Ήθελα να σημφωνισω με τον φιλο masazononaxo εχει δικιο οτι οι κριτικες πρέπει να γράφονται στο νήμα απο κατω απο κάθε μαγαζί κ οχι στις σελίδες τις ημερήσιας ενημέρωσης για τους λόγους που ανέφερε αλλά κ απο την αλλη σε κάθε μαγαζι κάποιες φορες δεν ανεβαίνουν καθόλου..ζητάω συγνωμη αν θίγεται καποιος με αυτό που λεω..
- Κολωνού 23 πάνω: Έλενα. :-* Γλυκό μωράκι, το πήρα για δεύτερη συνεχόμενη φορά για να το χορτάσω. Το σημερινό μου γαμήσι αφιερώνεται στη γαμιόλα φεμινίστρια του site rigormortis.
Χθεσινή κατάθεση στην θεία Όλγα από κολ.45 όροφο. Ωραία πίπα άκα αλλά, δυσανασχετεί με τις μεγάλες ψωλές(το λέει με τρόπο ότι είναι μεγάλη για αυτήν) και για αυτό ψιλοκλεύει στα 4. Παρ΄όλα αυτά είναι υπομονετική γιατί ενώ χτύπησε κουδούνι και ο τσάτσος της είπε να τελειώνει έμεινε 15 λεπτά μέχρι το grand finale . Τέλος, μου είπε ότι θα σταματήσει για να γίνει μοδίστρα.... :S :S :S :S :S. Αύτα, χρόνια πολλά και καλά γαμήσια
- Κολωνού 23 πάνω: Έλενα. :-* Γλυκό μωράκι, το πήρα για δεύτερη συνεχόμενη φορά για να το χορτάσω. Το σημερινό μου γαμήσι αφιερώνεται στη γαμιόλα φεμινίστρια του site rigormortis.
Χθεσινή κατάθεση στην θεία Όλγα από κολ.45 όροφο. Ωραία πίπα άκα αλλά, δυσανασχετεί με τις μεγάλες ψωλές(το λέει με τρόπο ότι είναι μεγάλη για αυτήν) και για αυτό ψιλοκλεύει στα 4. Παρ΄όλα αυτά είναι υπομονετική γιατί ενώ χτύπησε κουδούνι και ο τσάτσος της είπε να τελειώνει έμεινε 15 λεπτά μέχρι το grand finale . Τέλος, μου είπε ότι θα σταματήσει για να γίνει μοδίστρα.... :S :S :S :S :S. Αύτα, χρόνια πολλά και καλά γαμήσια
Ανέβηκα στον 1ο όροφο στο Κολωνού 30Β όπου δούλευαν δύο κοπέλες, μια σχετικά ψηλή με μοντελέ σώμα (την οποία απέρριψα γιατί μου μύρισε φολίτσα) και μία πιο κοντή, πιο χυμώδης που της πάει, πολύ γλυκιά και με ωραίο χαμόγελο, την οποία επέλεξα και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Το όνομα αυτής Κατερίνα. Πολύ καλό το μωρό γεμάτο καύλα...προκαταρκτικά ++...πίπα +++...γαμήσι ++++...απόλυτα επιτυχής συνεύρεση!!!
Η skinny Φωτεινή στο Κολωνού 27 όροφος μάλλον αναδεικνύεται σε σταρ της τρίτης βάρδιας στα milf στο Μεταξουργείο,με αρκετή αναμονή πριν και μετά από μένα,δικαίως πιστεύω γιατί προσφέρει πολύ καλές υπηρεσίες!