Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
καλα τα λες δεν κανει ενα μαθημα γραφης και στον σοχχακο ;)ハッツィは美しい女性です
έτσι είναι κούκλα μ γέρος άνθρωπος είμαι τι να κάνω κ εγω εεε υγ αλλά εγω τον εχω καλέσει σε μονομαχία παρτουζας κ αυτός δεν έρχεται να δούμε βρέ Έλενα ποιος είναι γέρος επιτέλους εεεε χα χαΕισαι ιδιορυθμος .. ;) αλλα αγαπητος κυριε σοχακο μας... Και η παραμονη σας στο <<παζλ αυτου του νηματος>> ειναι ευχαριστη , και δινει τον δικο της <<τονο>> .... Οπως επισης και ο Τασουλης μας . Το πειραχτηρι μας , με τα δικα του ωραια
.... ;)
Γελαω οταν σε πειραζει![]()
ρε το τσοντοβιντεο που γυρισες θα μας το δειξης και εδω.. μπας και κανεις καριεραέτσι είναι κούκλα μ γέρος άνθρωπος είμαι τι να κάνω κ εγω εεε υγ αλλά εγω τον εχω καλέσει σε μονομαχία παρτουζας κ αυτός δεν έρχεται να δούμε βρέ Έλενα ποιος είναι γέρος επιτέλους εεεε χα χα

σου άρεσε εε θες να δεις ποιό πολύ 44 λεπτά σφυρί είναι φοβάμαι μην ζηλέψει η χατζή μετα κ θέλει κ αυτη σφυρίρε το τσοντοβιντεο που γυρισες θα μας το δειξης και εδω.. μπας και κανεις καριερα![]()
![]()
![]()
![]()

ρε κανονισε εσυ το βιντεο να κανονιση η χατζη σειρηνακη ;)σου άρεσε εε θες να δεις ποιό πολύ 44 λεπτά σφυρί είναι φοβάμαι μην ζηλέψει η χατζή μετα κ θέλει κ αυτη σφυρί![]()
![]()
![]()

που να δείς κ την άλλη σαν του γκουφη είναι χε χε ααα φεύγω με καλή το καθήκον ξέρεις εσύρε κανονισε εσυ το βιντεο να κανονιση η χατζη σειρηνακη ;)![]()
αν και εγω στο βιντεο κατι ποδια σαν του γκουφη ειδα
![]()
![]()

ναι ξερω εχεις αναλαβεις της τουαλετες του δημου αθηναιων στο συνταγμα η στην ομονοιαπου να δείς κ την άλλη σαν του γκουφη είναι χε χε ααα φεύγω με καλή το καθήκον ξέρεις εσύ![]()
![]()

Είχα πρόγραμμα να ανεβάσω φώτο από το τσιμπούκι με ψαρία ...Αλλά μας τα χάλασε το site :-
ελενα τι γραφεις πρωτη φορα θα συμφωνησω με το ξυσιμο του καραφλα![]()
![]()
![]()
Σορυ τσιμπούσι γαμω το τ9 μου μεσα

ελενα τι γραφεις πρωτη φορα θα συμφωνησω με το ξυσιμο του καραφλα![]()
![]()

Καλησπερα φιλε Αννονδεν παίζει αυτό...
έχει κάποιο θεματάκι το site...
κλώνος είπαμε..?σιγα ρε ριγκο![]()
εσυ πιανου κλωνος ειπαμε εισαι
![]()
![]()
![]()
![]()

ρε φιλαρακι δεν γινοτανε ολοι ειχατε παρει μεζε και εγω στην απεξω ;)TASSOS karipidis...
έφαγες καλά κώλο Χατζή... ;)
σε ξετίναξε...?
ωραία κριτική ανέβασες...![]()
αλλα δεν ειχα βαλει την μασελλα και την πατησα