Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
που εισαι εσυ σε χασαμε εγινες δυσθωρητος ;) το κοριτσι το πηρες για πες ;) γιατι μαζι σου χασαμε την μπαλλα αδελφε![]()
μούναρος!

Εννοείται ότι το πήρα Τάσο και πέρασα πολύ καλά! Άσε έπεσε πολύ δουλειά και μπαίνω λίγο στα κλεφτά για ενημέρωσηπου εισαι εσυ σε χασαμε εγινες δυσθωρητος ;) το κοριτσι το πηρες για πες ;) γιατι μαζι σου χασαμε την μπαλλα αδελφε![]()
![]()
Καλησπέρα και σε σένα! Ωραία φωτό δνε λέω. Αλλά βγάλε τελείως τα ρούχα!Καλησπέρα σας σε όλους και καλη εβδομάδα...!!! Φιλάκια πολλά πολλά

Καλησπέρα σας σε όλους και καλη εβδομάδα...!!! Φιλάκια πολλά πολλά

Καλησπέρα σας σε όλους και καλη εβδομάδα...!!! Φιλάκια πολλά πολλά
φιλια

Μου αρέσουν τα γάλακτος!κάτι παθαίνεις εσύ άμα δεις μικρό ε???? χαχα
καλησπέρες ζεμπού!!! και λοιπό νήμα φυσικά...
Καλησπέρα και σε σένα! Ωραία φωτό δνε λέω. Αλλά βγάλε τελείως τα ρούχα!![]()
αυτό ο έχουμε καταλάβει κύριε !!!!
μεταξύ μας, συμφωνώ απόλυτα...
:-*:-* :-*![]()
μούναρος!
πιπινοφάγος? χαχα

;) :-* τα σκεφτώ αλλά δεν μου άρεσε να κάνω φωτογραφίες χωρίς εσώρουχα... Καλύτερα να με δείτε από κοντά χωρίς ρούχα..Φιλάκια .. ;) :-*Καλησπέρα και σε σένα! Ωραία φωτό δνε λέω. Αλλά βγάλε τελείως τα ρούχα!![]()
;) :-* τα σκεφτώ αλλά δεν μου άρεσε να κάνω φωτογραφίες χωρίς εσώρουχα... Καλύτερα να με δείτε από κοντά χωρίς ρούχα..Φιλάκια .. ;) :-*
εγώ πάντως έτσι τον βρήκα !!!!![]()
Είσαι έξυπνο θηλυκό! Αν τα βγάλεις όλα έξω σε φωτό, τι θα μείνει να ανακαλύψουμε live... Μ' αρέσεις! :-*;) :-* τα σκεφτώ αλλά δεν μου άρεσε να κάνω φωτογραφίες χωρίς εσώρουχα... Καλύτερα να με δείτε από κοντά χωρίς ρούχα..Φιλάκια .. ;) :-*
Πέτερ ο πιπινοδάσκαλος! Ας του πούμε ναι, να ηρεμήσει!εγω τον εβαλα στον ισιο δρομο τον αλλον,μην κοιτας που δεν το λεει.![]()
![]()