djnet71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 576
- Πόντοι
- 6.055
φιλε, εισαι ακαποτος?Συναγωνιστές καλημέρα. Το επόμενο Σάββατο θα είμαι Αθήνα,βλέπεις την κανω για εξωτερικό, οπότε είπα να ξεφορτωσω εδώ μέχρι να μάθω τα τι κ πως εκεί που θα παω. Είμαι ανάμεσα σε Άντζελα , Αντριάνα και Μαρία Μολδαβη. Η αλήθεια είναι ότι γουστάρω μεγάλα βυζια, κ η κοπέλα να κάνει καλές πίπες και cim,cif
Αν θες μεγαλα βυζια φυσικα παρε την Αννα πιπινακι κανει και cim ανετα , αν θες και αναλ μαζι με cim και σιλικονε βυζια παρε Adrianna η Αννα590 γουσταρουν πολυ το κωλοξεσκισμα και το cimΣυναγωνιστές καλημέρα. Το επόμενο Σάββατο θα είμαι Αθήνα,βλέπεις την κανω για εξωτερικό, οπότε είπα να ξεφορτωσω εδώ μέχρι να μάθω τα τι κ πως εκεί που θα παω. Είμαι ανάμεσα σε Άντζελα , Αντριάνα και Μαρία Μολδαβη. Η αλήθεια είναι ότι γουστάρω μεγάλα βυζια, κ η κοπέλα να κάνει καλές πίπες και cim,cif
παντου τηλεφωνα ζητας....τι θα ανοιξεις?τηλέφωνο επικοινωνίας για Άννα-590 ξέρει κανείς πως το βρίσκουμε...?
zadren τις εχω στο προγραμμα εδω και καιρο αλλα δεν εχω βρει τα τηλεφωνα τους ακομα...παντου τηλεφωνα ζητας....τι θα ανοιξεις?
Καλησπέρα αυτή η Nadine ρε παιδια ηθελα να ρωτηςω δουλευει ακομα ???Εγγύηση παίδες!!!
Όχι ζαρντινιέρα!όχι zarden γιατί;
Καλησπέρα αυτή η Nadine ρε παιδια ηθελα να ρωτηςω δουλευει ακομα ???
Δεν καταφερα με τιποτα να τη συναντησω μεχρι που εχασα το τηλ και τα παρατησα
Εάν εχει καποιος το τηλ και μπορει ας μου στειλει ένα πμ
Ευχαριστω
την κοιλια? Και που να δεις και την σπληνα φιλε...
Τι κοιλιά καύλα έχει η μουναρα!!!!!την έχει πάρει κάποιος??
Τι κοιλιά καύλα έχει η μουναρα!!!!!την έχει πάρει κάποιος??
φιλε, εισαι μαλακας?Γράψε λάθος! Δεν ήξερα ότι απευθύνομαι σε καθηγητές πανεπιστημίου της Οξφόρδης!