TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.197
- Πόντοι
- 8.646
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ενημερωση απο την ελενα και κριτικη απο τον συναγωνιστη.....
νομίζω ο διαγωνισμός πρέπει να ακυρωθεί γιατί πέρασαν τόσες μέρες κ δεν φάνηκε ο νικητής κ στην θέση τού να παω εγω που είμαι ο μεγαλύτερος σε ηλικία αυτο είναι σωστό..ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ενημερωση απο την ελενα και κριτικη απο τον συναγωνιστη.....
εσυ μπορεις να πας να σφουγγαρισηςνομίζω ο διαγωνισμός πρέπει να ακυρωθεί γιατί πέρασαν τόσες μέρες κ δεν φάνηκε ο νικητής κ στην θέση τού να παω εγω που είμαι ο μεγαλύτερος σε ηλικία αυτο είναι σωστό..
χα χα εχω παίξει στοίχημα κ εγω σαν τον συνάδελφο εδω μέσα κ περιμένω τα κέρδηεσυ μπορεις να πας να σφουγγαρισης![]()
![]()
![]()
αν δεν εχεις 150 δεν εχει κοκο
![]()
![]()
στην ουρα και περιμενης ;)χα χα εχω παίξει στοίχημα κ εγω σαν τον συνάδελφο εδω μέσα κ περιμένω τα κέρδη
1000 σελίδες το νήμα έπιασε...
νικητής του δώρου βγήκε...
ενημέρωση θα πάρουμε για το ραντεβού...?![]()
![]()
![]()
τι εννοείς...?Εχεις και τετοιο καημο?
![]()
![]()
![]()
τι εννοείς...?
κάνεις λάθος εδώ φίλε μου...Εννοω πως ο νικητης μπορει να πηρε ή να μη πηρε το επαθλο .
Δεν υποχρεουται για ενημερωση και κριτικη
κάνεις λάθος εδώ φίλε μου...
πρέπει να γράψει κριτική...
νομίζω ο διαγωνισμός πρέπει να ακυρωθεί γιατί πέρασαν τόσες μέρες κ δεν φάνηκε ο νικητής κ στην θέση τού να παω εγω που είμαι ο μεγαλύτερος σε ηλικία αυτο είναι σωστό..
ΟΚ ΚΑΙ ΕΓΩ διαφωνω με ενδιαφερει περιμενω ενημερωση ;)Οκ διαφωνω. Αλλα δεν με ενδιαφερει κιολας
παμε παρακατω
ΟΚ ΚΑΙ ΕΓΩ διαφωνω με ενδιαφερει περιμενω ενημερωση ;)![]()
τωρα που το λες με βαζεις σε σκεψηΧαχαχαχα
Αμα δεν γραψει κριτικη θα τον δειρουμε δλδ?
![]()
![]()
![]()
τζάμπα γαμήσι κέρδισε έτσι για το γαμώτο δεν πρέπει να γράψει κριτική...?
η μόνο η καυλάντα τον ενδιέφερε..?
δεν είχε όρους...αλλά...Δεν ξερω....
ηταν στους ορους του διαγωνισμου?
δεν είχε όρους...αλλά...
έτσι για το γαμώτο...