ΜΥΡΤΙΛΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.699
- Πόντοι
- 746
ο Τασουλης κα Χατζη παντα ειναι φυσιολατρης τοχει αποδείξει ποτίζει ολα τα δεντρα του δασουςΚαλημερα Τασο...Τι βλέπω ? Εντάχθηκες στους οικολόγους πράσινους ??![]()
![]()

ο Τασουλης κα Χατζη παντα ειναι φυσιολατρης τοχει αποδείξει ποτίζει ολα τα δεντρα του δασουςΚαλημερα Τασο...Τι βλέπω ? Εντάχθηκες στους οικολόγους πράσινους ??![]()
![]()

black monday. ;) ;)blak sunday..
Έτσι πρέπει ...Μην χάνουμε το δάσος για το δέντρο. .. ;)ο Τασουλης κα Χατζη παντα ειναι φυσιολατρης τοχει αποδείξει ποτίζει ολα τα δεντρα του δασους![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εδω εκανε ο γκλετσος την τελεια και δεν θα κανω εγω >φτιάχνει κόμμα...![]()
![]()
![]()

Έτσι ..Μια καινούργια φωνή στη βουλη...φτιάχνει κόμμα...![]()
![]()
![]()

κα ΧΑΤΖΗ θα παρεται μερος στην νεα προσπαθεια του ΤΑΣΟΥΛΗ με την συμμετοχή σας στο νεο κομμα ωστε να εχουμε μεγαλη οθηση στο κινημαΈτσι ..Μια καινούργια φωνή στη βουλη...![]()

Καλησπέρα και καλή βδομάδα , σε όλους τους φίλους![]()
![]()
Με σύντομο τρόπο: Παράτα με ήσυχο κι ασχολήσου με την πάρτη σου. Δε σου έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα, η υπομονή έχει και κάποια όρια κι εσύ τείνεις να τα ξεπεράσεις. Έχω σοβαρότερα θέματα να ασχοληθώ.....ΑΝΑΛΥΣΕΤΟ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ !!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Ετσι μπράβο τα όμορφα κορίτσια.....κάνουν αταξίες στο τροχόσπιτο...........αχ να ήμουν στη μέση κι εγω!!!ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΠΙΟΥ... ΜΟΥΣΙΚΟΥ!! KAI OΠTIKOY ;)
Καλησπέρα γιαβρι μου άτακτο..Ετσι μπράβο τα όμορφα κορίτσια.....κάνουν αταξίες στο τροχόσπιτο...........αχ να ήμουν στη μέση κι εγω!!!
Καλησπέρα Ελενα!!!

Καλησπέρα γιαβρι μου...Καλησπερα Ελενα

Καλησπέρα στην ερωτική κυρία. Εμένα "γιαβρί μου" δε θα με αποκαλέσετε;Καλησπέρα γιαβρι μου άτακτο..![]()
Δεν υπάρχει κανένας λόγος για ένταση με το συγκεκριμένο πρόσωπο γιαβρι μου....Αλλού είναι οι κίνδυνοι...Stay focus !!!Με σύντομο τρόπο: Παράτα με ήσυχο κι ασχολήσου με την πάρτη σου. Δε σου έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα, η υπομονή έχει και κάποια όρια κι εσύ τείνεις να τα ξεπεράσεις. Έχω σοβαρότερα θέματα να ασχοληθώ.....
Καλησπέρα στην ερωτική κυρία. Εμένα "γιαβρί μου" δε θα με αποκαλέσετε;
Καταπληκτικό!!!!Καλησπερα![]()
lost in the night people
Μα νομίζω ότι το έχω κάνει ΓΙΑΒΡΙ ΜΟΥ !! Στην άλλη γειτονιά...Καλησπέρα στην ερωτική κυρία. Εμένα "γιαβρί μου" δε θα με αποκαλέσετε;

Μα νομίζω ότι το έχω κάνει ΓΙΑΒΡΙ ΜΟΥ !! Στην άλλη γειτονιά...
Αν όχι ...Τότε δέχομαι τιμωρίαδια ραπισματος
![]()
ΧαιδογκρινιαρηςΕίναι γκρινιάρης, κυρία ... Μην στεναχωριέστε!
...Δεν πειραζει ...Τα αγαπαω τετοια ζουζουνια ;) ;)
... Ολα καλα με τα , του βιοπορισμου σημερα