Δεν το σκέφτηκα έτσι.Έχεις απόλυτο δίκιο.Το θέμα είναι ότι δεν τσιγγουνεύομαι το ταξίδι αλλά τις ώρες που θα λειπω και πως τις δικαιολογώ.Θα την βρω την ακρη παντως γιατι είναι κατι που θελω καιρό να κανω αλλα να πω την αλήθεια κολώνω λίγο.Σ ευχαριστω παντως.Οταν εμενα χαριλαου κοντα στο γηπεδο του αρη και μετα πηγα στο παλιο κτελ χαλκιδικης ειχα το ιδιο προβλημα.Θα σε απογοητευσω φιλε αλλα ολες προτιμουν δυτικα.Οπαπ γιανιτσων και απο την κατω μερια του φηβερ ειναι οι πιατσες.Οποτε οταν τσιμπανε πελατη δεν βολευει να φευγουν ανατολικα.
Οποτε το ταξιδι δεν το γλυτωνεις.![]()
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)
Mpougiampesas
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
Κανενας συναγωνιστης εχει που να εχει εμπειρια η παραπανω πληροφοριες για το μωρο ῞? δεν βρηκα κατι στο σαιτ για αυτη. Ευχαριστω εκ των προτερων- οι ξεπετες μακρια μας
abla24
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2008
- Like
- 72
- Πόντοι
- 1
καινουργιο αιμα ? γνωριζουμε κατι ?φαινεται καλο !
Ψηνομουν να δοκιμασω μεχρι που βρηκα οτι ολες οι φωτο της ειναι της Lena Leraine
www.google.gr/search?q=Lena+Leraine&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjJyLyl3rvXAhVH46QKHRaIAMMQ_AUICigB&biw=1024&bih=637]https://www.google.gr/search?q=Lena+Leraine&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjJyLyl3rvXAhVH46QKHRaIAMMQ_AUICigB&biw=1024&bih=637[/url]
Μονο και μονο απο αυτο, τρωει ακυρο

travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.840
- Πόντοι
- 4.637
ΑΞΙΟΣ......Ψηνομουν να δοκιμασω μεχρι που βρηκα οτι ολες οι φωτο της ειναι της Lena Leraine
www.google.gr/search?q=Lena+Leraine&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjJyLyl3rvXAhVH46QKHRaIAMMQ_AUICigB&biw=1024&bih=637]https://www.google.gr/search?q=Lena+Leraine&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjJyLyl3rvXAhVH46QKHRaIAMMQ_AUICigB&biw=1024&bih=637[/url]
Μονο και μονο απο αυτο, τρωει ακυρο>
![]()

batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5.112
- Πόντοι
- 606
τι να πω εγω που τ εψαξα δεν μ βγαλε κατυ........ΑΞΙΟΣ......![]()
![]()
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.840
- Πόντοι
- 4.637
Το αξιος το πηρε για 2 λογους..Ο πρωτος γιατι εψαξε και ο δευτερος οτι ενημερωσε.Εσυ αν το εβρισκες θα ενημερωνες... 

batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5.112
- Πόντοι
- 606
εσυ τ λες???Το αξιος το πηρε για 2 λογους..Ο πρωτος γιατι εψαξε και ο δευτερος οτι ενημερωσε.Εσυ αν το εβρισκες θα ενημερωνες...![]()
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.840
- Πόντοι
- 4.637
Εγω αυτο που λεω ειναι πως στα θεματα των τρανς εδω στο σαιτ συγκεκριμενα ατομα γραφουμε συνεχεια.Λεμε την αποψη μας και ενημερωνουμε.Αρα πρεπει να δινουμε θαρρος στους νεους να μπαινουν να γραφουν και να ενημερωνουν.
Ειναι η παγια αποψη μου εδω και αρκετα χρονια

Ειναι η παγια αποψη μου εδω και αρκετα χρονια

travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.840
- Πόντοι
- 4.637
Σημερα ειμαι στις καλες μου....οποτε παμε να κανουμε ενα μαθημα στους νεους που ενδιαφερονται να ασχοληθουν με το αθλημα.
ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΡΑΝΣ-ΚΡΟΣ....
Οταν θελουμε να ρωτησουμε στο σαιτ δημοσια η σε πμ ακολουθουμε τα εξης.
Πρωτον ξεκαθαριζουμε το πως θα ειμαστε οταν θα συνευρεθουμε με το ατομο που μας ενδιαφερει.Δηλαδη θα ειμαι ενεργητικος η παθητικος.
Δευτερον ξεκαθαριζουμε αν θελουμε κρος η τρανς.
Τριτον ειμαστε συγκεκριμενοι για το τι ηλικιες μας ενδιαφερουν η μας ειναι αδιαφορη η ηλικια.
Τεταρτον ψαχνουμε εμφανιση..Δηλαδη ξανθια μελαχροινη κοντη χοντρη.Με μεγαλα βυζια χωρις βυζια με περουκα χωρις περουκα.
Πεμτον ξεκαθαριζουμε αν θελουμε την τρανς-κρος να γουσταρει να ειναι ενεργητικη η παθητικη.
Εκτον ποσα λεφτα διαθετουμε και για ποση ωρα την θελουμε..μιση μια ωρα long date....
Οταν ξεκαθαριζετε ολα αυτα πολυ ευχαριστως θα βοηθαω οσο μπορω...
Καλο βραδυ
ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΡΑΝΣ-ΚΡΟΣ....
Οταν θελουμε να ρωτησουμε στο σαιτ δημοσια η σε πμ ακολουθουμε τα εξης.
Πρωτον ξεκαθαριζουμε το πως θα ειμαστε οταν θα συνευρεθουμε με το ατομο που μας ενδιαφερει.Δηλαδη θα ειμαι ενεργητικος η παθητικος.
Δευτερον ξεκαθαριζουμε αν θελουμε κρος η τρανς.
Τριτον ειμαστε συγκεκριμενοι για το τι ηλικιες μας ενδιαφερουν η μας ειναι αδιαφορη η ηλικια.
Τεταρτον ψαχνουμε εμφανιση..Δηλαδη ξανθια μελαχροινη κοντη χοντρη.Με μεγαλα βυζια χωρις βυζια με περουκα χωρις περουκα.
Πεμτον ξεκαθαριζουμε αν θελουμε την τρανς-κρος να γουσταρει να ειναι ενεργητικη η παθητικη.
Εκτον ποσα λεφτα διαθετουμε και για ποση ωρα την θελουμε..μιση μια ωρα long date....
Οταν ξεκαθαριζετε ολα αυτα πολυ ευχαριστως θα βοηθαω οσο μπορω...
Καλο βραδυ

Οκ..1) και τα 2 κατά προτίμηση...2) τρανς μόνο 3) κάτω των 30? (Εδώ θα ρωτήσω και τι ηλικίες παίζουν ) 4) εμφάνιση κοίτα κάτι πιο θηλυκο θα ήθελα όντας αρχάριος οπότε μεγάλα βυζιά sounds good..όχι χοντρή.. 5) θα ήθελα να γουσταρει κι τα δύο άλλα αν είναι πρόβλημα τότε παθητική... 6) μια ώρα max και όσο για τα λεφτά διάβασα πιο πάνω για το κατά πόσο κάποιες τα αξίζουν ή όχι...κοίτα μια καλη και safe εμπειρία θελω...πόσο χρειάζεται για κάτι τέτοιο? Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου φίλε
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.840
- Πόντοι
- 4.637
Koιταξε επιλογες υπαρχουν αρκετες.Να ξερεις οτι το ενεργοπαθητικο προγραμμα παντοτε κοστιζει παραπανω.Το ποσο το χρεωνει η καθεκρος-τρανς ειναιπροσωπικο θεμα.
Εγω θα προτεινα την anny gold.Εχουν γραφτει και κριτικες.Η μια απο εμενα ως ενεργητικος και η αλλη κριτικη απο κυπρο που η αννυ ηταν ενεργητικη.
Εξαιρετικες επιλογες σε αποκλειστικα παθητικο ειναι η νινα και η ρια.
Πως τις βρισκεις;και οι τρεις εχουν δικο τους θεμα στο σαιτ.
Anny gold
shemale liberty
Ninara deepthroat queen.
Εκει βρισκεις πληροφοριες οπως φωτο τηλεφωνα παιρνεις ρωτα κανονιζεις.
Υ.Γ.Περιμενουμε ενημερωση για το πως τα περασες....

Υ.Γ1 Η λιστα ονοματων ειναι ενδεικτικη.Διοτι αν ηθελες κατι ως αποκλειστικα ενεργητικος η ως αποκλειστικα παθητικος θα υπηρχε αλλη ονοματολογια.
Εγω θα προτεινα την anny gold.Εχουν γραφτει και κριτικες.Η μια απο εμενα ως ενεργητικος και η αλλη κριτικη απο κυπρο που η αννυ ηταν ενεργητικη.
Εξαιρετικες επιλογες σε αποκλειστικα παθητικο ειναι η νινα και η ρια.
Πως τις βρισκεις;και οι τρεις εχουν δικο τους θεμα στο σαιτ.
Anny gold
shemale liberty
Ninara deepthroat queen.
Εκει βρισκεις πληροφοριες οπως φωτο τηλεφωνα παιρνεις ρωτα κανονιζεις.
Υ.Γ.Περιμενουμε ενημερωση για το πως τα περασες....
Υ.Γ1 Η λιστα ονοματων ειναι ενδεικτικη.Διοτι αν ηθελες κατι ως αποκλειστικα ενεργητικος η ως αποκλειστικα παθητικος θα υπηρχε αλλη ονοματολογια.
Λοιπόν φίλε τρομερες προτάσεις γουστάρω με τα χίλια...το πρόβλημα είναι ότι η gold φεύγει αύριο κι η liberty είναι εκτός οπότε μένει μόνο η ninara...αν θέλεις πες μ και μια δυο παθητικές να σε έχω κατά νου... ευχαριστώ και πάλι φίλε συναγωνιστή
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.737
- Πόντοι
- 456
παθητικές είναι αυτές που σου είπε.. αυτό εννοούσε όταν σου έγραψε "Εξαιρετικες επιλογες σε αποκλειστικα παθητικο ειναι η νινα και η ρια."Λοιπόν φίλε τρομερες προτάσεις γουστάρω με τα χίλια...το πρόβλημα είναι ότι η gold φεύγει αύριο κι η liberty είναι εκτός οπότε μένει μόνο η ninara...αν θέλεις πες μ και μια δυο παθητικές να σε έχω κατά νου... ευχαριστώ και πάλι φίλε συναγωνιστή
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.840
- Πόντοι
- 4.637
παθητικές είναι αυτές που σου είπε.. αυτό εννοούσε όταν σου έγραψε "Εξαιρετικες επιλογες σε αποκλειστικα παθητικο ειναι η νινα και η ρια."

pinturicio13
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Υπαρχει η Fiona αδερφεΥπαρχει ρε παιδια καποια στα ανατολικα;Πηρα πριν λίγο Ιωαννα και μου ειπε κοντα στη Γιαννιτσων.Μένω Αγια Τριαδα και θελω ολοκληρο ταξιδι για να παω.Δεν εχω δυστυχως τοσο χρονο συνηθως για να λειπω.Ευχαριστω εκ των προτερων.
Ευχαριστώ φίλε μου θα το ψαξω.Υπαρχει η Fiona αδερφε
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5.112
- Πόντοι
- 606
για μενα η ανη ειναι η καλητερηΕυχαριστώ φίλε μου θα το ψαξω.
Τρανς κάτω απο 30 ετών που ζήτησε είναι λίγες οι επιλογές αν σκεφτεί κανείς ότι για να ολοκληρώση την μετάβαση μια κοπέλα χρειάζεται χρόνο, χρήμα και να κατασταλάξει.Υπαρχει η Fiona αδερφε
Λάγνε μόνο εσύ έμεινες να κάνεις πολεμικλη ανταπόκριση εδώ μέσα

travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.840
- Πόντοι
- 4.637
Καλησπερα σας
λογο υποχρεωσεων μπηκα τωρα.Στην θεσσαλονικη υπαρχει δυστηχως προβλημα.Εξηγουμαι τρανς κατω απο την ηλικια των 30 που να εκδιδεται και να εχει μια αξιοπρεπη εμφανιση και να ειναι καλη στις υπηρεσιες ειναι η Αννυ και η Ιωαννα.Εχω εκφραστει δημοσια παρα πολλες φορες και για τις 2 και την αποψη μου την γνωριζεται.
Στο καθαρα παθητικο θα ειναι σοβαρη παραλειψη αν δεν αναφερω την νανσυ την νινα και την ρια.
Ας σοβαρευτουμε λιγο...
Δεν μπορεις να τα εχεις ολα και σε ποσοτητα.
Δηλαδη καυλα στην εμφανιση καλη στο ενεργητικο-παθητικο και με καλη τιμη να ειναι κοντα στο σπιτι σας και να γουσταρει σαν τρελλη να γαμηθει μαζι σας.

ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ λιγακι και θα σας πω μια συμβουλη που παντα πιανει.
ΠΟΤΕ δεν ψαχνεις τρανς για να γαμησεις εαν εισαι ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΣ.Λειτουργει τοτε μονο το ΚΑΤΩ ΚΕΦΑΛΙ και ολες ειναι ωραιες και ομορφες.
Ετσι γλυτωνεις χρηματα και κακοτοπιες.
Την καλησπερα μου και παλι.

Στο καθαρα παθητικο θα ειναι σοβαρη παραλειψη αν δεν αναφερω την νανσυ την νινα και την ρια.
Ας σοβαρευτουμε λιγο...

Δηλαδη καυλα στην εμφανιση καλη στο ενεργητικο-παθητικο και με καλη τιμη να ειναι κοντα στο σπιτι σας και να γουσταρει σαν τρελλη να γαμηθει μαζι σας.
ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ λιγακι και θα σας πω μια συμβουλη που παντα πιανει.
ΠΟΤΕ δεν ψαχνεις τρανς για να γαμησεις εαν εισαι ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΣ.Λειτουργει τοτε μονο το ΚΑΤΩ ΚΕΦΑΛΙ και ολες ειναι ωραιες και ομορφες.
Ετσι γλυτωνεις χρηματα και κακοτοπιες.
Την καλησπερα μου και παλι.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 121
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις