Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Το πρόβλημα ήταν δικό σου....κ όχι των server της ΚΟΝΑΜΙ...100% εγγυημένο αυτό...Δοκιμασες να παιξεις online??..αν δεν μου δωσουν τα λεφτα μου πισω απο το pro 2008,δεν ξανααγοραζω pro evolution...Το lag που ειχε περσι το online ηταν τρισαθλιο...Αγορασα το FIFA 09 αλλα και εκει με το online υπαρχει θεμα...οχι lag αλλα κανουν πουστιες οι αντιπαλοι και χανεις τον αγωνα...
Σημερα το νοικιασε ενας φιλος και επαιξα το καινουργιο pro,απλα σπερνει..Τα καλυτερα γραφικα.
Πιστεύω οτι κάνεις λάθος...το Fifa έχει τέλεια γράφικα (ανέκαθεν είχε)...
Ακόμη κ τεχνικά να το δεις το θέμα....ο κώδικας του Fifa είναι 3πλάσιος...
Σαν gameplay κ χαρακτηριστικά γενικά μοιάζουν....
Στα μείον του PES09...οτι οι ομάδες που το σπονσοράρουν είναι απ'τις δυνατότερες....(όπως πχ Liverpool)....συν οι μεταγραφές που δεν υπάρχουν...ούτε καν αυτές που έγιναν στα μέσα του καλοκαιριού....
1.Ναι...αλλά τα τάκλιν (είτε απλό είτε σκληρό είναι τελείως διαφορετικά...θα το διαπιστώσεις παίζοντας)!Γενικά οnline δεν παίζω ποτέ, πάντα με φίλους τουρνουά και έτσι.
Απάντησε σε όσα ξέρεις και μπορείς:
-Κάρτες δίνει για πλάκα?
-Έχει κολλήματα όταν έχουν μαζευτεί πολλοί παίχτες στη μεγάλη περιοχή?
-Πνίγουν γκολ για πλάκα οι τερματοφύλακες και διώχνουν τη μπάλα σε αδύναμα σουτ?
-Είδες νέες κινήσεις παιχτών?
Αντικειμενικά μιλάω..μιας κ είναι μαλακία το φίφα σαν gameplay...εδώ κ χρόνια...(αν κ φέτος στο θεμα ντριπλες κ κολπάκια είναι πολύ μπροστά)!....Πάντως σαν γραφικά είναι απίστευτο το φίφα...χωρίς πολλές βέβαια προσθήκες...αλλά στα χαρακτηριστηκά των παιχτών,τις ανακλάσεις κ τα σχετικά...αν έχεις καλό πισάκι το νιώθεις....Υπαρχουν πολλοι που διαφωνουν για το αν το φιφα η το προ ειναι το καλυτερο.Προσωπικα δεν εχω παιξει φιφα,μονο πολλα χρονια πριν που ητανε απατη,αλλα εχω ακουσει οτι εχει βελτιωθει παρα πολυ.Η κοναμι παντως αρχες νοεμβρη θα βγαλει patch με ολες τις νεες μεταγραφες που δε προλαβε να βαλει στο αρχικο.
Γενικά οnline δεν παίζω ποτέ, πάντα με φίλους τουρνουά και έτσι.
Απάντησε σε όσα ξέρεις και μπορείς:
-Κάρτες δίνει για πλάκα?
-Έχει κολλήματα όταν έχουν μαζευτεί πολλοί παίχτες στη μεγάλη περιοχή?
-Πνίγουν γκολ για πλάκα οι τερματοφύλακες και διώχνουν τη μπάλα σε αδύναμα σουτ?
-Είδες νέες κινήσεις παιχτών?
Στο PS3 που έχω, είχε frame drops και πάγωνε η οθόνη σε ορισμένα στάδια. Έχω σύνδεση HDMI και καινούργια tv, αλλά στα περισσότερα στάδια όταν μαζεύονταν πολλοί παίχτες κοντά στο ένα τέρμα κόλλαγε λίγο και ήταν εκνευριστικό. Στο XBOX πάντως δεν ίσχυε κάτι τέτοιο.2.Τι εννοείς κολλήματα ??
Στο PS3 που έχω, είχε frame drops και πάγωνε η οθόνη σε ορισμένα στάδια. Έχω σύνδεση HDMI και καινούργια tv, αλλά στα περισσότερα στάδια όταν μαζεύονταν πολλοί παίχτες κοντά στο ένα τέρμα κόλλαγε λίγο και ήταν εκνευριστικό. Στο XBOX πάντως δεν ίσχυε κάτι τέτοιο.
Στο PS3,το 08 όντως είχε κολλήματα....έχεις δίκιο...επειδή όμως δεν έχω PS3,μόνο XBOX κ PC...μπορώ με βεβαιότητα να σου πω οτι το 09 δεν κολλάει...όπως δεν κολλούσε....Στο PS3 που έχω, είχε frame drops και πάγωνε η οθόνη σε ορισμένα στάδια. Έχω σύνδεση HDMI και καινούργια tv, αλλά στα περισσότερα στάδια όταν μαζεύονταν πολλοί παίχτες κοντά στο ένα τέρμα κόλλαγε λίγο και ήταν εκνευριστικό. Στο XBOX πάντως δεν ίσχυε κάτι τέτοιο.