alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.287
- Πόντοι
- 8.006
...και να το χαιρεται κιολας!!Να δω βαλκανιο πουτσαρα ν αλλαζει πανες στο μωρο 3 το πρωι και αυτο να ουρλιαζει ασταματητα![]()
![]()
![]()
![]()
...και να το χαιρεται κιολας!!Να δω βαλκανιο πουτσαρα ν αλλαζει πανες στο μωρο 3 το πρωι και αυτο να ουρλιαζει ασταματητα![]()
![]()
![]()
![]()
Σε πιο μαγαζί τύπε?Εκανα μια βολτα παγκρατι σημερα... πολλα-παρα πολλα 8αρια κυκλοφορουσαν μονα.... πετυχα κι ενα 9αρι μου πεσε το σαγονι...
Οσοι ελευθεροι σπευσατε!!!
Εδω δεν διακυβεύεται απλά ένα πήδημα.
Η συγκεκριμένη κατάλαβα με το που την είδα/ακουσα,
ότι μπορεί να με κάνει να κρεμασω τις καπότες μου :S
Εχει όλα τα φόντα.
Στο εξωτερικό καπότες ειχα κρεμάσει για 8 μηνες με μία Γερμανιδα και λίγο πιο μικρα διαστήματα με μια Τσέχα και μια Σλοβακα. :S
Και ελεγα οτι από το Μόναχο θα πετάγομαι συχνά Πράγα να τσεκάρω τις καινούργιες 19χρονες που αρχίζουν στα Privat. :-
Σε πιο μαγαζί τύπε?
Παγκράτι γαμάω τον τελυταίο καιρό κι εγώ...
![]()
Τι ακριβως σου ειπε υπονοωντας σεξ;
χαχαειμαι 23χρ. ψαχνομουν με μια σερβιτορα σε κλαμπ και δεν μου καθοταν ,οταν κατεβηκα με αμαξι και με ειδε μετα μου μιλαγε να βγουμε κλπ πριν που δεν ειχα το αμαξι ελεγε θα δουμε κλπ ,φυσικα και της εριξα ακυρο .
ωωω θα πεσει ξεκωλιασμα!
(Συγνωμη που μιλαω χυδαια για τη μελλουσα).
Οταν λες επαιζε χαμουρεμα εννοεις οτι επιανες βυζι; Για τον ντοπα ρωταω...
Θα ηχογραφησω τα βογγητα αργοτερα και θα τα ανεβασω σε MP3 320 kbit/s μόνο για πάρτη του![]()
Ωραίος τυπε, κι εγώ εκεί δίπλα παίζω μπαλιτσα.Στο δρομο τυπε! Στην Υμηττου!
Της Ελλάδας τη σημαία τύπε να κρατήσει ψηλά.Χαχα ... α ρε βαλκανιε... μπορει να γαμησες τη μιση πραγα και το αλλο μισο μοναχο αλλα τελικα παπουτσι απ το τοπο σου πηρες!!!
Αντε γερα πουτσαρα μου! Κρατα ψηλα τη σημαια των βαλκανιων στη ξενιτια!![]()
Καλησπέριτζου !!!! Χαχαχα ! Καλό !Ωραίος τυπε, κι εγώ εκεί δίπλα παίζω μπαλιτσα.
Στην υμηττου δε έχει κάτι καφέ μαζεμένα όπου έχω δει τον πιο τουμπανιασμενο κωλο ever! Τον είχε μια καλησπεριτζου σε ένα καφέ.
Αμάν ρε σεις,λες και με βρήκε κανά κακό κάνετε(ή μήπως με βρήκε![]()
)
Που είσαι ρε πουλί;
Έχω κέφια τύποι μου.
Δυο ενδεχόμενα υπάρχουν.
Ή έχω πεσει σε πολύ καλή περίπτωση ή σε πολύ καλη ηθοποιό.
Καλά μου τα είπε και στο τραπεζι,ούτε shit tests,όλα χαλλλλλαρά και χαμογελαστά..
Μετά το φαγητό παίχτηκε βόλτα πλάι στον ποταμό Ίσαρ και ήπιο φάσωμα.
Σήμερα το βράδυ θα παίξει σεξ,όπως υπονοήθηκε σε άπταιστα ελληνικά
Παντα με τρελαινε η αναμονη της ημερας που ξερω ότι θα μου κάτσει μια γκομενα με την οποία βγαίνω.
Αν και στο σεξ πανε τα πραγματα οπως στο social
κηρύσσω προσωρινα:
-κρέμασμα καπότας
-απαγορευση διέλευσης των ανατολικών συνόρων της Γερμανίας
-αποχή απο το bou για να μην βλεπω τις Σλαβες που Postάρει ο αρχηγός και πάρω το αυτοκίνητο κανένα βράδυ καρφί για Πράγα.
Ας δώσουμε στην πατριώτισσα χώρο,χρόνο και αποκλειστικότητα,να δούμε τι αξίζει..