spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.690
- Πόντοι
- 7.715
α ετσι ε?...φφφφφφ......Α δεν είναι το πορνοκινητο μου. Ok
α ετσι ε?...φφφφφφ......Α δεν είναι το πορνοκινητο μου. Ok
α ετσι ε?...φφφφφφ......
ποτς γκένεν αυτό?Καλά στα πορνοκινητά όλοι έχουν πρόσβαση.
ποτς γκένεν αυτό?
πως έχουν οι πελάτες πρόσβαση?![]()
ότι μας φακελώνουν και ότι μιλάνε πολύ είναι γνωστό.Από την στιγμή που σε φακελώνουν οι πουτάνες στο site
και από την στιγμή που έχουν μεγάλο στόμα ....
Τι ακριβώς Περιμένεις ;
Εδώ κυκλοφορούν Data base με τηλέφωνα email nick name προτιμήσεις
και βαρβάτα προσωπικά στοιχεία όχι μαλακίες
1. Και βεβαια δεν εχει να κανει το δικο μου με προσωπικα στοιχεια...Ασε να λενε μαλακιες.Zad άλλο το ένα άλλο το άλλο.
Προφανώς το δικό σου δεν έχει σχέση με προσωπικά στοιχεία.
Αλλά να βγαίνει άνθρωπος έκπληκτος εδώ για το τι γίνεται με τα στοιχεία του καθενός που ο ίδιος δίνει .... ε δεν κολλάει.
Στο Olympic συναντιεμαι παντα με την Μπετουλα και τις σκιζω το κωλαρακι και μας ακουει μεχρι κι ο Μποτια στο Καραισκακη που κανει ζεσταμαΗταν καποιος συναγωνιστης σημερα κατα τις 6 τριτο οροφο ολυμπικ με καποια που φωναζε γαμα με μαλακα? :S![]()
ότι μας φακελώνουν και ότι μιλάνε πολύ είναι γνωστό.
σε αυτό που διαφωνώ είναι ότι πρόσβαση σε τηλέφωνα και data base δεν θα έχει ο κάθε απλός πελάτης απλά επειδή θα ρωτήσει μία εκδιδόμενη με μεγάλο στόμα![]()
Επισης και η ξανθια Βουλγαρα με την ταπα μας εχει αρκετους φακελωμενους ... να μην πω και οι φιλοι της ...Οποιος δινει τα προσωπικα του στοιχεια στα κοριτσια ειναι μαλακας και οποιος δινει και αλλωνων, ακομα μεγαλυτερος.
πρωτα οι φιλοι της και ΜΕΤΑ αυτη!!Επισης και η ξανθια Βουλγαρα μας εχει αρκετους φακελωμενους ... να μην πω και οι φιλοι της ...
Επισης και η ξανθια Βουλγαρα με την ταπα μας εχει αρκετους φακελωμενους ... να μην πω και οι φιλοι της ...
... Εεεετσι μπραβο !!! Να τα λεμε κι αυτα , με κατανοεις πληρες βλεπω δεσποτα .πρωτα οι φιλοι της και ΜΕΤΑ αυτη!!
Εεε τωρα κι εσυ κατι ερωτησεις που κανεις ... σαν να ρωτησες ποιο τετραποδο κανει νιαου ...Επειδη δεν ειμαι γκουρου σα μερικους, ποια ειναι η ξανθια βουλγαρα;
Επειδη δεν ειμαι γκουρου σα μερικους, ποια ειναι η ξανθια βουλγαρα;
Ανα γεια σου !!! Ε μην τα λεω κι ολα εγω ....Μια που έχει πρόσφατες κριτικές και κίνηση στο νήμα παρόλο ότι είναι στην πιάτσα 5ετία ...
Μια που έχει πρόσφατες κριτικές και κίνηση στο νήμα παρόλο ότι είναι στην πιάτσα 5ετία ...
Επισης και η ξανθια Βουλγαρα με την ταπα μας εχει αρκετους φακελωμενους ... να μην πω και οι φιλοι της ...
πρωτα οι φιλοι της και ΜΕΤΑ αυτη!!