troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 40.762
- Πόντοι
- 5.506
αφου παλι στο νημα σορβαιβολ σικρετς θα ερχεσεΜωρή Λουκρητία άστα αυτά και πες πόσοι θα πεθάνουν τη πρώτη μέρα από τις κόντρα πλακέ κατασκευές;
αφου παλι στο νημα σορβαιβολ σικρετς θα ερχεσεΜωρή Λουκρητία άστα αυτά και πες πόσοι θα πεθάνουν τη πρώτη μέρα από τις κόντρα πλακέ κατασκευές;
μλκ θα σαρωσουμε ειδικα ο νανος θα ειναι το μυαλο.αφου παλι στο νημα σορβαιβολ σικρετς θα ερχεσε
γυρισες?μλκ θα σαρωσουμε ειδικα ο νανος θα ειναι το μυαλο.
και καθολου photoshop τυπε :S :S :S
οχι εχω παρει εργολαβια τα σκηνικα στη κουρουτα. :coolcondom:γυρισες?
να μην σποιλαρεις ετσι?οχι εχω παρει εργολαβια τα σκηνικα στη κουρουτα. :coolcondom:
να πριονισω καμια σανιδα?να μην σποιλαρεις ετσι?
να φορας ζακετα και να προσεχεις τον νανο
Μωρή Λουκρητία άστα αυτά και πες πόσοι θα πεθάνουν τη πρώτη μέρα από τις κόντρα πλακέ κατασκευές;
αρχισες τα αισχη παλι?Να φτιάξεις ένα σκαμπό για τον νάνο να φτάνει τύπε...
τι ειναι αυτο το "κολοσφερουμ μουνοπανε" τυπε? :S :S :S :SΌτι καλύτερο υπάρχει Colophospermum mopane, μιλάμε για υπερπαραγωγήτου κώλου, δεν έιδες το βίντεο, στα πούπουλα τους έχουν :S :S :S
τι ειναι αυτο το κολοσφερουμ μουνοπανε τυπε? :S :S :S :S
τι ειναι αυτο το "κολοσφερουμ μουνοπανε" τυπε? :S :S :S :S
ετσι?
για την μαρκα ντιλντο του μενιου μου φαινετε οτι ειναι..
δεν μιλαμε φυσικα για την παραγωγαρα μας τοτε:S :S :S
Το ξύλο έχει τη θαυμάσια ακουστική ποιότητα, είναι εξαιρετικά βαρύ και σκληρό, έχει απίστευτα υψηλή πυκνότητα είναι ανθεκτικό στους τερμίτες και στην υγρασία.
Πάρα πολύ δύσκολο να επεξεργαστεί λόγω της σκληρότητάς του. Επίσης, είναι αρκετά ακριβό και [size=20pt]κανείς[/size] δεν είναι διατεθειμένος να δαπανήσει πολλά χρήματα σε ένα ξύλο που δεν έχει ακούσει ποτέ του.
δεν μιλαμε φυσικα για την παραγωγαρα μας τοτε
Να φτιάξεις ένα σκαμπό για τον νάνο να φτάνει τύπε...

αυριο τετοια ωρα αυτο το νημα.....![]()
![]()
![]()
![]()
θεος σχωρεστο