Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
στα αρχηδια σας έτσι εσύ και ο άλλος με το κατσικοκαμηλο :-( :S :S :Sτι κανεις τυπε,ολα καλα; :S :S :S
Στα αρχίδια σας ρε όλοι :S :S :S
τυπε εχεις να δωσεις εξηγησεις,2 μερες μαντραπηδα :S :S :SΣτα αρχίδια σας ρε όλοι :S :S :S
ο γιατιοχι σχεδον 3 μερες απων,δεν λες τιποτα τυπε :S :S :Sστα αρχηδια σας έτσι εσύ και ο άλλος με το κατσικοκακαμηλο :-( :S :S :S
Που εισαι ρε τυπε χαμενος;Ημουν ετοιμος για Μπορντελ Αλερτ!!! :S :S :S
ο γιατιοχι σχεδον 3 μερες απων,δεν λες τιποτα τυπε :S :S :S
στα αρχηδια σας έτσι εσύ και ο άλλος με το κατσικοκαμηλο :-( :S :S :S
κάτι θα είχε είναι καλός τύπος ο γιατί όχι τυπε μου όχι σαν και εσάς τους καριοληδες :S :S :-(ο γιατιοχι σχεδον 3 μερες απων,δεν λες τιποτα τυπε :S :S :S
κάτι θα είχε είναι καλός τύπος ο γιατί όχι τυπε μου όχι σαν και εσάς τους καριοληδες :S :S :-(
:S :S :Sτυπε πέφτω από τα σύννεφα με τη συμπεριφορά σου :S :S :S :-(Τυπε αν δεν ημουν εγω και ο Νασος θα το ειχαμε κλεισει το μαγαζι....στα αρχιδια σας εσεις!!! :S :S :S
τυπε πέφτω από τα σύννεφα με τη συμπεριφορά σου :S :S :S :-(
Τύπε το περίμενα πως κ πως :S :S :S
Τύπε δεν είμαι στα κέφια μ .. :S :S :S
Τύπε να έπεφτες αν δεν είχε αυτή την συμπεριφορά... οπότε όλα οκ :S :S :S
τυπε πέφτω από τα σύννεφα με τη συμπεριφορά σου :S :S :S :-(
Τυπε φτιαχνω αμεσα μπορντελ αλερτ για να σου ανεβασω το ηθικο... :S :S :S
Με απαξιωσατε τυποι.... :S :S :S

![]()
![]()
Τύπε δεν πέρνεις χαμπάρι εσύ απο αυτά, είσαι πολύ σκληρός καριόλης... :S :S :S
Αφιερωμενο τυπε... :S :S :S

τυπε ελα και θα σε φτιαξω αυριο,θα ανεβασω κυριακατικο θεματακι να γουσταρουμε :S :S :SΑν κ άκεφος έχω ρίξει πολύ κλάμα με τα σχόλια σας ρε καριόληδες![]()
![]()
![]()
τυπε ελα και θα σε φτιαξω αυριο,θα ανεβασω κυριακατικο θεματακι να γουσταρουμε :S :S :S
σημερα δεν τραβαγε τυπε,αυριο,πιστευω θα σηκωσει καλο μπαχαλεμα :S :S :SΑύριο θα το ανεβάσεις το κυριακάτικο θεματάκι τύπε μ? :S :S :S