Επισκέπτης
Τυποι δεν ειναι για εσας τη πλεμπα να πουμε ο Αργυροπελεκανος...εσεις κανενα κοτσυφι και αυτο με το δωρο Χριστουγεννων. :S :S :S
παω και ρωταω στα ντελικατεσεν δηθεν μαν :S :S :S :SΕσύ ξέρεις:S :S :S
εγω με το δωρο θα παρω μισο κιλο φασολια γιγαντες πρεσπων και 2 μπυρεςΤυποι δεν ειναι για εσας τη πλεμπα να πουμε ο Αργυροπελεκανος...εσεις κανενα κοτσυφι και αυτο με το δωρο Χριστουγεννων. :S :S :S
εχω βαλει στο ματι κοτσυφα που με γυροφερνει στον κηποΤυποι δεν ειναι για εσας τη πλεμπα να πουμε ο Αργυροπελεκανος...εσεις κανενα κοτσυφι και αυτο με το δωρο Χριστουγεννων. :S :S :S

:S :S :Sεγω με το δωρο θα παρω μισο κιλο φασολια γιγαντες πρεσπων και 2 μπυρες
ρε νιμου χελ θα ξεκληρισεις την πανιδαΚατι λαμογια σαν και σενα τυπε ριξανε τη χωρα εξω...2 μπυρες ρε προκλητικε; :S :S :S
ποσο ειναι το μηνιατικο σου τυπε,3 ευρωεγω με το δωρο θα παρω μισο κιλο φασολια γιγαντες πρεσπων και 2 μπυρες
Θεωρείται ένα από τα σπανιότερα είδη πουλιών και προστατεύεται από διεθνείς συνθήκες όπως η Συμφωνία για τη Διατήρηση των Αφρικανο-Ευρασιατικών Αποδημητικών Υδρόβιων πτηνών (AEWA) και από την ελληνική νομοθεσία, η οποία απαγορεύει το κυνήγι του και την ενόχλησή του στους τόπους αναπαραγωγής του. Περιλαμβάνεται στο Παράρτημα Ι της Οδηγίας 79/409[2] (περί της διατηρήσεως των αγρίων πτηνών) της Ευρωπαϊκής Κοινότητας.
ρε νιμου χελ θα ξεκληρισεις την πανιδα

εχω βαλει στο ματι κοτσυφα που με γυροφερνει στον κηπο![]()
ψαχνω τι σως θα τον γαρνιρω,δεν τη γλυτωνει:S :S :S
Θεωρείται ένα από τα σπανιότερα είδη πουλιών και προστατεύεται από διεθνείς συνθήκες όπως η Συμφωνία για τη Διατήρηση των Αφρικανο-Ευρασιατικών Αποδημητικών Υδρόβιων πτηνών (AEWA) και από την ελληνική νομοθεσία, η οποία απαγορεύει το κυνήγι του και την ενόχλησή του στους τόπους αναπαραγωγής του. Περιλαμβάνεται στο Παράρτημα Ι της Οδηγίας 79/409[2] (περί της διατηρήσεως των αγρίων πτηνών) της Ευρωπαϊκής Κοινότητας.
πες τα ρε μπιρλαΘεωρείται ένα από τα σπανιότερα είδη πουλιών και προστατεύεται από διεθνείς συνθήκες όπως η Συμφωνία για τη Διατήρηση των Αφρικανο-Ευρασιατικών Αποδημητικών Υδρόβιων πτηνών (AEWA) και από την ελληνική νομοθεσία, η οποία απαγορεύει το κυνήγι του και την ενόχλησή του στους τόπους αναπαραγωγής του. Περιλαμβάνεται στο Παράρτημα Ι της Οδηγίας 79/409[2] (περί της διατηρήσεως των αγρίων πτηνών) της Ευρωπαϊκής Κοινότητας.

Γκροβερακι θα τον κερασεις τυπε τον κοτσυφα; :S :S :S
Τυπε τους εκτρεφω εγω στην ιδιωτικη μου λιμνουλα στην επαυλη μου.... :S :S :S
http://[URL unfurl="true"]www.tvdaijiworld.com/images3/daya_070314_birds1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]λες να τον γαμησω τυπε πριν τον φαω ;με εβαλες σε σκεψεις :what:
σαν τον πορνομεταναστη που γαμαγε πεπονια :S :S :S
Γκροβερακι θα τον κερασεις τυπε τον κοτσυφα; :S :S :S
Τυπε τους εκτρεφω εγω στην ιδιωτικη μου λιμνουλα στην επαυλη μου.... :S :S :S
http://[URL unfurl="true"]www.tvdaijiworld.com/images3/daya_070314_birds1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Δώσε πόνο τύπε μ :takethis: :takethis: :takethis:
παρε τον θρυλο αφου εχεις φραγκα ρε πουστηΡε νιαμου πλεμπιαρηδες μην τα βαζετε με το κεφαλαιο θα σας τσακισω... :S :S :S
λες να τον γαμησω τυπε πριν τον φαω ;με εβαλες σε σκεψεις
σαν τον πορνομεταναστη που γαμαγε πεπονια :S :S :S
τυπε νομιζα οτι απλα ειναι φιλικο πουλιΤυπε για να σε γυροφερνει μπορει να σε γουσταρει και να σου κατσει.... :S :S :S