Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
και να ηταν τι εγινεΚαλησπέρα Έλενα, ήσουν σήμερα το πρωί στις 9.00 στην αργυρούπολη φορώντας κόκκινο μπουφάν και μαύρο παντελόνι;
Τι διατροφή κάνεις αγαπημένε μου σοχοβιζ ??ρε κουμπάρε εγω λεω η κριτική της χατζή να είναι μούφα για να τον κάψει αυτο λέω χε χε χε

Δεν ήμουν έτσι κι αλλοιωςκαι να ηταν τι εγινε;)
![]()
εγω λεω οτι ησουν οκ σε κατασκοπευουν ?????Δεν ήμουν έτσι κι αλλοιως
εξελιχθηκες ;)

που το ειχε το τατουαζ να το δουμε το θεμαεγω λεω οτι ησουν οκ σε κατασκοπευουν ?????![]()
![]()
![]()
εξελιχθηκες ;)
![]()
μηπως ηταν η αδελφη σου η περσεφονη
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ΚαλησπεραΚαλησπέρα Έλενα, ήσουν σήμερα το πρωί στις 9.00 στην αργυρούπολη φορώντας κόκκινο μπουφάν και μαύρο παντελόνι;

τρελό μου αγόρι εσύ με τα χωρατα σουΛες να θέλει να του κόψει πελάτες χε χε χε

το παιδι την ειδε και ερωτευτηκε ρεκαι να ηταν τι εγινε;)
![]()

Προτεινω νέο νήμα
Ημερήσια ενημέρωση για βρωμίλους
Καλησπερα σας
Ευχαριστώ Νίκο μουΚαλη διαμονη στην καινουρια σας φωλιτσα αγαπητη Κυρια ωραια Ελενη μας![]()
εγω την ειδα μονη της ετρωγε καζαν ντιπυ στου χατζη το ζαχαροπλαστειο στην καλαμαρια09,07 σήμερα πρωί ήτανε μαζί με την Περσεφόνη...
σαν της αδερφές Μπρόγιερ ...![]()
![]()
![]()
εγω τασουλι επιμενω το ειδες καλα το τατοο σε ποια πλευρα ητανεγω την ειδα μονη της ετρωγε καζαν ντιπυ στου χατζη το ζαχαροπλαστειο στην καλαμαρια![]()
![]()

Καλησπέρα Ελενα και καλή εβδομάδα, είμαι καινούργιος στο FORUM και δηλώνω θαυμαστής σου. Εχεις φυσικά πάρα πολλούς δέξου όμως άλλον έναν!!Καλημέρα και καλή βδομαδα σε όλη την παρέα μας![]()
![]()
είδες είδες καμία φορα μου βγαίνει κ εμένα χα χα κανένα εσώρουχο βάλε να πάρουμε λίγο γεύση απο το κορμί σ καβλαρεεεεεεεεεεεεεεετρελό μου αγόρι εσύ με τα χωρατα σου![]()