Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
1,82 και οντος οι κοντες ειναι κακιες και ζηλιαρεςΕπίσης, από την μέχρι τώρα εμπειρία μου, όσες αναφέρουν ότι είναι 1,74 (δεν ξέρω τι κόλλημα έχουν οι γκόμενες με αυτό το ύψος), κατά την μέτρηση δεν πιάνουν ούτε το 1,70!
Γενικά οι γυναίκες έχουν συγκερκιμένα ύψη στα οποία αναφέρονται. Δλδ, θα είναι 1,85 ή 1,80 ή 1,77 ή 1,74 (για παρακάτω δεν ξέρω, δεν έχει νόημα να ασχοληθώ). Λες και η μεζούρα τους δεν έχει άλλα νούμερα. Δεν έχω πετύχει ποτέ 1,73 ή 1,72 ή 1,76 πχ!!!
Τέλος, έχω παρατηρήσει, ότι οι κοντές, είναι τόσο κακιάρες και συμπλεγματικές όπως και τα μικρά και ανύπαρκτα σκυλιά.
(BTW κάτι κανισάκια και άλλες παρόμοιες κουτσουλιές τα αποκαλώ ποντίκια και όχι σκυλιά).
xa xa xa xa xa
(μιλάμε πάντα για ξυπόλητες γκόμενες, έτσι?)

1,82 και οντος οι κοντες ειναι κακιες και ζηλιαρες
μπα καστανοξανθα και τωρα καστανα,δεν ειμαι για τον δειγματισμο. ;)Εάν η φωτό στο avatar είναι δικιά σου, τότε για red head σε κόβω, οπότε πιάνεις και άλλη μία προδιαγραφή.
Το ΣΚ έχουμε με κάτι φιλαράκια casting, πέρνα μία βόλτα να κεράσουμε μπύρα.
μπα καστανοξανθα και τωρα καστανα,δεν ειμαι για τον δειγματισμο. ;)
θες να κανουμε μαζι διδυμο?εμενα ή μοναχική με θεωρείτε ή παρτουζιαρα ... σε διδυμο παντως δεν με βαλατε :'( :'(
θες να κανουμε μαζι διδυμο?![]()
![]()
![]()
θες να κανουμε μαζι διδυμο?![]()
![]()
![]()

να 'ρθω κι εγώ να της... κάνουμε δίδυμα;

αρνουμαι πλεον να κανω διδυμο... τριδυμο και πανω![]()

Εγω εχω ελπιδες??:-*
![]()
μεσα και συ κουκλι :-* :-* :-* neeeeeeeeeeeeeeeeeext

μεσα και συ κουκλι :-* :-* :-* neeeeeeeeeeeeeeeeeext
έλα τώρα που δεν σ' αρέσειτι ειναι αυτη η πορωση με τις ψηφοφοριες με μελη τελευταιως?
βαριομαστε τρελλα ετσι? χαλασε κ ο καιρος.. τι να κανεις..
εδω εισαι δρακο?έλα τώρα που δεν σ' αρέσει
Κοινη η μοιρα των αθανατων ! Ρωτα μας και μας ! Κατι ξερουμε ... απο αθανατους !!Πάτε καλά ρε?? Με τη χοντροκώλα με βάλατε??