Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
σε διαβάζω παντου και εχεις εμμονές με κλωνους. Γιατι? Οσο αφορά το όνομά μου, τι σε νοιάζει εσένα? Παιρνεις απουσίες?
Η μήπως παιρνουμε απο κάπου άδεια να γράψουμε στην Αντριάνα?
Παντως ο Νιτρο δεν εδωσε καθαρη απάντηση. Ειναι τελικα η γκομενα κροσακι? Να ξερουμε και τι εμπειρια ζήσαμε!
Κωλαρα!!!!!!!!!!!!πριν καμιά βδομάδα με την καυλα
ρε μην τρελενεστε αν εκανα λαθος θα ανακαλεσω αλλα στεκαρετε εδω την Χαρούλα πρωτα
ενας παικτης απο δω μου την προτεινε πριν λιγο καιρο ως Ξενια και του το ειπα καλοπροαιρετα οτι δεν την λενε Ξενια αλλα Χαρα...
Βλεποντας την Αντριαννα στις φωτο ο σωματοτυπος ειναι ιδιος τι να πω ψεματα ? Αν δεν ειναι αυτη τοτε συγνωμη ρε κοπελια δεν ηθελα να σε θιξω !
αντε καλη βδομαδα
διάβασε την απάντηση του ...σε διαβάζω παντου και εχεις εμμονές με κλωνους. Γιατι? Οσο αφορά το όνομά μου, τι σε νοιάζει εσένα? Παιρνεις απουσίες?
Η μήπως παιρνουμε απο κάπου άδεια να γράψουμε στην Αντριάνα?
Παντως ο Νιτρο δεν εδωσε καθαρη απάντηση. Ειναι τελικα η γκομενα κροσακι? Να ξερουμε και τι εμπειρια ζήσαμε!
μπορω να εχω και εγω?πμ εμαιλ
Ο Τασσος γκόμενος της πρέπει να είναι ή περνει ποσοστά, όλη την ώρα με αυτήν ασχολείται
έχεις αποδείξεις γι αυτό που λες...?Η Αντριάννα είναι στο Bill πιο παλιά κι από την Στέλλα.
Έπαιρνε 80 το 2ωρο.
Ο Καρυπιδης την έφερε στο site για αυτό και ανέβηκε η τιμή, οι μάνατζερ πληρώνονται.
έχεις αποδείξεις γι αυτό που λες...?
σε ρωτάω γιατί το έχεις πει πολλές φορές...
εγώ την γνώρισα με 100 ευρώ και 90 λεπτά αγώνα...Το έγραψα man, την Αντριάννα ορισμένοι την ξέρουμε πολλά χρόνια.
Αν έχεις καλή σχέση ρώτα την να μάθεις.
Μπορείς να ρωτήσεις και τον zadren, ο Τάσος του την άρπαξε μέσα από τα χέρια.
Η Αντριάννα είναι στο Bill πιο παλιά κι από την Στέλλα.
Έπαιρνε 80 το 2ωρο.
Ο Καρυπιδης την έφερε στο site για αυτό και ανέβηκε η τιμή, οι μάνατζερ πληρώνονται.
Μπορείς να ρωτήσεις και τον zadren, ο Τάσος του την άρπαξε μέσα από τα χέρια.
τασο εσυ?![]()
Εδώ που τα λέμε ο Zadren από την πρώτη μέρα ήξερε ότι από το προφίλ της Adrianna γράφει ο Τάσος.
nickos99...Τασο ενα μεγαλο συγνωμη για το σχολιο μου πριν...Δεν το καταλαβα οτι θα σε πειραζε τοσο πολυ ...το ΠΜ σου διαβαστηκε και το παιρνω πισω....![]()
nickos99...
να τα λέμε σωστά πως έχουν τα πράγματα...
Εδώ που τα λέμε ο Zadren από την πρώτη μέρα ήξερε ότι από το προφίλ της Adrianna γράφει ο Τάσος.

Ρε μάγκες τι σημασία έχει ποιος είναι ο μεσάζων?
Δεν ην ξέρω την Αντριάνα, γιατί από αυτά που διάβασα ηλικιακά δεν μου κάνει , αλλά αν περνάτε καλά και σας κάνει τελείωσε το θέμα.
τους "Τάπωσες"