Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Χοντρή εισαι ρίξε τιμές
μαλλον χοντρές δεν έχεις δει
63 κιλά είμαι με ύψος 163 
στελλα τι απαντας ρε κοριτσι μου ο καθενας πεταει καποια μαλ.... και μετα φευφει παει αλλου και του την ξαναδίνει και ξαναμπαινει ξαναλέει κατι και αντε γεια που λενε σε οποιον αρεσουμε που λενε καλησπεραμαλλον χοντρές δεν έχεις δει
63 κιλά είμαι με ύψος 163
δεν παρακαλάω και εσένα να μου ρθεις να με γαμήσεις
![]()

Δείκτης Μάζας Σώματος (BMI): 23,71
Είστε στον 1ο βαθμό παχυσαρκίας είναι καλό να χάσετε βάρος ώστε να φτάσετε στα φυσιολογικά επίπεδα.
μαλιστα οταν πας μαζί της γερε το μηχανημα λυπους και αν δεν σου κανει και την θεωρεις λιγο παχια η κατι αλλο απλα μην την γαμησεις ολοι υπεργαμιαδες το απιζεταιΔείκτης Μάζας Σώματος (BMI): 23,71
Είστε στον 1ο βαθμό παχυσαρκίας είναι καλό να χάσετε βάρος ώστε να φτάσετε στα φυσιολογικά επίπεδα.
φυσιολογικό επίπεδο ποιο είναι; ) δεν είμαι 20 χρόνων) ούτε 30) δεν θέλω να είμαι κόκαλο)))) φιλιά)
στελλα τι απαντας ρε κοριτσι μου ο καθενας πεταει καποια μαλ.... και μετα φευφει παει αλλου και του την ξαναδίνει και ξαναμπαινει ξαναλέει κατι και αντε γεια που λενε σε οποιον αρεσουμε που λενε καλησπερα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλο φιλε θα το εχουμε υποψιν για κανα ιατρικο νημα οχι για νημα σεξουαλικου περιεχωμενου αντε οσοι θελουν να γραφουν και μελη.
Στελιτσα μην ακους κανεναν..ετσι σε θελουμε γυναικαρα γεματουλα με τη ομορφη κωλαρα σου...αχχ ποτε θα ρθω αθηνα να σε παιξω!!αγόρι μου από μικρή γυμναζομαι)))) εκεί μετράνε και ηλικία))))
και ο καθενας με τα δικά του γούστα πάντα) άθου δε σου κάνω μην ασχολίεσε μαζί μ)))
να είσαι καλά))))
εδώ είμαι 50 κιλά στα 20 μου:-*