Διαγραμμένο μέλος 49167
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 50.716
- Πόντοι
- 24.385
ΟΡΕ παληκαροπουλα......... ποια ειναι η Νανα ;;;;;;;;;;;;;

+1000Καλύτερα για σένα!!! Θα ηρεμήσεις και θα έχεις χρόνο να απολαύσεις τη ζωή σου!!!!
ΟΡΕ παληκαροπουλα......... ποια ειναι η Νανα ;;;;;;;;;;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
ΟΡΕ παληκαροπουλα......... ποια ειναι η Νανα ;;;;;;;;;;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
Μπαγασικο ....... ητανε αυτη που ητανε μαζι σου στις διακοπεςΗ πρώην μου.Την είχα στο αβάταρ μου γυμνη΄,από μια παραλία που έκανε γυμνισμό.Δεν την θυμάσαι;

Δεν την είχα πα΄ρει αμζί μου.Όταν γύρισα έγιναν χοντρά σκηνικά που πήγα.Κάπου εκεί κάτι έσπασε μέσα μου κ έψαχνα για την αφορμή.Γρήγορα την βρήκα στο όμορφο πρόσωπο της Σαρλίζ μου![]()

Ζηλεψε που πηγες γι αυτο..............Δεν την είχα πα΄ρει αμζί μου.Όταν γύρισα έγιναν χοντρά σκηνικά που πήγα.Κάπου εκεί κάτι έσπασε μέσα μου κ έψαχνα για την αφορμή.Γρήγορα την βρήκα στο όμορφο πρόσωπο της Σαρλίζ μου![]()
ε ρε τι κανει το πολυ το![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτα να τα βλεπης εσυ και να προσεχης που πεταξες στο δρομοΚαλύτερα για σένα!!! Θα ηρεμήσεις και θα έχεις χρόνο να απολαύσεις τη ζωή σου!!!!

πάει το παλικάρι από την μια άκουπο 15 χρόνια από την άλλη η Σαρλίν .ε ρε τι κανει το πολυ το![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Συμβουλεψου τον agiana........το προβλημα θα λυθη στο αψε σβησε.Στην Μακρόνησο θα παώ αν δεν έρθει από το Αμέρικα.Της είπα ότι θα της κα΄νω τα εισιτήρια.Είναι στην σκέψη.Μάλλον θα παώ εγώ Αμέρικα αν κ δεν μπορώ.Πήγα βλέπετε στην Κούβα κ έχω σφραγίδα έισόδου στην Κούβα-πράγμα που σημαίνει ότι για ένα χρόνο δεν μπορώ να εισέλθω στας Ηνωμένας Πολιτείας![]()
![]()
![]()
![]()
Την πατησα![]()
![]()
Θα βρω καμμια΄άκρη στην πρεσβέια των Αμερικάνων μπας κ μου δώσουν Βίζα.![]()
![]()
![]()
ο Αη Γεράσιμος έχει καλύτερο μέσον για να λύσουμε το πρόβλημα της βίζαςΣυμβουλεψου τον agiana........το προβλημα θα λυθη στο αψε σβησε.![]()
![]()
![]()
απ την σαρλιζ![]()
και την νανα[youtube=425,350]3mD1YxKciYY[/youtube]
ποια να διαλεξω ρε παιδια!
διωξε τη λυπη παλικαρι σκοτεινε!!![]()