Καλημέρα μάγκες. Χθές ήρθα Θεσσαλονίκη έχοντας δεί στο πρόγραμμα οτι δούλευε το στανταράκι μου η βυζαρού η Γαλήνη. Δυστυχώς, δεν δούλευε (τελικά εγώ είχα μπερδευτεί) και στράφηκα σε άλλο κορίτσι των βιλλών και συγκεκριμένα πάλι σε βουλγάρα, την Λάρα. Η επιλογή μου έγινε εκ του ασφαλούς μιας και την είχα ξαναπάρει και παλιότερα στο σπιτάκι της Χατζηαργύρη στον Βόλο (δεν είχα όρεξη για κασκαντεριλίκι). Μετα χαράς διαπίστωσα οτι βελτιώθηκε πάρα πολύ στις υπηρεσίες της. Κριτική δεν μπορώ να ανεβάσω γιατί απότι βλέπω το μαγαζί δεν το έχει ο κατάλογος. Λίγα λόγια για την Λάρα, πιπινάκι με αγαλματένιο κορμί, βυζί καλό αλλά όχι μεγάλο όπως το θέλω εγώ, πρόσωπο όμορφο και υπέροχος κώλος. Λίγα χάδια στην αρχή, πίπα όχι βιαστική αλλά όχι εντυπωσιακή (χωρίς γλυφάρχιδο και deepthroat), χαλαρή αίσθηση χωρίς βιασύνη και το πισοκωλλητό όλα τα λεφτά (μιλάμε για υπέροχο νεανικό κωλαράκι). Γενικά πέρασα καλά και θα περνούσα ακόμα καλύτερα αν δεν άδειαζα νωρίς. Ήταν μια αλλαγή για εμένα που είμαι λάτρης των βυζάρων και των καμπυλωτών κορμιών. Επίσης να πω, πως δεν με θυμηθήκε. Για την επόμενη φορά έχω βάλει στο μάτι την Λορένα και φυσικά και την Γαλήνη για επαναληπτικό άρμεγμα βύζων.