Την ιδια ερωτηση. Εσενα τι σε πειραζει με εμενα; Που με ολες δεν ασχολούμαι και δεν προσβαλλα μεχρι σημερα καμια και σε πολλες εχω καλη κουβεντα να πω ειτε τις εχω δει ειτε οχι και μονο εσυ αποτελεις εξαίρεση μηπως;
Λοιπον επειδη το κουρασσμε. Οταν θα απαντας σε ολα όσα σου γραφω για μπηχτές κα κακια σε αλλες και για ψυχές που σε καταγελω. Ελα να ξανα μιλησουμε. Προσπερνάς ευα... Προσπερνάς... Δεν σε συμφέρει.
Καπου παρέθεσα μια signature στον Λουκα τον αγαοητικο σου. Θα την προκαλούσα να ερθει να γραψει με το νικνεημ της αλλα φοβαμαι οτι θα μεινεις ολη νυχτα ξυπνια να ψάχνεις δημοσιο δίκτυο η κανενα σπιτι φίλης σου να γραψεις.
Αντε γεια τωρα!!!!!
@ ZEBU
Φιλε μου ζεμπου. Με συγχωρεις που θα ανακατευτω στην πολυ ωραια κουβέντα που κανετε, αλλα νομιζω οτι εχει αρχισει να ξεφευγει παλι. Πριν λιγες μερες ειχες υποσχεθει στον ηγουμενο τον ποποβ τον οποιο και σεβεσαι, οτι θα σταματησεις τετοιου ειδους ανωφελες συζητησεις, οι οποιες δεν οδηγουν πουθενα. Σχεδιάζεις να τηρησεις την υπόσχεση σου; Στο γραφω αυτο γιατι ιδη αν παρατηρησες προσέτρεξε ο fredm να σε βοηθησει. Αυτος που εγραφε ψεμματα σε αλλο νημα με την φωτο απο το facebook. Σε λιγο οπως το πας θα ερθει να σε βοηθησει και ο λάρι. Προσπαθεις να αντιγραψεις την συμπεριφορα τους; Θες να γινεις και εσυ λαρι; Η θεωρεις οτι προσωπικοτητα χτιζεις με 2-3 σχολια σε 2 κριτικες, και οχι με την συμπεριφορα σου την γενικη; Καποτε μου εγραψες οτι αν δεν σου αρεσει μια κοπέλα, εκφραζεις την αποψη σου, αλλα σταματας να επιμενεις συνεχως. Εσυ ο ιδιος μου τα εγραψες αυτα. Εξακολουθεις να τα πιστευεις, η οχι; Και αν οχι τι αλλαξε; Εκτος αν οι απόψεις σου ειναι αλα καρτ, για καποιες. Κλεινοντας θα σε παρακαλέσω να λήξει το θεμα εδω. Οι κοπέλες την δουλεια τους προσπαθουν να κανουν να βγαλουν τον αρτον να ζησουν. Η ζωη συνεχιζεται.