Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Έχεις και μούτρα man?
Νόμιζα πως τα μούτρα σου ήταν ο κώλος του Λίλα.
Τσάμπα η γαμωμάνα
Τι εγινε ρε μαλακες;;;; Εγω εχασα κοντα 300€ επειδη δεν εβαλε ο πουστογαυρος 1 γκολ να γινει το 1-1, εσεις σκοτωνεστε;;;
:S :S :S
χαλαρωσε τυπε,σε ειχα για χαβαλε,οχι για κομπλεξα,κριμα :S :S :SΟ ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΨΑΧΝΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΛΩΝΟΦΟΒΙΑ...![]()
![]()
τα σεβη μου μυστηΣιγα μην τρεχει σε ψυχολογους ο Νασος επειδη εσυ και 2-3 αλλοι εδω μεσα παιζετε το πουλακι σας και νομιζετε οτι κανετε καποια μεγαλη εξυπναδα...![]()
![]()
![]()
:S :S :SΕισαι στοκος και μαλακας πικερ.
ασε τις μανες Digweed.και ειδικα στον Ιακωβο,δεν σε εχει πειραξει ποτε.Τι ξερνάς ρε παπάρα μην ακούσεις καμμιά γαμωμάνα βραδυάτικα;

Πικερ στα σοβαρα δεν το παιρνω,για μενα θα μπορουσε να εχει χαβαλε το νημα και να μην εξελιχθει σε νημα εμπαθειας και ανθρωποφαγιας.Νάσο Αθανασιάδη όποιος παίρνει στα σοβαρά αυτή τη μαλακία που γίνεται εδώ είναι ο πραγματικός μαλάκας!
:S :S :SΕσυ ο Digweed o Αλεκος2 ο τραβελορουφηχτραςκαι ο Dopas
με τους κλωνους σας ψηφιζετε Nασο.
Κοιτα τυπε με τι ατομα εχεις συμμαχήσει. :S :S :S
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καταρχην ρε τυπε γιατι χαρακτηριζεις ετσι;αν καποτε εκανες παρεα,εσυ δεν ξερω, με ενα ατομο,και τωρα τον βριζεις,αυτο δεν τιμα πρωτιστως εσενα.Άρα ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ εκει που μαζευεστε - στον ΦΟΥΡΝΟ κτλ - και σας κανει κατήχηση ο άλλος - ξερεις ποιος,ο αυτοδιαγραμμένος κλωνολόγος της φάπας - ,δεν σου τα λενε καλα.![]()
Θα σου στειλω πμ λοιπονκαταρχην ρε τυπε γιατι χαρακτηριζεις ετσι;αν καποτε εκανες παρεα,εσυ δεν ξερω, με ενα ατομο,και τωρα τον βριζεις,αυτο δεν τιμα πρωτιστως εσενα.
οπως με μια γκομενα,χωριζουμε μετα απο 3 χρονια και λεμε η πουτανα,κλπ.ξαφνικα εγινε πουτανα δηλαδη.Ξαφνικα εγινε ο αλλος μαλακας;
κανεις δεν κανει κατηχηση,και ουτε το θεμα ησασταν εσεις,για αλλα λεγαμε.
και αν καποιος δεν μου τα λεει καλα εχω και γω μυαλο να κρινω ,οχι βιαστικα ομως,ουτε πριν ακουσω και σενα και οποιον θελει :S :S :S