Αυτό το ταξίδι ήταν πολύ τεμπέλικο, daygame έκανα σχεδόν μηδενικό: 2-3 βόλτες και 1 μόνο πέσιμο. Αποτέλεσμα 1 γκόμενα με 7 εξορμήσεις σε club υπολόγισε, γιατί πέρασα και 3 βράδυα με αυτή. Και κάποιες εξορμήσεις ήταν αργά δηλ. μπήκαμε σε club 01.00. Ποιότητα άσχολούμαι με μίνιμουμ 7αρι ουκρανικό σε δική σου κλίμακα.
Από χρήμα για γκόμενες, το μόνο ήταν μερικά κεράσματα ασήμαντα.
Γενικώς το πρόβλημα που είχα και στα 2 ταξίδια είναι όχι το πως θα ρίξω τη γκόμενα αλλά πως θα βρω τα καλά κομμάτια, κυρίως τη νύχτα. Υπήρχαν στο τελευταίο ταξίδι μέρες που δεν έκανα πέσιμο γιατί δεν έβλεπα τίποτα αξιόλογο, ή ασχολόμουν με γκόμενες για να περάσει η ώρα. Έχεις κάποια μέρη που να μαζεύονται κάποια 8άρια χωρίς να λιώσεις σόλα (καφέ, εστιατόρια, mall, οτιδήποτε)?
Ένα άλλο πράγμα που νομίζω ότι αξίζει, αλλά θες 2-3 άτομα παρέα, είναι τραπέζι στα club (μιλώ για τα Chi/D'Fleur, Carribean δεν νομίζω ότι κάνει διαφορά). Είναι πολλές που το έχουν αυτοσκοπό να κάτσουν σε τραπέζι να το παίξουν μούρες. Αυτό να πηγαίνουν να κάθονται στου κάθε μαλάκα στο τραπέζι, να μην μπορείς να καμακώσεις και να τον καληνυχτίζουν κιόλας είναι τεράστια μαλακία και χάνεις πολλές έτσι στα club.
1 γκόμενα σε 10 μέρες είναι χαμηλό ποσοστό.Εγώ το Μαιο που πήγα 8 μέρες γάμησα 4 γκόμενες,1 από κλαμπ,δύο από το δρόμο και μία από το ίντερνετ.
Για daygame πρέπει να κινείσαι συνεχώς.Αν είσαι στατικός πρέπει να αράξεις στο υπόγειο του Globus που είναι τα φαστφουντάδικα όπου έρχονται συνέχεια να φάνε μουνάκια ειδικά από 12.00 μέχρι 14.00 που έχουν διάλλειμμα στη δουλειά για φαί.
Αλλο καλό μέρος είναι το Czekoladnicza στον πρώτο και δεύτερο όροφο που είναι τα τραπέζια δίπλα δίπλα και μαζεύει γκόμενες μετά τις 19.00.
Πολλές γκόμενες έχει το Sushi bar στην Κρεσάτικ συχνά δε βρίσκεις καν θέση.Επίσης ένα ρεστωράν υπόγειο δίπλα στο Sushi bar.Το ρεστωράν του Cym στον έκτο όροφο με τα ψαρικά έχει πολύ ωραίες γκόμενες συχνά.Επίσης έχω δει ωραίες γκόμενες στο Fajna familia στη Malaya Zitomyrskaya και σε ένα γαλλικό στην αρχή της Kostiolna.
Γενικά όλα τα μαγαζιά γύρω από το Μαιντάν έχουν πράμα πρέπει να μπαίνεις και να τσεκάρεις.
Επίσης πάρα πολλές γκόμενες έχει στο τέλος της Κρεσάτικ στο δρόμο προς το Arena και το Arena Complex.Εκει έχει πιτσαρίες και καφέ που είναι συνέχεια τίγκα στις φοιτήτριες.Εκεί είναι και το καφέ που είχε δείξει ο Dr. Love που είναι στον έκτο και έχει θέα.Και εκεί παίζουν γκόμενες.
Από μωλ το καλύτερο είναι σαφώς το Gulliver.Απίστευτες ποσότητες.Μπορείς να κάνεις και προσφορά δώρου επί τόπου.Επίσης το σούπερ μάρκετ στο υπόγειο του Gulliver.Το ίδιο και το Globus είναι πολύ καλό όπως και το σούπερ μάρκετ Billa στο Globus που έχει τεράστια κίνηση από γκόμενες.
Βασικά δηλαδή αν είσαι στατικός και δε θες να βραχείς ή να δαγκώσεις το καυλί σου από το κρύο σα γνήσιος κυνηγός αράζεις Gulliver ή Globus και κινείσαι ανάμεσα σε μαγαζιά,καφέ και φαστφουντάδικα.
Αν είσαι γνήσιο street καμάκι η κορυφαία θέση είναι ακριβώς μπροστά από την είσοδο του Cym στην Κρεσάτικ.Εκεί περνάει οχτάρι κάθε δίλεπτο.Εχει τα φανάρια που σταματάνε οι γκόμενες οπότε έχεις 5 δευτερόλεπτα να πιάσεις κουβέντα.
Το σύστημα με τα τραπέζια που λες το κάνουν οι Τούρκοι.Βάζουν ο καθένας ένα κατοστάρικο και μετά στέλνουν αυτούς που έχουν σπρέχεν και ξέρουν αγγλικά ή ρωσικά να φέρουν γκόμενες στο τραπέζι.Μετά τις μοιράζονται μεταξύ τους και βάζουν γκομενοφύλακες να τις φυλάνε συνήθως μπρατσέτα για να αποθαρρύνουν άλλους να χωθούν.Στο τέλος μοιράζουν το λογαριασμό.Το ίδιο σύστημα ακολουθούν και οι Βορειοελλαδίτες είναι η μέθοδος του τουρκικού κύκλου που έχω περιγράψει.
Σα βαλκανικός τίγρης πρέπει να καραδοκείς και όταν βρεις ευκαιρία να τσιμπήσεις το γκομενάκι από τον τουρκικό κλοιό.Η να χτυπήσεις πριν να προλάβουν αυτοί γενικά πρέπει να καταλάβεις γρήγορα τι παίζει για να τους εξουδετερώσεις.