Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.998
Πόντοι
2.356
Ετσι  ;)
Αν το δεις βγαινει 100 ευρω το ατομο απλα ο δικος μου ξοδεψε παραπανω 230 αεροπορικα πηγαινε ελα απο θεσσαλονικη.
δηλ πληρωνεις το σπιτι , τρως πρωι - μεσημερι πολυ καλα , βραδυ ποτα σε καφε -κλαμπ και γαμας 7αρια η αμα κατσει και καλη 8αρια. Οντεσα και οχι σε κανενα χωριο της ουκρανιας.
Καντα ελλαδα αυτα η γερμανια με αυτο το ποσο ... τρια πουλακια καθονται  :grin:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.888
Πόντοι
3.346
Ετσι  ;)
Αν το δεις βγαινει 100 ευρω το ατομο απλα ο δικος μου ξοδεψε παραπανω 230 αεροπορικα πηγαινε ελα απο θεσσαλονικη.
δηλ πληρωνεις το σπιτι , τρως πρωι - μεσημερι πολυ καλα , βραδυ ποτα σε καφε -κλαμπ και γαμας 7αρια η αμα κατσει και καλη 8αρια. Οντεσα και οχι σε κανενα χωριο της ουκρανιας.
Καντα ελλαδα αυτα η γερμανια με αυτο το ποσο ... τρια πουλακια καθονται  :grin:

:hi:

με την καμία δεν γινονται αυτα ελλαδα η γερμανια

εγω στη γερμανια 2 μερες χαλασα αεροπρικα διαμονη και artemis την πρωτη μερα kai king george τη δευτερη μερα 860 ευρω
αλλα περασα καλα και θα το επαναλαβω ξανα ασχετα αν ειναι περισσοτερα τα χρηματα απο οτι στην ουκρανια

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.888
Πόντοι
3.346
Καημένες δε θα τις χαρακτήριζα τις Σλαβες.Είναι πιο πολύ θέμα νοοτροπίας.
Η άλλη σου λέει καθαρά ότι θα μπορούσα να βγάζω τα τριπλά από τώρα αν δουλευα περισσοτερο και να έχω προς το ζειν αλλα προτιμώ τα έσοδα μέσω αντρος γιατί είναι πιο επιτυχημένη μέθοδος.
Οι φίλες μου που δούλεψαν σκληρά έπιασαν τα αρχιδια τους,αυτές που προσπάθησαν να φτιαχτουν μέσω αντρών τα κατάφεραν,ήταν επιτυχημενες.
Έτσι γενικά σκέφτονται οι Σλαβες,ότι η σκληρή δουλειά σπάει τη γυναίκα την κάνει αποκρουστικη και μίζερη,αντιπαθητικη στους αντρες και τελικά τα σκατωνει γιατί σα γυναίκα είναι ακατάλληλη για business.
Η καλή εμφάνιση και η πίπα είναι αντίθετα συνταγή επιτυχίας.
Νομίζω ο περιορισμός στα γυναικεία καθήκοντα και η προσοχή στην εμφάνιση και θηλυκοτητα δε μας χαλάει καθόλου.Τις Σλαβες θες να τις χαρτζηλικωσεις γιατί προσπαθούν ενεργητικα να σου αρέσουν,ρωτάνε τι εσώρουχα να φορεσουν,πώς να βαψουν τα μαλλιά,πώς θες την πίπα,τι φαγητά σου αρέσουν κτλ.

πλακα πλακα σε βλεπω να γκαστρωνεις καμια σλαβα στο τελος για να διαιωνησεις τα αρχοντικα σου γονιδια σε σλαβικο μουνετο  :heavymetalbig:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.940
Πόντοι
2.356
Καημένες δε θα τις χαρακτήριζα τις Σλαβες.Είναι πιο πολύ θέμα νοοτροπίας.

Δε χαρακτήρισα καημένες τις Σλάβες γενικά.
Καημένες είναι οι Σλάβες που αποτελεί το δικό σου target group.
Αυτές που τα έχει φέρει η ζωή να καταπίνουν τα χύσια του κάθε πορνοτουρίστα γιατί δεν έχουν κανένα άλλο εφόδιο στη ζωή.

Μη καημένες Σλάβες,νορμάλ κοπέλες δηλαδή,είναι αυτές  που γνωρίζει ο DR.LOVE, ο Dirty,ο Glock,κ.λ.π.

Εσύ θεωρείς πως το να δέχεται μια Σλάβα χρήματα για σεξ είναι στην ιδιοσυγκρασία της,την κουλτούρα της  και είναι απολύτως νορμαλ.

Εγώ διαφωνώ κάθετα,δεν είναι τίποτα περισσότερο από πουτάνες που μετα από τα δικά σου χύσια,καταπίνουν τα χύσιατου κάθε αραβότουρκου.

Το ότι τέτοιες κοπέλες υπάρχουν κατά πολύ περισσότερες στο ανατολικο μπλοκ και όχι στη δύση,εχει να κάνει με οικονομικο-πολιτικους λόγους και όχι ιδιοσυγκρασίας.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.888
Πόντοι
3.346
Δε χαρακτήρισα καημένες τις Σλάβες γενικά.
Καημένες είναι οι Σλάβες που αποτελεί το δικό σου target group.
Αυτές που τα έχει φέρει η ζωή να καταπίνουν τα χύσια του κάθε πορνοτουρίστα γιατί δεν έχουν κανένα άλλο εφόδιο στη ζωή.

Μη καημένες Σλάβες,νορμάλ κοπέλες δηλαδή,είναι αυτές  που γνωρίζει ο DR.LOVE, ο Dirty,ο Glock,κ.λ.π.

Εσύ θεωρείς πως το να δέχεται μια Σλάβα χρήματα για σεξ είναι στην ιδιοσυγκρασία της,την κουλτούρα της  και είναι απολύτως νορμαλ.

Εγώ διαφωνώ κάθετα,δεν είναι τίποτα περισσότερο από πουτάνες που μετα από τα δικά σου χύσια,καταπίνουν τα χύσιατου κάθε αραβότουρκου.

Το ότι τέτοιες κοπέλες υπάρχουν κατά πολύ περισσότερες στο ανατολικο μπλοκ και όχι στη δύση,εχει να κάνει με οικονομικο-πολιτικους λόγους και όχι ιδιοσυγκρασίας.

:thumbsup:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.888
Πόντοι
3.346
σημερα το νιμα τα σπαει ρε μαγκες τι εφεση ιδεων ειναι αυτη  :rockon:

πηγε ΠΣΚ τοσο καλα και εχουμε ολοι τετοια εμπνευση;

εγω εδωσα κατι μπουκια και εκανα κατι γαμησια τρελα  σημερα το απογευμα και ειμαι αδειος στο κατω κεφαλι και με εχει πιασει πνευματικη λογοδιαρεια στο πανω κεφαλι  :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
140
Πόντοι
1

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.888
Πόντοι
3.346
μιλάν αγγλικά σε αυτο το σαιτ οι πουτάνες;

καποιες ναι αλλα οι περισσοτερες οχι αλλα παντα μπορεις να βρεις την ακρη αν θελεις να τον χωσεις σ' ενα τετοιο καυτο μουνακι

π.χ. βαζεις εναν ουκρανο να παρει τηλεφωνο για σενα με ενα tip 100 γριβνα

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.940
Πόντοι
2.356
Τώρα είδα και τη φωτο απο το νετο που ανέβασε ο DR.LOVE

Ναι,μπορει να υπολείπεται εμφάνισης η τυπισσα για τα Ουκρανικά δεδομένα,
αλλά είναι απόλυτα gfe,ειναι εκεί με τη θέλησή της,το κρεβάτι μαζί της ειναι αλλιώς,
συγκριτικά με ένα πουτανίδιο που κοιτάει το ρόλοι.

Όμως ο DR.LOVE είναι 37,μέσης εμφάνισης οπως λεει,οπότε τι περιμένατε να postαρει κάποιοι όταν κινείται μέσω φλερτ/internet;

Ο ξένος που θα ταξιδέψει σε Σλαβική χώρα πρέπει πλέον πάρα πολύ καλή εμφάνιση/συνολικο πακετο ώστε να κάνει τη διαφορά και να έχει ανταπόκριση σε γκόμενα 7 και πάνω.

Σε Σλαβικες πόλεις που κατακλύζονται απο πορνοτουρίστες,όμορφη γκόμενα σαν ξένος βγαζεις με αυτή τη σειρα:
Πορνομετανάστης>τακτικη Kman>τακτική DRLOVE>φλερτ στο δρόμο.
Το τελευταιο μαλιστα,θεωρώ ότι στο Κίεβο έχει ψιλοπεθάνει με τόσους μαλάκες αραβογύφτουλες πορνοτουρίστες.

Ένας πορνομετανάστης ανάλογα και με τα προσόντα του μπορεί στην καλύτερη περίπτωση,πλήρης προσόντων και με το σύμπαν να συνομωτεί υπέρ του,να χτυπήσει κάποια στιγμή ένα 9άρι.

Η τακτική Kman αποδίδει κατά μέσο όρο πιο νεαρές,όμορφες γυναίκες και λογιστικό στυγνό γαμήσι και μπορεί να χτυπήσει 8άρι σε εμφάνιση.

Η τακτική "πουλάω φύκια για μεταξωτές κορδελες" δεν αποφέρει τα παραπάνω,αλλά πιο γιηνες και νορμαλ γκόμενες,που όμως δίνουν gfe και άλλο κρεβάτι.Εμφάνισης στην καλύτερη
περίπτωση 7άρι.

Το φλερτ(χωρίς φλασάρισμα εννοώ :rolleyes:) στους δρόμους του Κιέβου,μπορεί να αποδώσει...Το τρίτο το μακρύτερο...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.998
Πόντοι
2.356
Δικαιωμα του να μην ποσταρει τιποτα και δικαιωμα μου να μην τον πιστευω.
αλλωστε εχει κανει τοσες κωλοτουμπες , περασε και τον Alexis ... ξερολας , καταλαβαινει απο μια φωτο οτι η αλλη ειναι πουτανα και γενικα οι τυποι του στυλ που το διατυμπανιζουν συνεχως οτι "εγω δεν γαμω πουτανες παρα μονο γκομενες" μου προκαλουν απεχθεια. Αυτος που το κανει καλα πραττει και δεν το κοκορευεται.
Καλλιστα θα μπορουσα εγω και οποισδηποτε αλλος οταν ανεβαζει μια φωτο που ειναι απο πληρωμενη να την παρουσιαζει σαν κανονικη γκομενα , λες και μπορει να καταλαβει καποιος αν "χαρτζιλικωνεις" τις γκομενες η οχι.
Οι πιο πολλοι δεν το κανουν ομως και λενε αυτο που ακριβως συμβαινει ,τουλαχιστον στα θρεντ της Α.Ευρωπης

• Like
Αντιδράσεις: yorkie

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
32
Πόντοι
66
πλακα πλακα σε βλεπω να γκαστρωνεις καμια σλαβα στο τελος για να διαιωνησεις τα αρχοντικα σου γονιδια σε σλαβικο μουνετο  :heavymetalbig:

Το έχει ήδη περιγράψει, και ότι την έστειλε στην μάνα της.

#ΒΑΛΚΑΝΙΟ Μύστη για Kman-ική αποκρυπτογράφηση:

:hi:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ο Love-τουρισμός δεν ειναι πολιτική να μην αλλάζεις απόψεις..Ειναι μεταβλητό πεδίο!!!!

Άμα πηδάς μόνο πληρωμένες λογικό είναι να μην αντιλαμβάνεσαι το πως αλλάζει μια χώρα και να το θεωρείς κωλότούμπα.

Αυτά που γράφονται για μια χώρα χρόνια πριν για τον Love-τουρισμό δεν ισχύουν μετα απο καιρό..Ειναι μεταβαλλόμενο το πεδίο κυριώς στην Ευρωπαική Ένωση.

Π.Χ. Το πως ήταν η Τσεχία και η Πολωνία μια επταετία πριν δεν έχει καμία επαφή με το τώρα. Όπως και Ουκρανία παλία ήταν οι ΤΡΙΠΛΑΣΣΙΕΣ τιμες όπότε δεν άξιζε.

Το θέμα ειναι να βρίσκεσαι πάντα στο πεδίο που είναι το καλύτερο. Και το καλύτερο τωρα ειναι Ουκρανία (στην περίπτωση μη βίζας).

Υ.Γ.

Για τον φίλο μας τον Τάσο το ποίος κοκορέυεται η απάντηση είναι δες ποιος ποστάρει φωτός να μας πουλήσει πως είναι γαμίας. Μας έπρηξε στις φωτός με τα πληρωμένα και το καμάρι. Οπότε του επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς. Δεν επιθυμω περαιτέρω κόντρα οπότε ας γραφει ο καθένας αυτά που πιστεύει και ο κόσμος κρίνει.

• Like
Αντιδράσεις: flynow

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.998
Πόντοι
2.356
Το 90% των φωτο που εχω ποσταρει ειναι πουτανες που το εχω πει ο ιδιος , αν ηθελα να το παιξω γαμιας θα ελεγα οτι ειναι κανονικες γκομενες και δεν θα επαιρνες χαμπαρι.
Εβαλα και καποιες απο αυτην την κατηγορια γιατι μας ζαλισες που γαμας τζαμπα και καλα , μας τονιζεις συνεχεια και την διαφορα στο σεξ μεταξυ πληρωμενου και μη ... ενταξει εσενα περιμεναμε να μας το πεις , απο που να το γνωριζουμε εμεις οι καημενοι αλλωστε αυτο :grin:
Το σταματω εδω .........

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Τώρα είδα και τη φωτο απο το νετο που ανέβασε ο DR.LOVE

Ναι,μπορει να υπολείπεται εμφάνισης η τυπισσα για τα Ουκρανικά δεδομένα,
αλλά είναι απόλυτα gfe,ειναι εκεί με τη θέλησή της,το κρεβάτι μαζί της ειναι αλλιώς,
συγκριτικά με ένα πουτανίδιο που κοιτάει το ρόλοι.

Όμως ο DR.LOVE είναι 37,μέσης εμφάνισης οπως λεει,οπότε τι περιμένατε να postαρει κάποιοι όταν κινείται μέσω φλερτ/internet;

Ο ξένος που θα ταξιδέψει σε Σλαβική χώρα πρέπει πλέον πάρα πολύ καλή εμφάνιση/συνολικο πακετο ώστε να κάνει τη διαφορά και να έχει ανταπόκριση σε γκόμενα 7 και πάνω.

Σε Σλαβικες πόλεις που κατακλύζονται απο πορνοτουρίστες,όμορφη γκόμενα σαν ξένος βγαζεις με αυτή τη σειρα:
Πορνομετανάστης>τακτικη Kman>τακτική DRLOVE>φλερτ στο δρόμο.
Το τελευταιο μαλιστα,θεωρώ ότι στο Κίεβο έχει ψιλοπεθάνει με τόσους μαλάκες αραβογύφτουλες πορνοτουρίστες.

Ένας πορνομετανάστης ανάλογα και με τα προσόντα του μπορεί στην καλύτερη περίπτωση,πλήρης προσόντων και με το σύμπαν να συνομωτεί υπέρ του,να χτυπήσει κάποια στιγμή ένα 9άρι.

Η τακτική Kman αποδίδει κατά μέσο όρο πιο νεαρές,όμορφες γυναίκες και λογιστικό στυγνό γαμήσι και μπορεί να χτυπήσει 8άρι σε εμφάνιση.

Η τακτική "πουλάω φύκια για μεταξωτές κορδελες" δεν αποφέρει τα παραπάνω,αλλά πιο γιηνες και νορμαλ γκόμενες,που όμως δίνουν gfe και άλλο κρεβάτι.Εμφάνισης στην καλύτερη
περίπτωση 7άρι.

Το φλερτ(χωρίς φλασάρισμα εννοώ :rolleyes:) στους δρόμους του Κιέβου,μπορεί να αποδώσει...Το τρίτο το μακρύτερο...

Όντως αμα μείνεις εκεί έχεις added value και μπορείς να γαμας εννιαρια αρκεί βέβαια να μην είσαι Δημητράκης.Εγώ γαμησα Πετροπουλιωτισσα 8.5.23 χρονών,1.86 ύψος πολύ εμφανίσιμη απλα πληρώνοντας ταξίδι στην Τουρκία.
Προφανώς αμα έμενα εκεί θα γαμουσα ανφαν γκατε αφού έχει υπερπληθωρα.
Όμως η θυσία να μετακομίσεις απο δυτικη χωρα στο μπλοκ είναι τεράστια αφου πάει πίσω την καριέρα σου και τα εισοδήματά σου.Αυτοί που το κάνουν είναι συνήθως εισοδηματιες από διαμερίσματα  ή συνταξιούχοι ή location independent.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
177
Πόντοι
16
Δε ξερω τι γινεται με κιεβο και τι κανει εκει ο πρεσβευτης μας και μεγιστος γαμιας του κιεβου ΚΜΑΝ2 αλλα εγω το σαββατο απολαυσα μια απιστευτη ουκρανεζικη σαμπανια που πηρα απο το Μυ Μαρκετ με....0,50€!!!!! :wanker:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Ο Love-τουρισμός δεν ειναι πολιτική να μην αλλάζεις απόψεις..Ειναι μεταβλητό πεδίο!!!!

Άμα πηδάς μόνο πληρωμένες λογικό είναι να μην αντιλαμβάνεσαι το πως αλλάζει μια χώρα και να το θεωρείς κωλότούμπα.

Αυτά που γράφονται για μια χώρα χρόνια πριν για τον Love-τουρισμό δεν ισχύουν μετα απο καιρό..Ειναι μεταβαλλόμενο το πεδίο κυριώς στην Ευρωπαική Ένωση.

Π.Χ. Το πως ήταν η Τσεχία και η Πολωνία μια επταετία πριν δεν έχει καμία επαφή με το τώρα. Όπως και Ουκρανία παλία ήταν οι ΤΡΙΠΛΑΣΣΙΕΣ τιμες όπότε δεν άξιζε.

Το θέμα ειναι να βρίσκεσαι πάντα στο πεδίο που είναι το καλύτερο. Και το καλύτερο τωρα ειναι Ουκρανία (στην περίπτωση μη βίζας).

Υ.Γ.

Για τον φίλο μας τον Τάσο το ποίος κοκορέυεται η απάντηση είναι δες ποιος ποστάρει φωτός να μας πουλήσει πως είναι γαμίας. Μας έπρηξε στις φωτός με τα πληρωμένα και το καμάρι. Οπότε του επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς. Δεν επιθυμω περαιτέρω κόντρα οπότε ας γραφει ο καθένας αυτά που πιστεύει και ο κόσμος κρίνει.

Και το πληρωμένο μεταβλητό πεδίο είναι.Το θέμα είναι ότι εσύ αλλάζεις απόψεις μέσα σε μήνες απο το απολυτο όλες οι Ουκρανες είναι πουτανες και πανε με λεφτά(Ιανουάριος2017) μέχρι το απολυτο οι γκομενες απο το tinder,Badoo είναι όλες καλές κοπέλες και πανε χωρίς λεφτά ενω όλες οι κλαμποβιες είναι πουτανες(Μάρτιος 2017) ενώ δεν έχει μεσολαβησει καμιά μείζων αλλαγή μεταξύ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου.
Αντίθετα εγώ που πιστεύω ότι ολα μένουν βασικά τα ίδια παρατήρησα αλλαγή στη συμπεριφορά απο τις ντεμπουσκες μετα τον Ιούνιο που αποδίδω ευθέως στο άνοιγμα της βιζας.
Επίσης δεν έχεις συνολική οπτική γιατί δεν έχεις πάει ποτε Ρωσία,Λευκορωσία για να συγκρίνεις.
Όταν πας μετα απο πενταετία θα μας ενημερώσεις τι παράδεισος έχει γίνει το Μινσκ συγκριτικά με Κίεβο ενώ παλιά το Κίεβο ήταν πολύ καλύτερο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Δε ξερω τι γινεται με κιεβο και τι κανει εκει ο πρεσβευτης μας και μεγιστος γαμιας του κιεβου ΚΜΑΝ2 αλλα εγω το σαββατο απολαυσα μια απιστευτη ουκρανεζικη σαμπανια που πηρα απο το Μυ Μαρκετ με....0,50€!!!!! :wanker:

Ουκρανικη σαμπάνια ρε συ?Έλεος.Αμα κεράσεις σαμπάνια Odessa τη γκομενα παίζει και να σε λούσει με αυτή.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.940
Πόντοι
2.356
Όντως αμα μείνεις εκεί έχεις added value και μπορείς να γαμας εννιαρια αρκεί βέβαια να μην είσαι Δημητράκης.

Aρχηγέ ο ΓΑΒ και μέσα στο Playboy Mansion να πορνομεταναστεύσει,πάλι δεν πρόκειται να γαμήσει. :grin:

:2funny: :2funny: :2funny:

Επί της ουσιας τώρα,αν και συμφωνώ με τον DRLOVE για το μεταβαλλόμενο της κατάστασης στα Σλαβικά μουνολίβαδα,διαφωνώ για τη συχνοτητα των μεταβολών που αναφέρει, όπως επεσημανε και ο kman.

Απλά DRLOVE μην διαμονοποιουμε το πληρωμένο,ειδικά εδώ μέσα.
Ο.κ. αν καποιος είναι παπατζής και παρουσιάζει πουτάνες για κατακτησεις του,
πρόβλημα του,έτσι κι αλλιως ο ίδιος ξερει την αλήθεια ούτε και εμείς τρώμε σανό.
Ο Τάσος όμως δεν είναι τετοια περίπτωση.

Δεν ξερω γιατί στην Ελλάδα το πληρωμένο είναι τόσο ταμπού,ακόμη και εδω μέσα..
Με εχουν παραθέσει πολλες φορές σε thread και μου έχουν στείλει πολλά pm σε ύφος:
"Τύπε,άμα ισχύουν όσα γράφεις για σένα,γιατί χρειάζεται :rolleyes: να πηγαίνεις και με πουτανες;"
Και με πιάνει απελπισία,να με ρωτάνε εδω μέσα ότι θα με ρωτούσαν στο cosmopolitan ή ότι θα με ρωτούσε καμιά θεία μου..

Πάντως ας μη χαλιόμαστε μεταξυ μας γενικά,δεν εχουμε να χωρίσουμε και τίποτα.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.888
Πόντοι
3.346

Stories

Νέο!