ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 26.345
- Πόντοι
- 24.596
καλα τυπε μου,εσυ;με πρωινο ειμαι ακομηΤι νεα τυπε;Εσυ τι χλαπακιασες; :S :S :S

καλα τυπε μου,εσυ;με πρωινο ειμαι ακομηΤι νεα τυπε;Εσυ τι χλαπακιασες; :S :S :S

χαιρετω τα μουτρα :S :S :Sκαλα τυπε μου,εσυ;με πρωινο ειμαι ακομη![]()
![]()
![]()
ελα τυπε,τι λεει;χαιρετω τα μουτρα :S :S :S
:S :S :SΡιζοτο με γαριδες 0 νουμερο με φετα απο πανω και διπλα για σπρωξιμο.και σε λιγο εμσ μισοκιλο προφιτετολ![]()
![]()

Ριζοτο με γαριδες 0 νουμερο με φετα απο πανω και διπλα για σπρωξιμο.και σε λιγο ενα μισοκιλο προφιτετολ![]()
![]()

τα ιδια τυπε μου βολταραμε καυλαντα και σφηνωμα καργα.ελα τυπε,τι λεει;:S :S :S

καλα τυπε μου,εσυ;με πρωινο ειμαι ακομη![]()
![]()
![]()
σε καμια ωρα τυπεΤυπε μου ειναι 4 το απογευμα ποτε σκοπευεις να φας; :S :S :S

σε καμια ωρα τυπε
κοτοπουλο με χυλοπιτες και μισοκιλο φετα![]()
![]()
τι εχουμε για σημερα,τι παιζει για σκουπιδιασμα,μπαχαλεμα;κανα καλο κυριακατικο :S :S :S
πως θα την βγαλουμε τυπεΤυπε δεν βλεπω να κινειται τιποτα της προκοπης... :S :S :S
τυπε μετα την φωτο απο το φαι του μουνιου χτες εγω πτηνο δεν ξανατρωωσε καμια ωρα τυπε
κοτοπουλο με χυλοπιτες και μισοκιλο φετα![]()
![]()
τι εχουμε για σημερα,τι παιζει για σκουπιδιασμα,μπαχαλεμα;κανα καλο κυριακατικο :S :S :S
όχι ρε το γκουρμέ ρενα σκουπιδιασουμε τον χελ που τρωει αργυροπελεκανους

:S :S :Sπως θα την βγαλουμε τυπε:S :S :S
τυπε ετσι κι αλλιως δεν ειναι για το πορτοφολι μας αυτα,δεν ειμαστε εισοδηματιες σαν καποιους αλλους :S :S :Sτυπε μετα την φωτο απο το φαι του μουνιου χτες εγω πτηνο δεν ξανατρωω
ξερεις ποσο παει ο αργυροπελεκανος το μισοκιλο μαν?...τυπε ετσι κι αλλιως δεν ειναι για το πορτοφολι μας αυτα,δεν ειμαστε εισοδηματιες σαν καποιους αλλους :S :S :S
τυπε ετσι κι αλλιως δεν ειναι για το πορτοφολι μας αυτα,δεν ειμαστε εισοδηματιες σαν καποιους αλλους :S :S :S
ξερεις ποσο παει ο αργυροπελεκανος το μισοκιλο μαν?...
τυπε στην Βαρβακειο γυρω στα 38 ευρω :-ξερεις ποσο παει ο αργυροπελεκανος το μισοκιλο μαν?...
:S :S :S