Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αγωνιστές, έχει πετύχει κανείς τη Νόρα κάπου; Ήταν Αβαταρ, έφυγε (λίγο... βίαια), μετά μου είπαν ότι ήταν Dreams, μέχρι να πάω την... έφυγαν και από εκεί. Εκτοτε αγνοείται.
έγινε φιλε μου, θενκςάμα την δώ πουθενά θα σου πώ...στο caissa πάντως δεν είναι..
Εγω έλειπα απο Αθήνα τα τελευταία χρόνια. Γηρεύω τη Μαρία η οποία είναι Σλοβένα - θα πλησιάζει τα 35-37 τώρα - και δουλευε παλιά στο Baby Gold (απέναντι απο το Lido) παλιά. Εαν ξέρει κανείς τίποτα ας μας το πει
δεν ήταν σλοβένα αδερφέ...λευκορωσίδα είναι...και δουλεύει στο FBI ακόμη πιστεύω!!!!!
Ivan, στο Alcatraz εχει μια Μαρια νομιζω απο Σλοβενια με τεραστια πλαστικα βυζια και μερικες φορες φοραει και γυαλια, εχω να παω καιρο ομως...
Αν λες τη Μαρία πρώην baby gold και μετά wall strip που έκανε τα αεροπλανικά στο στύλο, (απταιστα ελληνικά, όχι ωραίο πρόσωπο, ωραίο κορμί και καλό χορό),
Είναι στο FBI (τουλάχιστον μέχρι πριν κανα δ΄ιμηνο που πήγα τελευταία φορά ήταν ακόμα εκεί) και έχει μετονομαστεί σε Έλενα.
(35 φεύγα σίγουρα, αλλά κορμάρα ατελείωτη και πολύ ανώτερη από τις περισσότερες πιτσιρίκες και από χορό και από κορμί, για Ρωσσίδα την είχα εγώ, δεν αποκλείω όμως να είναι από Λευκορωσία..)
Αν λες τη Μαρία πρώην baby gold και μετά wall strip που έκανε τα αεροπλανικά στο στύλο, (απταιστα ελληνικά, όχι ωραίο πρόσωπο, ωραίο κορμί και καλό χορό),
Είναι στο FBI (τουλάχιστον μέχρι πριν κανα δ΄ιμηνο που πήγα τελευταία φορά ήταν ακόμα εκεί) και έχει μετονομαστεί σε Έλενα.
(35 φεύγα σίγουρα, αλλά κορμάρα ατελείωτη και πολύ ανώτερη από τις περισσότερες πιτσιρίκες και από χορό και από κορμί, για Ρωσσίδα την είχα εγώ, δεν αποκλείω όμως να είναι από Λευκορωσία..)
Κάισα?????
Γειά σας παιδιά. Γνωρίζει κανείς αν δουλεύει πουθενά η ξανθιά Ρωσίδα Angel? Έχει περάσει από Μούσες FBI Golden.