- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 219
- Like
- 29.963
- Πόντοι
- 62.518
Γιατί είμαστε χωριάτες τύπε...και δεν ξέρουμε να μιλάμε... :S :S :Sτυπε μαλλια μιας και σε εχουμε εδω,πες ειλικρινα τωρα,γιατι πανω το σπρωχνω γινεται ζμπρωχνω κλπ:S :S :S
Γιατί είμαστε χωριάτες τύπε...και δεν ξέρουμε να μιλάμε... :S :S :Sτυπε μαλλια μιας και σε εχουμε εδω,πες ειλικρινα τωρα,γιατι πανω το σπρωχνω γινεται ζμπρωχνω κλπ:S :S :S
τυπε μαλλια γυρω απο το REX μονο τραβελια παιζουνΓιατί είμαστε χωριάτες τύπε...και δεν ξέρουμε να μιλάμε... :S :S :S
Γιατί είμαστε χωριάτες τύπε...και δεν ξέρουμε να μιλάμε... :S :S :S
Τύπε όταν ο αστακός γίνει έτσι ρίξε και τα μακαρόνια... :S :S :S
Δεν έχω ιδέα τύπε...Καλού κακού αν τύχει να περάσεις ποτέ από εκεί πήγαινε τοίχο τοίχο.... :S :S :Sτυπε μαλλια γυρω απο το REX μονο τραβελια παιζουν:S :S :S
Τύπε όταν ο αστακός γίνει έτσι ρίξε και τα μακαρόνια... :S :S :S

Δεν έχω ιδέα τύπε...Καλού κακού αν τύχει να περάσεις ποτέ από εκεί πήγαινε τοίχο τοίχο.... :S :S :S
Και λίγα του έκαναν τύπε...Με ψιλοκομμένο κρεμύδι έπρεπε να τον τσιγαρίσουν. :S :S :SΤον παραβρασανε ρε τυπε τον συγκεκριμενο.... :S :S :S
![]()
σωστος τυπε.στο μεταξυ ο ΟΣΕ στη Σαλονικα ηταν ο μονος στην Ελλαδα που στα w.c. ειχε gloryhole στα χωρισματα .πηγαινες για πουτσοκατουρο και σε γυροφερναν ρομαντικοι μπαρμπαδες .να τους κερασεις πιπαΔεν έχω ιδέα τύπε...Καλού κακού αν τύχει να περάσεις ποτέ από εκεί πήγαινε τοίχο τοίχο.... :S :S :S

Τύπε πρέπει να γράψεις κριτική....Πολύ καλτ εμπειρία. :S :S :Sσωστος τυπε.στο μεταξυ ο ΟΣΕ στη Σαλονικα ηταν ο μονος στην Ελλαδα που στα w.c. ειχε gloryhole στα χωρισματαπηγαινες για πουτσοκατουρο και σε γυροφερναν ρομαντικοι μπαρμπαδες
να τους κερασεις πιπα
.μπαλωναν τις τρυπες με κατι ξυλα και τα στρακια τα ξηλωναν.σουρεαλιστικα σκηνικα
σταθμος ευρωπαικων προδιαγραφων
![]()
![]()
![]()
σωστος τυπε.στο μεταξυ ο ΟΣΕ στη Σαλονικα ηταν ο μονος στην Ελλαδα που στα w.c. ειχε gloryhole στα χωρισματα .πηγαινες για πουτσοκατουρο και σε γυροφερναν [size=30pt]Πουσταλεκοι[/size] .να τους κερασεις πιπα.μπαλωναν τις τρυπες με κατι ξυλα και τα στρακια τα ξηλωναν.σουρεαλιστικα σκηνικα .σταθμος ευρωπαικων προδιαγραφων
![]()
![]()
![]()
τυπε σωστος, καλη ιδεα για κυριακατικο θεματακι.παιζει να το προωθησω αυριοΤύπε πρέπει να γράψεις κριτική....Πολύ καλτ εμπειρία. :S :S :S

που γαμιεται ο πιπΑλεκος2 παλι
:S :S :Sτυπε σωστος, καλη ιδεα για κυριακατικο θεματακι.παιζει να το προωθησω αυριο![]()
![]()
![]()

τι ξεκωλιαρες μαζευει παλι ο Παπαδοπουλος στο στην Υγεια μας![]()
:S :S :S
απο το πιωμα τυπε λες; :S :S :SΠοσα συκωτια πρεπει να εχει αλλαξει αυτος ο Παπαδοπουλος ρε τυπε; :S :S :S
απο το πιωμα τυπε λες; :S :S :S
τυπε πρεπει να γαμαει και στα καμαρινια επιδοξες τραγουδιαρες .μονο κωλο ομωςΕ ναι ρε τυπε...ποσα χρονια κανει αυτη την εκπομπη και σε καθε εκπομπη πινει το κωλο του. :S :S :S
:S :S :SΤυπε μου με τόσο ξύδι ούτε τη λεκάνη να βρει να κατουρησει δεν θα μπορεί... :S :S :Sτυπε πρεπει να γαμαει και στα καμαρινια επιδοξες τραγουδιαρες .μονο κωλο ομως:S :S :S