσεις ήταν αργά δηλ. μπήκαμε σε club 01.00. Ποιότητα άσχολούμαι με μίνιμουμ 7αρι ουκρανικό σε δική σου κλίμακα.

Από χρήμα για γκόμενες, το μόνο ήταν μερικά κεράσματα ασήμαντα.

Γενικώς το πρόβλημα που είχα και στα 2 ταξίδια είναι όχι το πως θα ρίξω τη γκόμενα αλλά πως θα βρω τα καλά κομμάτια, κυρίως τη νύχτα. Υπήρχαν στο τελευταίο ταξίδι μέρες που δεν έκανα πέσιμο γιατί δεν έβλεπα τίποτα αξιόλογο, ή ασχολόμουν με γκόμενες για να περάσει η ώρα. Έχεις κάποια μέρη που να μαζεύονται κάποια 8άρια χωρίς να λιώσεις σόλα (καφέ, εστιατόρια, mall, οτιδήποτε)?

Ένα άλλο πράγμα που νομίζω ότι αξίζει, αλλά θες 2-3 άτομα παρέα, είναι τραπέζι στα club (μιλώ για τα Chi/D'Fleur, Carribean δεν νομίζω ότι κάνει διαφορά). Είναι πολλές που το έχουν αυτοσκοπό να κάτσουν σε τραπέζι να το παίξουν μούρες. Αυτό να πηγαίνουν να κάθονται στου κάθε μαλάκα στο τραπέζι, να μην μπορείς να καμακώσεις και να τον καληνυχτίζουν κιόλας είναι τεράστια μαλακία και χάνεις πολλές έτσι στα club.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Αυτό το ταξίδι ήταν πολύ τεμπέλικο, daygame έκανα σχεδόν μηδενικό: 2-3 βόλτες και 1 μόνο πέσιμο. Αποτέλεσμα 1 γκόμενα με 7 εξορμήσεις σε club υπολόγισε, γιατί πέρασα και 3 βράδυα με αυτή. Και κάποιες εξορμήσεις ήταν αργά δηλ. μπήκαμε σε club 01.00. Ποιότητα άσχολούμαι με μίνιμουμ 7αρι ουκρανικό σε δική σου κλίμακα.

Από χρήμα για γκόμενες, το μόνο ήταν μερικά κεράσματα ασήμαντα.

Γενικώς το πρόβλημα που είχα και στα 2 ταξίδια είναι όχι το πως θα ρίξω τη γκόμενα αλλά πως θα βρω τα καλά κομμάτια, κυρίως τη νύχτα. Υπήρχαν στο τελευταίο ταξίδι μέρες που δεν έκανα πέσιμο γιατί δεν έβλεπα τίποτα αξιόλογο, ή ασχολόμουν με γκόμενες για να περάσει η ώρα. Έχεις κάποια μέρη που να μαζεύονται κάποια 8άρια χωρίς να λιώσεις σόλα (καφέ, εστιατόρια, mall, οτιδήποτε)?

Ένα άλλο πράγμα που νομίζω ότι αξίζει, αλλά θες 2-3 άτομα παρέα, είναι τραπέζι στα club (μιλώ για τα Chi/D'Fleur, Carribean δεν νομίζω ότι κάνει διαφορά). Είναι πολλές που το έχουν αυτοσκοπό να κάτσουν σε τραπέζι να το παίξουν μούρες. Αυτό να πηγαίνουν να κάθονται στου κάθε μαλάκα στο τραπέζι, να μην μπορείς να καμακώσεις και να τον καληνυχτίζουν κιόλας είναι τεράστια μαλακία και χάνεις πολλές έτσι στα club.

1 γκόμενα σε 10 μέρες είναι χαμηλό ποσοστό.Εγώ το Μαιο που πήγα 8 μέρες γάμησα 4 γκόμενες,1 από κλαμπ,δύο από το δρόμο και μία από το ίντερνετ.
Για daygame πρέπει να κινείσαι συνεχώς.Αν είσαι στατικός πρέπει να αράξεις στο υπόγειο του Globus που είναι τα φαστφουντάδικα όπου έρχονται συνέχεια να φάνε μουνάκια ειδικά από 12.00 μέχρι 14.00 που έχουν διάλλειμμα στη δουλειά για φαί.
Αλλο καλό μέρος είναι το Czekoladnicza στον πρώτο και δεύτερο όροφο που είναι τα τραπέζια δίπλα δίπλα και μαζεύει γκόμενες μετά τις 19.00.
Πολλές γκόμενες έχει το Sushi bar στην Κρεσάτικ συχνά δε βρίσκεις καν θέση.Επίσης ένα ρεστωράν υπόγειο δίπλα στο Sushi bar.Το ρεστωράν του Cym στον έκτο όροφο με τα ψαρικά έχει πολύ ωραίες γκόμενες συχνά.Επίσης έχω δει ωραίες γκόμενες στο Fajna familia στη Malaya Zitomyrskaya και σε ένα γαλλικό στην αρχή της Kostiolna.
Γενικά όλα τα μαγαζιά γύρω από το Μαιντάν έχουν πράμα πρέπει να μπαίνεις και να τσεκάρεις.
Επίσης πάρα πολλές γκόμενες έχει στο τέλος της Κρεσάτικ στο δρόμο προς το Arena και το Arena Complex.Εκει έχει πιτσαρίες και καφέ που είναι συνέχεια τίγκα στις φοιτήτριες.Εκεί είναι και το καφέ που είχε δείξει ο Dr. Love που είναι στον έκτο και έχει θέα.Και εκεί παίζουν γκόμενες.
Από μωλ το καλύτερο είναι σαφώς το Gulliver.Απίστευτες ποσότητες.Μπορείς να κάνεις και προσφορά δώρου επί τόπου.Επίσης το σούπερ μάρκετ στο υπόγειο του Gulliver.Το ίδιο και το Globus είναι πολύ καλό όπως και το σούπερ μάρκετ Billa στο Globus που έχει τεράστια κίνηση από γκόμενες.
Βασικά δηλαδή αν είσαι στατικός και δε θες να βραχείς ή να δαγκώσεις το καυλί σου από το κρύο σα γνήσιος κυνηγός αράζεις Gulliver ή Globus και κινείσαι ανάμεσα σε μαγαζιά,καφέ και φαστφουντάδικα.
Αν είσαι γνήσιο street καμάκι η κορυφαία θέση είναι ακριβώς μπροστά από την είσοδο του Cym στην Κρεσάτικ.Εκεί περνάει οχτάρι κάθε δίλεπτο.Εχει τα φανάρια που σταματάνε οι γκόμενες οπότε έχεις 5 δευτερόλεπτα να πιάσεις κουβέντα.

Το σύστημα με τα τραπέζια που λες το κάνουν οι Τούρκοι.Βάζουν ο καθένας ένα κατοστάρικο και μετά στέλνουν αυτούς που έχουν σπρέχεν και ξέρουν αγγλικά ή ρωσικά να φέρουν γκόμενες στο τραπέζι.Μετά τις μοιράζονται μεταξύ τους και βάζουν γκομενοφύλακες να τις φυλάνε συνήθως μπρατσέτα για να αποθαρρύνουν άλλους να χωθούν.Στο τέλος μοιράζουν το λογαριασμό.Το ίδιο σύστημα ακολουθούν και οι Βορειοελλαδίτες είναι η μέθοδος του τουρκικού κύκλου που έχω περιγράψει.
Σα βαλκανικός τίγρης πρέπει να καραδοκείς και όταν βρεις ευκαιρία να τσιμπήσεις το γκομενάκι από τον τουρκικό κλοιό.Η να χτυπήσεις πριν να προλάβουν αυτοί γενικά πρέπει να καταλάβεις γρήγορα τι παίζει για να τους εξουδετερώσεις.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
ανοιξε tinder και βαλε την plus συνδρομη και παιξε μπαλα για να φας τσαμπε και οχι πλερουα

10ήμερο ταξίδι Αύγουστο..Ποστάρω μόνο 2 από αυτές που κατάφερα. Tinder (Plus συνδρομή) και οι δυο 26 χρόνων δεν κόστισαν τίποτα πέρα από μερικά ποτά και το uber. Και οι οι δύο κάτσανε στο τρίτο ραντεβού.Ξέρω τι θα γράψουν κάποιοι μπαζάκια. Οκ είτε τα πείτε 5αρακια είτε 3αρακια εγώ ποστάρω τι να περιμένει κάποιος εκεί μέτριας εμφάνισης,χωρίς δυνατό πορτοφόλι και με καλή προετοιμασία διαδίκτυο. Κάτι που δεν θα τα καταφέρει Ελλάδα πλέον με τίποτα!! Προτιμώ 5αρακια,6αρακια που σε γουστάρουν και κάθονται όλη την νύχτα μαζί σου παρά πληρωμένες 8αρια που κάθονται αγγαρία μία ώρα κοιτώντας ρολόι..

Αν θέλετε το επίπεδο αυτό θα τα καταφέρετε Κίεβο..Αν θέλετε παραπάνω και είστε στο μέσο όρο μόνο πληρωμένο.

Ο kman έχει φάει κόλλημα με την ηλικία!! Αν είσαι 45 βαράς μια χαρά γκόμενες 35αρες+ που πολλές φορές ρίχνουν στα αυτία στις μικρότερες.

Συνημμένα

• 3.jpg
    3.jpg
    56 KB · Εμφανίσεις: 38
  • 4.jpg
    4.jpg
    58 KB · Εμφανίσεις: 36

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Οι Τούρκοι αν γαμήσουν πηδάνε μόνο χοντρές δωρεάν. Αν δείτε όμορφες στα τραπέζια τους συνήθως πίνουν τσάμπα και λένε καληνύχτα. Θεωρούνται ζώα (animals) για τις Ουκρανέζες.. Δεν είναι δική μου υπόθεση μου το έχουν πεί δεκάδες..ANIMALS..Και το χειρότερο ξέρουν όλες το λόγο που πάνε εκεί παρέα πέντε πέντε..Sexτουρίστες..Οπότε νορμάλ γκόμενα δεν πλησιάζει..

Εμείς έστω και στον τίτλο θεωρούμαστε Ευρωπαίοι και χριστιανοί..Καμιά σχέση..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
10ήμερο ταξίδι Αύγουστο..Ποστάρω μόνο 2 από αυτές που κατάφερα. Tinder (Plus συνδρομή) και οι δυο 26 χρόνων δεν κόστισαν τίποτα πέρα από μερικά ποτά και το uber. Και οι οι δύο κάτσανε στο τρίτο ραντεβού.Ξέρω τι θα γράψουν κάποιοι μπαζάκια. Οκ είτε τα πείτε 5αρακια είτε 3αρακια εγώ ποστάρω τι να περιμένει κάποιος εκεί μέτριας εμφάνισης,χωρίς δυνατό πορτοφόλι και με καλή προετοιμασία διαδίκτυο. Κάτι που δεν θα τα καταφέρει Ελλάδα πλέον με τίποτα!! Προτιμώ 5αρακια,6αρακια που σε γουστάρουν και κάθονται όλη την νύχτα μαζί σου παρά πληρωμένες 8αρια που κάθονται αγγαρία μία ώρα κοιτώντας ρολόι..

Αν θέλετε το επίπεδο αυτό θα τα καταφέρετε Κίεβο..Αν θέλετε παραπάνω και είστε στο μέσο όρο μόνο πληρωμένο.

Ο kman έχει φάει κόλλημα με την ηλικία!! Αν είσαι 45 βαράς μια χαρά γκόμενες 35αρες+ που πολλές φορές ρίχνουν στα αυτία στις μικρότερες.

Τη δευτερη καπου την εχω δει.
Αυτες ειναι πενταρια,εξαρια για τα μετρα του Κιεβου.Δεν ταξιδευει καποιος για τετοιο επιπεδο απο γκομενες.
Στα διαμερισματα βρισκεις πολυ καλυτερες με 2500 γκριβυνα δηλαδη 75 ευρω.Γιατι να χασεις χρονο με ραντεβου κτλ?
Το τιντερ θα ειχε νοημα αν πετυχαινες μουνακια πιο εμφανισιμα απο αυτες που εχει στα κλαμπ.Οι γκομενες που ποσταρισες δε θα περνουσαν face control σε Skybar,De Lux,Chi.Προφανως δεν εχουν παει ποτε σε αυτα τα μαγαζια.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Τη δευτερη καπου την εχω δει.
Αυτες ειναι πενταρια,εξαρια για τα μετρα του Κιεβου.Δεν ταξιδευει καποιος για τετοιο επιπεδο απο γκομενες.
Στα διαμερισματα βρισκεις πολυ καλυτερες με 2500 γκριβυνα δηλαδη 75 ευρω.Γιατι να χασεις χρονο με ραντεβου κτλ?
Το τιντερ θα ειχε νοημα αν πετυχαινες μουνακια πιο εμφανισιμα απο αυτες που εχει στα κλαμπ.Οι γκομενες που ποσταρισες δε θα περνουσαν face control σε Skybar,De Lux,Chi.Προφανως δεν εχουν παει ποτε σε αυτα τα μαγαζια.

Ίσως γιατί τα 75 ευρώ είναι να πας με πουτάνα μια ώρα ενώ την άλλη την έχεις γκόμενα και γουστάρει να πηγαίνει μαζί σου. Δεν θα καταλάβεις ποτέ την διαφορά.

Αν τις θεωρείς 5αρια δυστυχώς νύχτα θα απογοητευτεί ο κόσμος Κίεβο. Δεν θα βρει και πολύ παραπάνω επίπεδο πέρα από φυσικά τις πληρωμένες στο caribean. Εγώ πιστεύω όμως ότι το 95% του κόσμου που διαβάζει εδώ θα πήγαινε για το επίπεδο αυτό στο Κίεβο..Δυστυχώς ζούμε Ελλάδα!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Τι να σου πω ίσως έχω καλομάθει.Αλλά 10 χρόνια πριν στο Λβωφ όταν ήμουν νεώτερος γαμούσα εικοσάχρονες τζάμπα σχεδόν οχτάρια  που τσιμπούσα εδώ και εκεί στα κλαμπ και στο δρόμο.Αυτές που προβάλλεις δεν έχουν καμία σχέση.
Δεν είναι το ουκρανικό στάνταρ.Βλέπεις ακόμα και Τούρκους στα μαγαζιά με πολύ πιο εντυπωσιακές.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Οι γκομενες που ποσταρισες δε θα περνουσαν face control σε Skybar,De Lux,Chi.Προφανως δεν εχουν παει ποτε σε αυτα τα μαγαζια.
Ρε kman μην τα παραλέμε, ειδικά σαν την 1η βλέπεις αρκετές Skybar, DeLux, Chi. Τυχαίνει να τρώνε πόρτα γκόμενες, το είδα, αλλά ήταν σαφώς κατώτερες από αυτές.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Ίσως γιατί τα 75 ευρώ είναι να πας με πουτάνα μια ώρα ενώ την άλλη την έχεις γκόμενα και γουστάρει να πηγαίνει μαζί σου. Δεν θα καταλάβεις ποτέ την διαφορά.

Αν τις θεωρείς 5αρια δυστυχώς νύχτα θα απογοητευτεί ο κόσμος Κίεβο. Δεν θα βρει και πολύ παραπάνω επίπεδο πέρα από φυσικά τις πληρωμένες στο caribean. Εγώ πιστεύω όμως ότι το 95% του κόσμου που διαβάζει εδώ θα πήγαινε για το επίπεδο αυτό στο Κίεβο..Δυστυχώς ζούμε Ελλάδα!!!
DRLOVE προφανώς είναι διαφορετικό η πληρωμένη από τη μή,  αλλά μη γίνεσαι αφοριστικός. Υπάρχουν πληρωμένες στα μαγαζιά αλλά δεν είναι η πλειοψηφία. Ακόμα και στο Carribean υπάρχουν γύρω στις 10 πουτάνες που είναι πάντα ίδιες και στέκοντα στα ίδια σημεία, όλες οι άλλες είναι κανονικές. Γενικώς είναι πολλές που μπορεί να ψάχνουν και σπόνσορες ή καληνυχτάκηδες αλλά εκεί είναι στο χέρι σου να παίξεις μπάλα και να χτυπήσεις αυτές που γουστάρουν.

Και ναι υπάρχουν στην νύχτα και γκόμενες ανώτερου επιπέδου αν και δυστυχώς δεν είναι πολλές. Και αυτές μπορείς να τις χτυπήσεις, απλά με μικρότερη πιθανότητα λόγω αριθμού. Ο καθείς επιλέγει. Δεν είναι σωστό να αφορίζουμε ότι δεν κάνουμε εμείς.

ΥΓ. Δεν έχει κανένα νόημα για σένα τι θα πει ό άλλος για μια γκόμενα που γάμησες, αν εσύ γουσταρες και πέρασες καλά αυτό αρκεί.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.888
Πόντοι
3.346
Ρε kman μην τα παραλέμε, ειδικά σαν την 1η βλέπεις αρκετές Skybar, DeLux, Chi. Τυχαίνει να τρώνε πόρτα γκόμενες, το είδα, αλλά ήταν σαφώς κατώτερες από αυτές.

καλες ειναι d lux κυριως η πρωτη εμπαινε ανετα για την δευτερη κραταω επιφυλαξεις

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.888
Πόντοι
3.346
DRLOVE προφανώς είναι διαφορετικό η πληρωμένη από τη μή,  αλλά μη γίνεσαι αφοριστικός. Υπάρχουν πληρωμένες στα μαγαζιά αλλά δεν είναι η πλειοψηφία. Ακόμα και στο Carribean υπάρχουν γύρω στις 10 πουτάνες που είναι πάντα ίδιες και στέκοντα στα ίδια σημεία, όλες οι άλλες είναι κανονικές. Γενικώς είναι πολλές που μπορεί να ψάχνουν και σπόνσορες ή καληνυχτάκηδες αλλά εκεί είναι στο χέρι σου να παίξεις μπάλα και να χτυπήσεις αυτές που γουστάρουν.

Και ναι υπάρχουν στην νύχτα και γκόμενες ανώτερου επιπέδου αν και δυστυχώς δεν είναι πολλές. Και αυτές μπορείς να τις χτυπήσεις, απλά με μικρότερη πιθανότητα λόγω αριθμού. Ο καθείς επιλέγει. Δεν είναι σωστό να αφορίζουμε ότι δεν κάνουμε εμείς.

ΥΓ. Δεν έχει κανένα νόημα για σένα τι θα πει ό άλλος για μια γκόμενα που γάμησες, αν εσύ γουσταρες και πέρασες καλά αυτό αρκεί.

πολυ σωστα  :thumbsup:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216

Αφοριστικός σε τι έγινα από το παραπάνω post?Μάλλον κάτι άλλο κατάλαβες. Υπάρχουν την νύχτα γκόμενες δεν αντιλέγω αλλά υπάρχουν και ΠΑΡΑ πολλές στο διαδίκτυο..Αυτό που καταθέτω είναι πως γενικά δεν βλέπω μεγάλη διαφορά στην ποιότητα νύχτα και internet..Στα ίδια επίπεδα κινούνται συνήθως αν ψάχνεις μη πληρωμένο.
Το πληρωμένο είναι πολύ ανώτερο είναι σίγουρο..Αυτές οι 10 που λες caribbean είναι μουνάρες. Κυρίως μια που βλέπω μόνιμα εκεί που μοιάζει με Κινέζα..

Επίσης πολύ γέλιο έχει ένας παππούς στο caribean που αποτελεί την μασκότ του μαγαζιού.Είναι κάθε βράδυ εκεί στην πίστα και χορεύει με όλες τις κοπέλες.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.940
Πόντοι
2.356
Οι Τούρκοι αν γαμήσουν πηδάνε μόνο χοντρές δωρεάν. Αν δείτε όμορφες στα τραπέζια τους συνήθως πίνουν τσάμπα και λένε καληνύχτα. Θεωρούνται ζώα (animals) για τις Ουκρανέζες.. Δεν είναι δική μου υπόθεση μου το έχουν πεί δεκάδες..ANIMALS..Και το χειρότερο ξέρουν όλες το λόγο που πάνε εκεί παρέα πέντε πέντε..Sexτουρίστες..Οπότε νορμάλ γκόμενα δεν πλησιάζει..

Εμείς έστω και στον τίτλο θεωρούμαστε Ευρωπαίοι και χριστιανοί..Καμιά σχέση..

Και εγώ εχω την ίδια ακριβώς εικόνα.
Ακόμη και οι Ουκρανέζες που ξέρω στη Γερμανια δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με τούρκους,άραβες,κ.λ.π.

Ο Glock εχει αναφέρει πολλές φορές ότι νταραβερίζονται με τούρκους,εγώ έχω δει πως απλά είναι σπονσορέτες που τους τα μασάνε.

Και στην Τσεχία δεν είναι αποδεκτοί οι τούρκοι,αλλά και οι άραβες,κάποιες φορές και οι μαύροι.Υπαρχουν ακόμη και πουτάνες που δεν τους δέχονται και τους διωχνουν όταν εμφανίζονται στην πόρτα του Privat.

5άρια δεν είναι σίγουρα,μη το γαμάμε το θέμα απλά για να την πούμε στον άλλον..

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Το θέμα είναι ο λόγος που ταξιδεύεις..Εγώ τα ποστάρω για να πω στους συναγωνιστές πως το επίπεδο αυτό είτε το πούμε 3 είτε 4 είτε 7 δεν έχει σχέση είναι εφικτό στο Κίεβο χωρίς χρήματα. Αρκεί να παίξουν σωστά. 10 μέρες minimum και σωστή προετοιμασία διαδικτυακά. Αφού τα καταφέρνω εγώ θα τα καταφέρουν και αυτοί. Αν τις βρίσκουν μπάζα προτείνω να μην πάτε για τσάμπα πήδημα γιατί όποιος σας πουλάει φούμαρα πως θα πηδήξει εννιάρια χωρίς χρήμα και γρήγορα απλά ψεύδεται..Πάντα μιλώντας για τον μέσο όρο. Αν ήμουν ο Ρουβάς ή είχα τρελό χρήμα θα άλλαζε.

Την νύχτα χωρίς χρήμα δεν μπόρεσα να βρω και πολύ καλύτερες απο αυτές.Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει το κυνηγητό αν βρίσκεις περίπου το ίδιο επίπεδο με διαδίκτυο. Το πρόβλημα είναι πως πολλές δεν πάνε στα clubs οπότε δεν έχεις άλλο τρόπο να τις γνωρίσεις.

Για πληρωμένο Κιεβο είναι παράδεισος. Έχει πάρα πολύ όμορφες ιερόδουλες με μέσο όρο τιμής τα 100$. Τώρα αν αξίζει να πληρώσει κάποιος ένα ολόκληρο ταξίδι για να σκάσει τα 100αρια, ξενοδοχεία,αεροπορικά, είναι υποκειμενικό και έχει να κάνει με τα θέλω του καθένα και κυρίως την τσέπη του. Ο Kman που βγάζει 5000 το μήνα δεν τον νοιάζει. Αλλά ο μέσος όρος θα σκάσει τόσο χρήμα που δεν ξέρω αν αξίζει να πάει εκεί από το να πάει στα studio στην Αθήνα.

Ίσως να αξίζει κάτι στην μέση. Να πάει κάποιος για δωρεάν αλλά να πάρει και καμια πουτανίτσα. Σκέφτομαι Δεκέμβρη λόγω γιορτών να πάρω αυτήν την Κινέζα από το caribbean που την έχω βάλει στο μάτι ενάμιση χρόνο..Αλλά φυσικά το ταξίδι θα αφορά πάλι κυρίως δωρεάν κυνηγητό έστω και στα μπάζα όπως τις λέει ο kman.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Αφοριστικός σε τι έγινα από το παραπάνω post?Μάλλον κάτι άλλο κατάλαβες. Υπάρχουν την νύχτα γκόμενες δεν αντιλέγω αλλά υπάρχουν και ΠΑΡΑ πολλές στο διαδίκτυο..Αυτό που καταθέτω είναι πως γενικά δεν βλέπω μεγάλη διαφορά στην ποιότητα νύχτα και internet..Στα ίδια επίπεδα κινούνται συνήθως αν ψάχνεις μη πληρωμένο.
Το πληρωμένο είναι πολύ ανώτερο είναι σίγουρο..Αυτές οι 10 που λες caribbean είναι μουνάρες. Κυρίως μια που βλέπω μόνιμα εκεί που μοιάζει με Κινέζα..

Επίσης πολύ γέλιο έχει ένας παππούς στο caribean που αποτελεί την μασκότ του μαγαζιού.Είναι κάθε βράδυ εκεί στην πίστα και χορεύει με όλες τις κοπέλες.

Ο αφορισμός εγκειτω όταν είπες "πουτάνες του Carribean" και επειδή είχες ξαναγράψει ότι "μόνο πουτάνες πηγαίνουν στα club κτλ". Αν δεν ήθελες να πεις αυτό πάω πάσο.

To internet σε όλες τις χώρες θα δώσει πάντα χαμηλότερη ποιότητα από daygame/nightgame. Αυτός είναι ο γενικός κανόνας. Νομίζω ότι Ουκρανία επειδή δεν παίζουν λεφτα για διασκέδαση, ανεβαίνει το internet. Αλλά ΠΣ υπάρχουν μαγαζιά που είναι φίσκα. Θα σου αρέσει το μπαρ Dogs & Tails κοντα στο Palats Sportu έχει πιο everyday γκόμενες από τα DFleur/Chi. Επίσης καθημερινές τσέκαρε και το Hangover, κοντά στο DeFleur.

Θα ήθελα και μια πληροφορία, πόσο χρόνο δαπανάς σε chat κτλ. πριν βγείς ραντεβού? Να ξέρουμε τι επένδυση χρόνου χρειάζεται.

Επίσης, νομίζω ότι άνετα τα ρίχνεις τα ραντεβού σε 2 (δηλ. 1 πρώτη γνωριμία και μετά να πέσει). Γενικώς, θέλουν πίεση οι γκόμενες, είναι συνιθησμένες στην πίεση, μην μασάς. Και παρθένες δεν είναι. Δηλ, από club στο επόμενο ραντεβού πέφτει.

ΥΓ. IMO, oι πιο πολλές πουτάνες του Carribean είναι μεγάλες σε ηλικία και όχι τόσο ωραίες, μόνο αυτή η κινέζα και άλλη μία έχουν καλό σώμα και από φάτσα δεν τα πάνε και τόσο καλά. H 1η κοπέλα που ανέβασες, σίγουρα πιο όμορφη στο πρόσωπο (γιατί σώμα δεν βλέπουμε). Δεν θα ασχολούμουν με αυτές. Σίγουρα, θα υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές στο πληρωμένο. Επίσης, από το λίγο που τους μίλησα, σου λέω ότι αυτές θα είναι κομοδίνα, ψάχνουν τον καβλωμένο και μεθυσμένο τουρίστα που απέτυχε στο club, easy money.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom