stealthgas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 500
- Πόντοι
- 36
Καλα το ειπα. Ούτε 15 ετων.
Να ενημερωθει η διοικηση οτι εχουμε εναν ανηλικο εδω. Να ληφθουν τα απαραιτητα μετρα.
Παλι ζητάς βοήθεια ρε ΧΑΣΟΔΙΚΗ , αποτυχημένε δικηγόρε
Να ενημερωθει η διοικηση οτι εχουμε εναν ανηλικο εδω. Να ληφθουν τα απαραιτητα μετρα.
Σιγα μην σκισουνε κανενα καλσον και δαύτοι.καλα ο κουφοντινας δε φοβαται να κυκλοφορα ελευθερος ? η χρυη αυγη δεν εκανε δηλωσεις επι του θεματος, ετοιμαζει κατι ?
Προς στιγμην νομισα οτι μιλουσε σοβαρα. Προφανως απλως μαλακιζεται, κανενα 15χρονο θα ειναι, ας μην μπλεκουμε.
Απο ανθρωπο που αποκαλεί καθαρματα τους δολοφονημενους, δεν δεχομαι καμια συζητηση.Παλι ζητάς βοήθεια ρε ΧΑΣΟΔΙΚΗ , αποτυχημένε δικηγόρε
Σιγα μην σκισουνε κανενα καλσον και δαύτοι.
Απο ανθρωπο που αποκαλεί καθαρματα τους δολοφονημενους, δεν δεχομαι καμια συζητηση.
εγω πιστευω θα τονε βρουνε το κουφοντινα ψοφιο σε κανα πηγαδι μεσα.
Ε αφου μας κανεις την χαρη να μην επικροτεις την δολοφονια ολα ενταξει.Δεν επικροτώ ομως την δολοφονία τους , διάβασε τι έγραψα
Να δειξει την αλληλεγγυη του.Γελοιότερος όλων ο γιος του βουτση . Τι πήγε να κάνει ?
εγω πιστευω θα τονε βρουνε το κουφοντινα ψοφιο σε κανα πηγαδι μεσα.
Τύπε μηπως να πας σε κανεναν γιατρο?Φαντασιωνεσαι οτι ξερεις τον γιο του Κουφοντινα, οτι πηδηξες γαλλιδα ηθοποιο απο τον Αστεριξ, οτι ησουν σε οργανωση που εβαζε γκαζακια.τον εκτορα τον εχω συναντησει
ατιθασο παιδι ωραιος μαγκας ,σκηνικα απο πορειες δε λεγονται
ο γιος του βουτση ειναι φιλος της οικογενειας
καλα ο κουφοντινας δε φοβαται να κυκλοφορα ελευθερος ? η χρυη αυγη δεν εκανε δηλωσεις επι του θεματος, ετοιμαζει κατι ?
Στην ταβερνα θα σερβιριστούν και κρεατα ή υπαρχει φοβος να επεμβουν οι μαυροπρασινοι αντισπισιστές?Ας πήγαινε στη ταβέρνα το βράδυ.
Σεβασμό στα θύματα και στις οικογένειες τους
Γελοιότερος όλων ο γιος του βουτση . Τι πήγε να κάνει ? Μόνο η οικογένεια δικαιούται τέτοιες στιγμές.
Για την άδεια δεν θα διαφωνήσω . 15 χρόνια απομόνωση και την δικαιούταν στα 8 . Καλώς την πήρε.
Επί Ν.Δ. είχε εγκριθεί άδεια και στο ξηρό αν θυμάμαι.
Κλείνοντας να θυμίσω στους παλαιότερους πως ο μπαμπάς της Ντόρας αποφυλάκισε τον πατακο για λόγους υγείας έπειτα από 14 χρόνια φυλάκισης.
Κύκλους κάνει