Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μην μας λες τετοια βραδιατικα!!Πηγαινε παρε την Αdrianna και ασε τα πολλα , μονο αναλ και χαλικι στο τρυπιδι της απ τα καλυτερα κωλογαμησια που εριχνα περυσι , αυτη κι αλλη μια μου τα φαγανε![]()
, πηγαινε σουμπιτο μπουλη μου μην το αργεις διοτι απο Δεκεμβρη παιζει και να παρει τον γατο της και να μας την κανει για Boulgaρια η μιλφαρα ;) ;)
![]()
σταματήστεδεν είναι Αντριάνα αυτή)))) και δεν είναι 40αρα)
χαζοί ειμαστε εδω ? δεν βλεπουμε? πηγαινε αλλου να κανεις κομαντο
να πας να δεις τις κοπέλες από κοντά και μετά να μας πεις) ok;
ιδιο προσωπο , ολα ιδια είναι

κανεις εδω διαφήμιση στον εαυτο σου ? ποια κοπελα να δω ? σαν εσενα δεν με ενδιαφερουν
μην κανείς τον βλακα
να πας να δεις την Αντριάνα για αρχή για να μην γράφεις αχλαμαρες
και εγώ δεν χριαζομε διαφήμιση πουθενά
κανετε τριο λεσβιακο??
εχω κατι λεφτα που θελω να φυτιλιασω στις κωλαρες σας
ποσα θετε??κερδισα το στοιχημα χτες
Φιλος μπες στο openday και παρε 2 πιπινια ανεξαρτητες οπως εκανα και εγω και περασα σουπερ,να ειναι καλα το κινο
δωσε λινκ
γραφειο πηρες?
πάλι μπέρδεψες τα νήματα...?ελα κουκλα μου
Δεν ειναι η Ανδριάνα αυτη! Καμια σχεση η μια με την αλλη!Μια χαρά είναι δεν αμφιβάλλουμε. Αυτη ειναι η οχι να μας πεις
Δεν ειναι αυτή!Μια χαρά είναι δεν αμφιβάλλουμε. Αυτη ειναι η οχι να μας πεις
Δεν ειναι αυτη , οποιος εχει δει την Adriana το ξερει πολυ καλα , αν πατε στο νημα της Χαρας θα δειτε οτι εχει αλλο τατου δεν εχει καμια σχεση με της Adriana και τελοσπατων δεν ειναι αυτη . Η Andriana ειναι μεγαλυτερη σε ηλικια , γυναικαρα με τα ολα της , επισης εχει παιδεια και αποψη που μπορει να υποστηριξει ,.Μια χαρά είναι δεν αμφιβάλλουμε. Αυτη ειναι η οχι να μας πεις
πολύ τρολάρεις....Μια χαρά είναι δεν αμφιβάλλουμε. Αυτη ειναι η οχι να μας πεις