Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
το πρόσεξες...?Παλι φαγουρα ??![]()
Τι σου φταει παλι βρε ?
Χαχαχαχα ...Κατι ξερεις εσυ ;) ;)

Χαχαχαχα ...Κατι ξερεις εσυ ;) ;)
Καλως τον στην παρεα μας![]()
, είσαι ΠΑΝΤΑ σε θετική διάθεση 
Προσπαθω γιαβρι μου ...Αλλα δεν μπορω οτι το καταφερνω παντα ..Και μαλλον τις επομενες μερες ισως χαθω λιγο απο το νημα λογω πολλων υποχρεωσεωνΚαλησπέρα ¨Ελενα, είσαι ΠΑΝΤΑ σε θετική διάθεση
![]()
Τι θες να πάθει?Παλι φαγουρα ??![]()
Τι σου φταει παλι βρε ?
Λοιπόν.......

Δεν το σωζει αυτον ουτε το αγιο δισκοποτηροΤι θες να πάθει?
Τολμάς και ρωτάς βρε διαβολοθήλυκο?
Θα πεθάνεις τον Πρόεδρο στο τέλος.....
Λοιπόν.......
Θα σου στείλω με αντικαταβολή μερικά καραφάκια των 50ml αγριέλαιου γιατί δε σε βλέπω καλά
Eντάξει το πρώτο ημίχρονο το βγάζεις, αλλά στην ανάπαυλα θα βάλεις τη σεξοκουκουβάγια να σε ταίσει με τα χεράκια της κάτι ρίχνοντας επάνω λίγο πάουερ έλαιον.....
Όταν θα αρχίσεις να παίρνεις ερωτικές στροφές βουρ επάνω της!

Προσπαθω γιαβρι μου ...Αλλα δεν μπορω οτι το καταφερνω παντα ..Και μαλλον τις επομενες μερες ισως χαθω λιγο απο το νημα λογω πολλων υποχρεωσεων
Θα αφησω πισω το ενεργειακο μου πεδιοΘα πέσει κλάμα εδώ :-
Σουπερρρρρρρ ...Αυτο δεν το εχω κανει ...πρωκτικο με αγουρελαιο !! Θα μας γραψει η ΙΣΤΟΡΙΑΕίσαι εσύ μια τσούχτρα, σε γαργαλάει από κάτω να τα ακούσεις βραδυάτικα.......
Σήμερα προμηθεύτικα καμμιά 20αρια άδεια καραφάκια. Μπορεί να θέλω κάπου να δωρήσω ένα για δοκιμή. Πάντως ένα θα το κουβαλάω επάνω μου όποτε χρειαστούν λιπαντικές αποστολές....
Λίπανση με φυσικό & βιολογικό τρόπο ;)

Θα αφησω πισω το ενεργειακο μου πεδιο![]()
![]()

Τι θα προτιμουσατε παρακαλω ??Και καμία φωτογραφία δεν θα έβλαπτε ...![]()
![]()
![]()
![]()
Πιστεύω να κατάλαβες τι θα αναφέρει μια μελλοντική κριτική ;)Σουπερρρρρρρ ...Αυτο δεν το εχω κανει ...πρωκτικο με αγουρελαιο !! Θα μας γραψει η ΙΣΤΟΡΙΑ![]()
![]()
![]()
![]()
Αν λείψεις καλό είναι να πεις να λουκετωθεί το θρεντ και το ξανανοίγουν όταν επιστρέψεις ;)Θα αφησω πισω το ενεργειακο μου πεδιο![]()
![]()
πες λίγο ποιο σεμνά....Και καμία φωτογραφία δεν θα έβλαπτε ...![]()
![]()
![]()
![]()