ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 26.347
- Πόντοι
- 24.596
γεια σας τυποι
:S :S :S
:S :S :Sγεια σας τυποι:S :S :S
γεια σας τυποι:S :S :S
:S :S :Sτυπε δεν μπαινω στο τρυπακι,γιατι μπορει να κολλησω και δεν ψηνομαι.καλυτερα το αυθεντικο.εσυ; :S :S :SΤυπε θα δεις τη παπαρια του Ε η θα κρατησουμε ενα επιπεδο? :-
γεια σου τυπε μου,εχεις κανα βιντεακι την αβυζη πουτανα γιατι χρωσταω κατι εμετους :S :S :SΓεια σου Νάσο:S :S :S
![]()
![]()
:S :S :Sρυζακι με σουντζουκακια με φετα μισο κιλο περιπου. :S :S :S:S :S :S
ρυζακι με σουντζουκακια με φετα μισο κιλο περιπου. :S :S :S

με φετα λαδοριγανη :S :S :Sγεια σου τυπε μου,εχεις κανα βιντεακι την αβυζη πουτανα γιατι χρωσταω κατι εμετους :S :S :S
:S :S :SΈλεγα να μη το βάλω μπας κ την ξεχάσεις.. Χαλάλι σου όμως:S :S :S
τυπε του χουμε πει του giatioxi ,οχι αγορι μου τετοια ωρα,τρωει ο κοσμος,δεν καταλαβαινει :S :S :Skai πνω που ετρωγα εκμεκ κανταιφ παγωτο με σεκερ παρε και λιγο καζαν ντιπι ξαφνικα ανοιγο το θρεντ και μο ηρθαν ξερατα
ελεος ρε νασκο
τυπε του χουμε πει του giatioxi ,οχι αγορι μου τετοια ωρα,τρωει ο κοσμος,δεν καταλαβαινει :S :S :S
και καθολου photoshop τυπε :S :S :SΓια την φωτο δεν μου είπες;;
Τελικά πως σου φαίνεται το κορίτσι, έχει ομορφύνει;; :S :S :S
Μωρή Λουκρητία άστα αυτά και πες πόσοι θα πεθάνουν τη πρώτη μέρα από τις κόντρα πλακέ κατασκευές;ti eγινε κοριτσα,κοροιδευετε την κουρουτα αλλα τουλαχιστον εμεις δεν κινδυνευουμε απο τυφωνες.![]()
τι σημασια εχει μπροστα στη τηλεθεαση,εδω ο δικος σας εσφαξε ολες τις γλωσσες παζελ κλπΜωρή Λουκρητία άστα αυτά και πες πόσοι θα πεθάνουν τη πρώτη μέρα από τις κόντρα πλακέ κατασκευές;