Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (8 μέλη και 28 επισκέπτες)

GAMALILEOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
368
Πόντοι
311

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.515
Πόντοι
4.587
Al οσο για τις κριτικες, λογικο ειναι να μην εχει πχ η Μιρελα συνεχεια  κριτικες γιατι 10 χρονια ειναι εδω, γραφτηκαν ΤΟΣΕΣ που δε μπαινει στη διαδικασια ο αλλος να γραφει, αν ηταν καινουργια σε ενα μηνα θα μαζευε καμια 40αρια κριτικες.

9 χρονια 5 μηνες και κατι μερες.. το μωρακι μου...

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.257
Πόντοι
5.646
Al οσο για τις κριτικες, λογικο ειναι να μην εχει πχ η Μιρελα συνεχεια  κριτικες γιατι 10 χρονια ειναι εδω, γραφτηκαν ΤΟΣΕΣ που δε μπαινει στη διαδικασια ο αλλος να γραφει, αν ηταν καινουργια σε ενα μηνα θα μαζευε καμια 40αρια κριτικες.

Ερωτιαρη!

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.973
Πόντοι
3.936
Al οσο για τις κριτικες, λογικο ειναι να μην εχει πχ η Μιρελα συνεχεια  κριτικες γιατι 10 χρονια ειναι εδω, γραφτηκαν ΤΟΣΕΣ που δε μπαινει στη διαδικασια ο αλλος να γραφει, αν ηταν καινουργια σε ενα μηνα θα μαζευε καμια 40αρια κριτικες.

Jimi σε παντρευουμε?

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.681
Πόντοι
17.065
Εγω για να πληρωσω καποια πρεπει να ειναι ομορφη. Αν ηθελα μετρια, εβγαινα κερνουσα ενα ποτο και πηδουσα τσαμπα, 30 χρονων ειμαι, δεν ειμαι 50 με καμια κοιλια στα γονατα και με πλατεια στο κεφαλι.

Αγαπητε συναγωνιστη,
Αυτο που ρωτας ειναι υποκειμενικο και στανταρ απαντηση δεν θα μπορεσεις να παρεις, αλλα θα σου πει ο ενας αλλα ο αλλος. Για παραδειγμα, εσυ θεωρεις τις τυπισσες απο το Μαρκιζ μουναρες, εγω τις θεωρω μετριες απλα πολυ στοκαρισμενες και εξυπνα ξεβρακωτες, το διο και για την Ελενα εγω την θεωρω μουναρα εσυ μαλλον οχι οποτε καλυτερα να πας μονος σου να δεις και να αποφασισεις. Η Αφρο btw ειναι πολυ δυνατο μωρο.
Ακυρο αλλα σε ποιο μαγαζι γαμας με ενα ποτο? Να το επισκεφτω αν ειναι... :think:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι στην υπέροχη Αφροδίτη μου στην Κωλέτη την οποία σκεφτόμουν έντονα αυτές τις μέρες και έπρεπε οπωσδήποτε να δω οπότε πήγα κατευθείαν εκεί και ζήσαμε πάλι όμορφες ερωτικές στιγμές  :smitten: :smitten:
Αφού γαμηθηκαμε για 40λεπτά μου λέει κάτσε τώρα να σου κάνω μασάζ... Βρε άσε με να φύγω βιάζομαι... Όχι έστω λίγο θα σου κάνω.
Δεν υπάρχει άλλη τέτοια γυναίκα ρε παιδιά

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355

αν όπως λέει ο kritik το 90% γαμαει μόνο με κριτήρια εμφάνισης τότε η Μιρελα που για μένα είναι η απόλυτη μουναρα και πολύ καλό παιδί, σε σχέση με τα χρόνια που δουλεύει έχει πολύ λίγες κριτικές σε σύνολο...
Αντιθέτως κάποιες πιο ώριμες και όχι τόσο εμφανίσιμες που ξεκίνησαν μετά τη Μιρέλα έχουν πολύ περισσότερες κριτικές άρα αν το δούμε δειγματοληπτικά εδώ από τι γράφεται στο site το κριτήριο της εμφάνισης δε φαίνεται να είναι αυτό που παίζει τον πρώτο ρόλο

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.678
Πόντοι
7.195
δίαβασα όσα γράψατε ...δεν έχει νόημα να το συζητάμε και να λέμε ποιά θεωρουμε μουνάρα και ποιά όχι....όπως είπε κάποιος φίλος,ετσι και εγω  υπάρχουν γυναίκες τις οποίες βλέπουμε ,εχουν γραφτεί πολλές κριτικές και όμως κάποιοι απο εμάς δεν τις προτιμούμε.....όπως για παράδειγμα η Μόνικα η η αξιοπρεπέστατη γαλλίδα Νικόλ ,με τις οποίες και εγω δεν εχω περάσει...αν και εχω περάσει με χειρότερες σε εμφάνιση.....

Όλα ειναι υποκειμενικά και δεν θα κρίνω εγω τον καθένα μας εδω μέσα,για τα γούστα του...εγω για παράδειγμα γουστάρω μία γκόμενα η οποία ειναι ψιλο τσουβαλάκι,αλλα έχω κόλλημα μαζι της .... :think:
περι ορέξεως κολοκυθόπιτα......
Την Μιρέλα για παραδειγμα που είναι μούναρος,αντικειμενικά δεν την προτιμώ ,χωρις να λέω οτι δεν ειναι καλη και ολα τα σχετικά....Δεν νομίζω να έχει νόημα η όλη συζήτηση τελευταίο πέρασμα που εκανα σαββάτο βράδυ

Case D'Amore (Τρίδυμα) δεν μπαίνω...τελευταια ηταν μια Αννα,Καρλα και η μιλφ Αναστασία με την πίκρα στο στόμα
Αχελώου 10 (Studio Godiva)ανοιχτο αλλα δεν μπηκα
Κοροβάγκου 5 (Villa Privé)η Τάνια,δουλεψε σε ενα μαγαζι στη χαλκιδικη,εκει την ειχα δεί.....
Κοροβάγκου 7 (Bad Girls) η Αισα....δεν μου αρεσε και ειχε και υφάκι....

Μινωταύρου & Νικηφόρου Ουρανού η Έλενα η ρουμάνα,δεν εχω περάσει ποτέ μαζι της,αν και μου αρέσει.....
Μινωταύρου 10 (Studio Free House)κλειστό
Μινωταύρου 14 μια μικρουλα βαρεων βαρών,που αν χάσει αρκετα κιλά μπορεί να ειναι καλή μέσα......αμφιβάλω αν μπαινει κανείς μαζί της...
Μινωταύρου 16 (Venus Angels) χμμμμ εδω δεν μπορω να θυμηθώ...πριν δυο βδομάδες ηταν η Αθηνά,πριν ενα μηνα η Αλικη..
Μινωταύρου 3 μια ωραια μικρουλα ουκρανεζα ..οια ολια καπως ετσι μελαχροινο ωραιο πιπινι....
Νικηφόρου Ουρανού 11 (Villa Erotica)Μπήκα με την Λορένα, δεν με γέμιζε αλλά περνάω καλα μαζι της,γουστάρει αρωστημένες καταστασεις,και απο οτι κατάλαβα γουσταρει να σε δαχτυλιάζει και σίγουρα της αρέσουν και τα αυταρχικά για όσους θέλουν να γαμηθούν αντι να γαμήσουν....πα΄ντως μαζι μου ηταν δεκτική σε δάχτυλα .....χρωστάω κριτικη ...
Νικηφόρου Ουρανού 1Α δεν μπήκα αλλα πριν δυο βδομάδε που ειχα περάσει και εδω και διπλαείχε ωραιοα κορμιά....
Νικηφόρου Ουρανού 1Β δεν μπήκα
Νικηφόρου Ουρανού 20 κλειστό
Νικηφόρου Ουρανού 24 & Μινωταύρου Ελενα ουκρανέζα,δεν λέει για μένα...
Νικηφόρου Ουρανού 26 Μιρέλα η γνωστη ρουμανα Δεσποινα Βανδη.....
Νικηφόρου Ουρανού 28 ενα μικρό κοριτσάκι,δεν μπορω να θυμηθω ονομα και εμφανιση
Νικηφόρου Ουρανού 6 εδω είδα την Εμμανουέλα,μουνάρα,απλα πολύ κρύα....ειχα περάσει παλιότερα οταν ηρθε απο Αθηνα και ηταν πολύ μηχανική ....
Νικηφόρου Ουρανού 8 Στελλα μιλφ απο Τσεχία με γυαλιά ξανθια με σχετικα κοντο μαλλι,ωραίο λεπτό κορμί...
Πέτρου Ερημίτη 1 & Μινωταύρου (Las Vegas) 1 Αφροδίτη,ωραίο μουνί ,πιθανολογω πως ειναι μεγάλη ηττα μέσα για αυτο και δεν μπαίνω ουτε για δοκιμή,2 μανταλένα με την χειρότερη τσατσά,την σπασαρχιδω μελαχροινλη απο το Ανδρεου γεωργιου 4,Βαλεντίνα αν θυμάμαι καλά..μεγάλωσε αυτο το κοριτσακι ,αρχισε να θυμίζει γυναίκα..
Πέτρου Ερημίτη 2 Αφροδίτη, για τα γουστα μου, ωραίο μουνί και εγω περναω πλέον σχετικά καλα μαζι της
Πέτρου Ερημίτη 2Α Μίρα...ωραίο μουνί με αμφιλεγόμενες κριτικές
Πέτρου Ερημίτη 3  Μια μικροκαμωμένη  μελαχροινη ρουμάνα επίσης νομίζω Χριστίνα
Πέτρου Ερημίτη 5 Χριστίνα μια βουλγάρα με ωραίο κορμί ,μέτρια σε όλα...
Φρίξου 12 μια ελληνίδα ηταν ωραία βυζιά ,αλλά κατα τα άλλα μακριά....
Φρίξου 13 κλειστό νομίζω
Φρίξου 13Α Βικτώρια ,αξιοπρεπέστατο γαμήσι....
Φρίξου 14Α Βιολέτα μια ξανθία λεπτούλα,πιο ξινή πεθαίνεις......
Φρίξου 14Β Σάντρα νόμίζω
Φρίξου 15 δεν μπορω να θυμηθώ,
Φρίξου 9 (Red Light) δεν μπήκα..βλέπει ο καθένας το πρόγραμμα και πάει ..τελευταία ειχα δει την Γκαμπριέλα την Σέρβα...ωραίο μουνί,και περνούσα καλά μαζι της,απλά δεν ξερω δεν με τραβαει

Paradise είδα την Ράνια,για λιγες φορές γιατι θα σταματησει απο οσο εμαθα ,για μένα ειναι ωραίο μουνι ,μιλφιζει.....
και στο δευτερο ηταν η Σάντυ....δεν....
σε αυτο το μαγαζι εχω πάει επισης με την Λορέτα ,η οποια μου αρεσε πολύ σε εμφανιση,αλλα μεσα ηταν αίσχος.....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.859
Πόντοι
12.815
Αιντε να πω και εγω την μαλακια μου, την Μιρελα ολοι την βλεπετε σαν μουναρα, και αναρωτιεμαι... ειμαι ο μοναδικος που την βλεπει σαν θυληκο....Μαικλ Τζακσον.???  :think:

:2funny: :2funny:

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.973
Πόντοι
3.936
Αιντε να πω και εγω την μαλακια μου, την Μιρελα ολοι την βλεπετε σαν μουναρα, και αναρωτιεμαι... ειμαι ο μοναδικος που την βλεπει σαν θυληκο....Μαικλ Τζακσον.???  :think:

:2funny: :2funny:
Θες επεγοντος γυαλια μαν

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
398
Πόντοι
316
Εγώ πάλι δεν κολλάω με την αφροδίτη.ενω μ αρέσει σαν εμφάνιση δεν ταιριάζουμε σα χημεία

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.658
Πόντοι
716
Στο αλλο site ανεβασαν μια καινουργια Παολα απο Πεμπτη. Λογικα ειναι η ιδια που ειχε ξαναπερασει απο Θεσσαλονικη πριν καιρο, και οι φωτογραφιες της με την πραγματικοτητα ειναι η μερα με τη νυχτα, οποτε προσοχη

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Στο αλλο site ανεβασαν μια καινουργια Παολα απο Πεμπτη. Λογικα ειναι η ιδια που ειχε ξαναπερασει απο Θεσσαλονικη πριν καιρο, και οι φωτογραφιες της με την πραγματικοτητα ειναι η μερα με τη νυχτα, οποτε προσοχη
Η ίδια είναι. Είναι ίσως η χειρότερη εμπειρία που είχα ποτέ με ιερόδουλη.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.271
Πόντοι
39.777

Γενικά η αλυσίδα αυτή,εδω και 2-3 Χρόνια έχει γίνει για τον πούτσο Καβάλα,αυτά που μας φέρνουν δεν τα γαμας Ούτε στα κωλοχωρια τους και μεις εδω πρέπει να τις πληρώσουμε κιόλας!!!

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.658
Πόντοι
716
Οντως, κατι πραγματικα καλο δε θυμαμαι ποτε ηρθε τελευταια φορα. Καποτε ειχε Καντυ, Αντριαννα, κατι αλλες πολυ δυνατες που δε θυμαμαι πλεον, τωρα απο αυτες που εχει μονο η Βικτωρια κραταει ενα επιπεδο και αυτε κανει guest εμφανισεις.

απο αυτες που εχει στο ροστερ ζητημα αν εχω παει 2η φορα με 1-2

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom